HTC pretekao Nokiu

poruka: 63
|
čitano: 9.137
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC pretekao Nokiu".
18 godina
neaktivan
HTC pretekao Nokiu

I dalje se pitam što je to trulo u Nokiji da su uspjeli tako srozati tu firmu u tako kratkom vremenu ... meni to smrdi na korupciju.

A.

4 0 hvala 0
18 godina
Re: HTC pretekao Nokiu
artfull kaže...

I dalje se pitam što je to trulo u Nokiji da su uspjeli tako srozati tu firmu u tako kratkom vremenu ... meni to smrdi na korupciju.

Ne smijemo iskljuciti ni ljudsku glupost.

- Psiho246
18 godina
HTC pretekao Nokiu

Touchscreen-ovi su došli, a nokia jedno 2 godine nijedan TS nije imala. Prvi TS smartphone model za masovnu prodaju od nokije sam ja kupio (XM 5800) koji kad je izašao je bio tek prosječan i nije se po ničem isticao, dok su drugi gomilali modele.

Living in a world of unordinary dreams that will never come true
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC pretekao Nokiu

Smarth phones i symbian vs android, kak god okrenes nokia pada

Moj PC  
5 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
HTC pretekao Nokiu

jasno mi je da čovjek koji je radio u microsoftu želi otkantati google i uvesti microsoft u nokiju, jer vjerovatno i sam ima gomilu microsoftovih dionica. ali jedno mi nije jasno: zašto je nokia dovela baš njega? čini mi se da su preko kruha tražili pogače,da se malo našalimo, nešto kao kad je dinamo doveo ardilesa

*inače lijepo ukombinirana slika s malom dozom sarkazma

Većinu novca sam prokartao, prokurvao i propio. Ostatak sam potrošio bezveze - George Best
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 12:44 (hrvooje).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako se samo Nokia srozala, od nekad najbolje spala na to da joj se svi smiju u lice. Nisu ni sjena one Nokie od prije samo par godina. Šteta.

May the Force be with you!!
17 godina
neaktivan
hrvooje kaže...

jasno mi je da čovjek koji je radio u microsoftu želi otkantati google i uvesti microsoft u nokiju, jer vjerovatno i sam ima gomilu microsoftovih dionica. ali jedno mi nije jasno: zašto je nokia dovela baš njega?

možda jer je MS uložio miljardu dolara u Nokiu pa je MS odlučio koga će postaviti, a ne Nokia?

iddqd
17 godina
neaktivan
HTC pretekao Nokiu

sta znaci ova slika?

karamba!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
HTC pretekao Nokiu

Nokia je uvijek radila dobre mobitele, i bilo je modela koje je imalo pola svjetske populacije {#}, ali s vremenom dolazili su i drugi prozivođači, njihovi uređaji su možda bili lošije kvalitete, ali su bili jeftiniji. Stanje je iz godinu u godinu bilo gore za nokiu, a bolje za krajnje korisnike. Ti lošiji mobiteli su bili sve bolji a cijena im je ostala u granicama normale. Nokia je počela izbacivati sve skuplje modele koje si ljudi nisu mogli priuštiti, a slabije modele je kompletno zapostavila, radeći ih više manje pouzdane, ali užasnog izgleda i osjećaja. Osim toga, marketing im je s vremenom vrlo oslabio jer su valjda mislili da imaju mnoštvo vjernih korisnika koji će i dalje kupovati njihove modele. A tu je naravno još i softverska zatvorenost i tvrdoglavost..

Moj PC  
10 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
HTC pretekao Nokiu

Nokia bi na Androdidu bila smartphone, a na Symbianu (i dok god bude na njemu) bit će samo mobitel

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)

3 12 hvala 0
16 godina
ParaNO1d kaže...

Nokia bi na Androdidu bila smartphone, a na Symbianu (i dok god bude na njemu) bit će samo mobitel

Yeah right! 

Ako sam ti pomogao stisni PRIJAVI!!! Patim za ★★★★★///////////ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid!
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 13:54 (0verlord).
17 godina
neaktivan
Po naslovu sam mislio da su ih pretekli po prodaji :D

Normalno da su ih dionički pretekli, HTC otvara pogone a Nokia ih zatvara, zatim nokia stalno nešto muti i mijenja zaposlenike sa Microsoftom itd. Nokia-i fali zanimljivost kod uređaja, sve su dobri uređaji, no ne izdvajaju se sa ne čim posebnim na tržištu.

P.S. Dobra slika !
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
16 godina
neaktivan
Omega_vu kaže...

sta znaci ova slika?

Asocijacija na Finske djecacice koji piske u gace
17 godina
protjeran
Hyperion kaže...

Touchscreen-ovi su došli, a nokia jedno 2 godine nijedan TS nije imala. Prvi TS smartphone model za masovnu prodaju od nokije sam ja kupio (XM 5800) koji kad je izašao je bio tek prosječan i nije se po ničem isticao, dok su drugi gomilali modele.

nokia je imala touchscreen mobitele od 2004., o cemu ti?

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
neaktivan
HTC pretekao Nokiu

Najveći problem Nokije je ego a samim time i nemogućnost priznavanja da su pogriješili...Upravo taj egotrip i presporo djelovanje na ovako brzom tržištu su ih doveli do tu.

Moj PC  
5 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
0verlord kaže...
ParaNO1d kaže...

Yeah right! 

Ne moraš se osjećat prozvan ako imaš Nokiu na "ograničenom" Symbianu

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
18 godina
neaktivan
hrvooje kaže...

jasno mi je da čovjek koji je radio u microsoftu želi otkantati google i uvesti microsoft u nokiju, jer vjerovatno i sam ima gomilu microsoftovih dionica.

http://www.yle.fi/uutiset/news/2011/02/nokia_elop_buying_shares_asap_2360756.html

badmad kaže...
možda jer je MS uložio miljardu dolara u Nokiu pa je MS odlučio koga će postaviti, a ne Nokia?

Prvo je Elop odabran, a onda sklopljen dogovor s MS-om.

grimyHR kaže...

2003 - Nokia 7700 ako se ne varam

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 14:09 (Paolo2612).
17 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...
hrvooje kaže...

jasno mi je da čovjek koji je radio u microsoftu želi otkantati google i uvesti microsoft u nokiju, jer vjerovatno i sam ima gomilu microsoftovih dionica.

http://www.yle.fi/uutiset/news/2011/02/nokia_elop_buying_shares_asap_2360756.html

badmad kaže...

Prvo je Elop odabran, a onda sklopljen dogovor s MS-om.

grimyHR kaže...

2003 - Nokia 7700 ako se ne varam

krajem 2003 je najavljena, a prodavala se par dana pocetkom 2004., 7710. je dosla krajem 2004., obje su bile teski fail jer trzistenije bilo spremno za takve mobitele, a bome nije ni tada dostupan hardver bio spreman za to

17 godina
protjeran
ParaNO1d kaže...
0verlord kaže...
ParaNO1d kaže...

Yeah right!

objasni.

18 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
ParaNO1d kaže...
0verlord kaže...
ParaNO1d kaže...

Yeah right!

objasni.

Nije ni čudo što Nokia tako loše stoji kada koristi Symbian koji je možda najlošiji mobilni OS. Kasni za iOS-om i Androidom, možda se može mjerinti jedinos WM platformom...

15 godina
protjeran
HTC pretekao Nokiu

Teško će HTC zadržati ovu prednost. Dolazi do zasićenja tržišta HTCovim telefonima. Ravno svaka 2 tjedna izbace novi model, već sad su počela sprdanja s njima da im je ponestalo imena za telefone. Identitet svakog od tih je nula jer su toliko slični. Nokia+Microsoft=too big to fail ;)

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
ParaNO1d kaže...
0verlord kaže...
ParaNO1d kaže...

Yeah right!

objasni.

Android je cool! 

Uber, svemocan, etc.

Twitter: @bmarasovic ||| http://androoolog.blogspot.com/
16 godina
ParaNO1d kaže...
grimyHR kaže...
ParaNO1d kaže...
0verlord kaže...
ParaNO1d kaže...

Nije ni čudo što Nokia tako loše stoji kada koristi Symbian koji je možda najlošiji mobilni OS. Kasni za iOS-om i Androidom, možda se može mjerinti jedinos WM platformom...

oooooooooooooooo daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa poklopi se molim te, pogledaj statistiku zastupljenosti symbiana ( bug izvor ) preko 50 % pa ti sad pametuj

Ako sam ti pomogao stisni PRIJAVI!!! Patim za ★★★★★///////////ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid!
18 godina
ParaNO1d kaže...
grimyHR kaže...

objasni.

Ovo moze izjaviti netko tko je ili glup ili jaaaako neinformiran.

U oba slucaja si u krivu i nekompetentan za sudjelovanje u diskusiji.

Sam sam trenutno korisnik Androida i mogu ti rec da Android mora jos puno spinata jesti, o iOS-u da ne govorimo.

Jedino za cim Symbian kasni jest user friendlyness, sto je takoder subjektivna stvar jer Symbian u nekim svojim aspektima jest puno vise user friendly od Androida i iOS-a.

S tobom vjerojatno nema smisla ulaziti u diskusiju, jer kao sto sam vec ranije rekao, nisi kompetentan za istu. (ovo je samo pretpostavka, mozda cak i imas nekakve valjane argumente!?)

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Psiho, sto te muci kod Androida?
Ne napadam, samo pitam... :)
Twitter: @bmarasovic ||| http://androoolog.blogspot.com/
18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
ParaNO1d kaže...
grimyHR kaže...

objasni.

Ovo moze izjaviti netko tko je ili glup ili jaaaako neinformiran.

U oba slucaja si u krivu i nekompetentan za sudjelovanje u diskusiji.

Sam sam trenutno korisnik Androida i mogu ti rec da Android mora jos puno spinata jesti, o iOS-u da ne govorimo.

Jedino za cim Symbian kasni jest user friendlyness, sto je takoder subjektivna stvar jer Symbian u nekim svojim aspektima jest puno vise user friendly od Androida i iOS-a.

S tobom vjerojatno nema smisla ulaziti u diskusiju, jer kao sto sam vec ranije rekao, nisi kompetentan za istu. (ovo je samo pretpostavka, mozda cak i imas nekakve valjane argumente!?)

Pa zašto je Symbian bolje zastupljen od iOS-a i Androida? Onak malo pogledaj otkad postoji Symbian, a otkad ova dva. Da je Symbian toliko dobar, razvoj iOS-a i Androida nebi bio tako dobar. Svi koji imaju Symbian i usporedili su ga s Androidom i iOS-om bi prešli sa Symbiana. A šta se ja uopće imam tebi opravdavat. Kao da si ti kompetentan i uopće stručan u nečemu. To je moje mišljenje, a činjenice govore da malo novih mobitela dolazi sa Symbianom sim onih koji su ugovorom vezani za Symbian, a ti pričaš što hoćeš

17 godina
protjeran
ParaNO1d kaže...
grimyHR kaže...
ParaNO1d kaže...
0verlord kaže...
ParaNO1d kaže...

Yeah right!

objasni.

ovo je tvoje objasnjenje zasto je symbian ogranicen? ozbiljno?

18 godina
grimyHR kaže...
Hyperion kaže...

Znam da je prije imala, evo citirat ću wikipediu:

"The Nokia 5800 XpressMusic is not the first touchscreen device in Nokia's range. In 2004, the Nokia 7700 was announced, a Nokia Series 90 device that was cancelled before it reached the market. This was followed by the Nokia 7710 which was an upgraded version of the 7700 and became available during 2005. Nokia also produced the UIQ-based Nokia 6708 phone in 2005, but this was not an in-house development and was bought in from Taiwanese manufacturer BenQ.[14] Nokia have also produced a range of Maemo-based Internet Tablets which have a touchscreen interface, but are not mobile phones by themselves (one can connect and use a phone via Bluetooth). The 5800 is, however, Nokia's first Symbian S60 touchscreen device."

Nokia 5800 XM je bestseller preko 8mil. komada prodano do kraja 2009. godine, a koliko još poslje toga neznam.

E sad sam se sjetio kako bih se bolje izrazio to je prvi nokijin TS smartphone koji je trebao konkurirat iPhone-u, novoj generaciji TS smartphone mobitela.

Living in a world of unordinary dreams that will never come true
16 godina
neaktivan
HTC pretekao Nokiu

Ansii Vanjoki nije bio direktor Nokije, nego predsjednik mobilnih rješenja.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC pretekao Nokiu

Mogao bi i Rim uskoro preteci Nokiu, jer Mcap od Rim-a je 28.5 Mil $.Isto tako uskoro bi Apple mogao preteci Ms, jer Mcap od Ms-a je 228 Mil $, a od Apple-a 227 Mil $.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice