HTC One X Android 4.2.2 update

poruka: 14
|
čitano: 4.750
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X Android 4.2.2 update".
17 godina
neaktivan

Vau! 379 MB za nadogradnju. Ipak ću morati sačekati dok dođem do doma gdje imam flat internet preko wi-fi.

0 0 hvala 0
14 godina

udata  se {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bravo HTC !

Tako se to radi, drago mi je da posjedujem model One, i drago mi je da je pokazao ostalim, ponosnim, vlasnicima One X-a da HTC na njih nije zaboravio :)

Trust Me, I'm an Engineer :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: HTC One X Android 4.2.2 update
benko kaže...

Bravo HTC !

Tako se to radi, drago mi je da posjedujem model One, i drago mi je da je pokazao ostalim, ponosnim, vlasnicima One X-a da HTC na njih nije zaboravio :)

Na što smo spali kad čestitamo HTCu jer je napravio update na uređaj star godinu dana i to ne na najnoviju dostupnu inačicu softvera.. Bravo HTC, što reći?

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
16 godina

Dobro je, ovaj put nisu škrtarili sa Sense verzijom za stari flagship (kao recimo kad Sensation nije dobio Sense 4).

Što je sa updateom za One S? Bio je nedavno članak da će ostat na 4.1 i bila je peticija da se update-i nastave.

Za One V se ne usudim ni pitat..

Disregard the constabulary
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Instalirao sam prije  par minuta.  Ima dosta  toga za  podesiti,  zasad mi  se  jako  sviđa 

0 0 hvala 0
17 godina
EchoOne kaže...
benko kaže...

Bravo HTC !

Na što smo spali kad čestitamo HTCu jer je napravio update na uređaj star godinu dana i to ne na najnoviju dostupnu inačicu softvera.. Bravo HTC, što reći?

Moj Galaxy S3 još nije dobio ni tu verziju, a i ne zna se kad će

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
13 godina
neaktivan
segregator kaže...

Moj Galaxy S3 još nije dobio ni tu verziju, a i ne zna se kad će

Ni neće. Dobit će 4.3 direktno. Kažu do listopada, baš me zanima hoće li biti s obzirom da bi 5.0 tad trebao doći..

Inače postoji 4.2.2. za S3, "službena test verzija" i čak je dosta dobra. Samo ju moraš preko Odina instalirati. Mislim da čak niti garanciju ne gubiš instalacijom pošto je službena... al to se možda varam, treba provjerit ;)

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
17 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
benko kaže...

Bravo HTC !

Kad ne naprave update ne valja, kada naprave - opet ne valja. Da mi ja znati tko bi vama udovoljio...

Pogledaj ostale proizvodace, nista bolja situacija, cak cesto i losija !

Trust Me, I'm an Engineer :)
16 godina
neaktivan

Ja prije 10ak dana dobio "update" na s3. Osim app šrota niš značajno nisam našao niti osjetio promjenu u brzini.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
nontryer kaže...

Što je sa updateom za One S? Bio je nedavno članak da će ostat na 4.1 i bila je peticija da se update-i nastave.

Pojavile se neke glasine da bi ipak moglo biti updatea, ali samo za modele s S4 proc. Mislim da od toga nebu niš.

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
15 godina
neaktivan

Vrlo fin update. Daje potpuno novi osjecaj koristenja kroz novi Sense 5 i nove funkcije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 23:27 (sliver).

1 0 hvala 0
14 godina

ja se malo priviko i baš je dobar ..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Što mogu reć o novom 4.2.2 update-u jako mi se sviđa. I sve u svemu čini mi se da je sad mobitel još fluidniji. Tipkovnica je dobila napokom dobar oblik koji je pogodan za korištenje, zbilja dosta kozmetička promjena ali je usto i dosta ugodnija bar meni za korištenje.

Usto mi se jako sviđa i novi sense 5 koji je dosta toga promjenio ali u osnovi sme su manje više to kozmetičke promjene koliko pravih promjena je donio novi JB 4.2.2 to ću moć reć kroz koji dan. Što se samog ažuriranja tiče prošao je jako ugodno bez ikakvih problema,

HTC je usto donio novinu kod svoje nove usluge Backup account koju sad 'oblačno skladišti' na Dropboxu. Nisam htio promjenit način na koji mi se dosada koristio početni zaslon jer u osnovi ne koristim nikakve društvene mreže te nevolim da mi dolaze nove nove vjesti

dolaze na ekran jer nisam posve siguran koliko će samim tim trošiti mobilnog prometa tako da sam ostavio home screen onakav kakav je i bio. Ono što mi fali i manjka u novom sensu je nedostatak selekcije za sve što sam skinuo s marketa (download selekcija).

Tipka (u donjem desnom uglu) u kojoj prokrećemo sve zadnje aplikacije aplikacije doživila je isto nadogradnju koja je sad još preglednija. Kamera je isto drugačija negoli je dosada bila dobila dobila je neke nove filtere nisam primjetio da je nešto bolja sama kvaliteta

fotogragija ili videa no o tome ću moć kazat za koji dan kad budem usporedio same fotke. Doživila je promjenu opcija za zvanje koja je sad na prvu malo neobična ali sve ono što bi se sa pozivom moglo je tu tako da treba malo privikavanja na novine koje taj segment

donosi (prilikom zvanja sam ostavi drugu liniju na čekanje mada nisam to htio napravit). Lock screen je isto doživio promjenu koji sad pokazuje sve što bi trebalo bit na početnom zaslonu. Glavni browser (Internet) koji sada koristi danje je ostao isti nisu ga zanjenili za

chrome pohvale za to doživio je dosta promjena jako brz pomeni je bolji od Chroma.

Ono što jako često koristim je i usb tethering koji je ostao isti po meni tu nije ništa se moglo posebno doradit.

Ukratko jako dobro je to odradio HTC

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice