Baš me zanima hoće li sad krenuti drvlje i kamenje na HTC i ostali koji izbace 3.5 jack kao što je bio slučaj s Eplom? 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Baš me zanima hoće li sad krenuti drvlje i kamenje na LG i ostali koji izbace 3.5 jack kao što je bio slučaj s Eplom? 
Hoće.
Budale.
Najviše drvlja i kamenja po Appleu je bilo jer su oni prodavali praznu priču da je to zbog hrabrosti i slično umjesto da kažu iskreno da su govna koja žele još više zaraditi na glupim korisnicima. Ovi drugi barem ne pričaju ništa suvišno, ali su svejedno govna i neću nikad uzeti mob bez tog utora dokle god će postojati neki ekvivalentni s njim.
Najviše drvlja i kamenja po Appleu je bilo jer su oni prodavali praznu priču da je to zbog hrabrosti i slično umjesto da kažu iskreno da su govna koja žele još više zaraditi na glupim korisnicima. Ovi drugi barem ne pričaju ništa suvišno, ali su svejedno govna i neću nikad uzeti mob bez tog utora dokle god će postojati neki ekvivalentni s njim.
Apple i HTC su dva velika proizvođača smartphoena, šuškalo se i o Samsungu. Kroz koju godinu jednostavno nećeš imati izbora više ako se ovaj trend nastavi, a čini se da hoće... Mada ja ne vidim pretjerani problem s time, za glazbu kad ju slušam doma koristim zvučnike s računala, a kad kosim ili nešto radim iPod slušam (Shuffle) stane svuda i miran sam, tako da me kao iPhone korisnika nimalo nije pogodila vijest da se izbacuje 3.5. Iako su se neki od mojih pametnih kolega našli sad u priči ne možeš slušati glazbu dok puniš mob, da ne možeš s tim slušalicama, a osoba koja je to rekla nije to u životu radila. Tako da očito je to većina priče da se po nekom pljuje ili eto čisto da se nešto kaže
Apple i HTC su dva velika proizvođača smartphoena, šuškalo se i o Samsungu. Kroz koju godinu jednostavno nećeš imati izbora više ako se ovaj trend nastavi, a čini se da hoće... Mada ja ne vidim pretjerani problem s time, za glazbu kad ju slušam doma koristim zvučnike s računala, a kad kosim ili nešto radim iPod slušam (Shuffle) stane svuda i miran sam, tako da me kao iPhone korisnika nimalo nije pogodila vijest da se izbacuje 3.5. Iako su se neki od mojih pametnih kolega našli sad u priči ne možeš slušati glazbu dok puniš mob, da ne možeš s tim slušalicama, a osoba koja je to rekla nije to u životu radila. Tako da očito je to većina priče da se po nekom pljuje ili eto čisto da se nešto kaže
Naravno da je problem sve od toga. Želim imati mogućnost turiti si slušalice u glavu bez razmišljanja ako naletim na neki filmić dok mi žena spava. Bez da razmišljam na koji uređaj ih spajam i imaju li kompatibilan konektor, bez da razmišljam koliko mi se napunila baterija i da ga moram skidati s punjača, vraćati na punjač, i bez da razmišljam imam li baterije na slušalica ako pričamo o BT-u.
Meni nije jasno kako itko može u ikojoj kombinaciji smatrati ovakav debilizam pozitivnom stvari. Umjesto jednog odličnog standarda imati 3-4, koliko već, različita od kojih su svi odreda inferiorni onom prvom.
Umjesto da imam kao dosad jedan par slušalica koje turim kud god hoću kad god hoću je kao pozitiva da moram kupiti ili tri odvojena para i uvijek razmišljati o tome kojeg želim kud turiti ili moram k'o idiot uvijek čuvati je*ene adaptere po kući i nosati ih po džepovima. Je*en napredak u 3pm. Imao sam i BT slušalice dok je pola korisnika iPhonea sanjalo o tome da im veliki bog Apple uvede A2DP a druga polovica pričala kolika je glupost Bluetooth audio, tako da mi je iznimno smiješna ova priča Apple fanboya 2016. 

godine kako je to nekakva wow nevjerojatna budućnost.
I ne pričam teoretski i whatever nego pričam realne svakodnevne stvari. Imam jedan par slušalica koje su mi super i koje mogu okačiti na kompjuter kad mi se sprdne, na jedan mobitel, drugi mobitel, na AV receiver; namjeravam i uzeti neki dobar prijenosni BT receiver (ako ikad uspijem naći to) da mogu biti i bežične kad mi se ne da imati kabel po sebi dok hodam gradom, a da mogu ponijeti njihov produžni kablić ako idem na duži put da ne razmišljam o još jednoj bateriji. Sve to čovjek može s jednim parom slušalicama, osim ako se ovaj idiotski trend stvarno nastavi.
Da ne bih ja zbog govana od proizvođača bio tu retardirana budaletina koja će potrošiti triput više para na jedno te istu stvar za tri uređaja umjesto da uzmem triput skuplju i kvalitetniju stvar koju mogu okačiti na sva tri urađaja. lol
Kud Apple tu i oni
A još veći debilizam pokazuje HTC kad ovako slijepo idu kopirati Apple i Samsung u nadi da će se izvući iz propasti, a završit će kao Blackberry.
A još veći debilizam pokazuje HTC kad ovako slijepo idu kopirati Apple i Samsung u nadi da će se izvući iz propasti, a završit će kao Blackberry.
Mirko935 triggered....
Kruha i igala...
Pa osobno nemam ništa protiv izbacivanja 3.5 priključka, ako mi s novim mob. daju slušalice koje imaju USB-C priključak.
Mirko935 triggered....
Već sam počeo smišljati poruku da mu fino objasnim neke stvari
, ali ajde, ipak je taman počela nova godina, treba širiti ljubav, sreću i veselje.
A i preksutra počinje CES pa čekam da vidim šta će biti od njih tamo. 
apsolutno se slazem sa tobom ali debili su i oni koji opravdavaju i nemaju nista protiv uklanjanja standardnih portova...
njima bih porucio, najbolje da vam ukinu utor za punjenje baterije, pa da si kupite novi telefon svakih 24 sata :P ili neka vam ukinu bateirju pa da vam mob bude uvijek prikljucen na el. mrezu, sjajno ce vam biti u budducnosti :P :))))
Kažeš da treba širiti dobre vibracije i ljubav i ono bla bla bla bla, a ovdje spominješ grde riječi, a ka govna?!
Imao sam prijatelja, koji je trubio kako nikada neće uzeti mobilni gadget koji nema izmjenjivu bakteriju, a danas skorom 90% mobitela ima fiksnu zalemljenu/zaljepljenu bakteriju, a koji ima trenutno nisam upoznat mobilni gadget!
Malo te zajebajem priznajem, ali te istovremeno upitavam, ako BB ikada se vrati svojim nogama na staze slavnih, ali bez 3.5 milimetarskog utora, hoćeš uzimati "takvo to govno", ili ćeš trajati do sudnjeg dana na nekom u 2050 godini prastarom gadgetu?!
Ne razumijem čemu takav potez, imam MIX koji je čudo od telefona što od performanci tu do dizajna, tanak je i ima headphone jack...
Ne znam za vas ali ja cesto koristim slusalice i punim mobitel u isto vrijeme....... za nekoga je to glupost svjetska, za mene nije tako da ne podrzavam ovaj potez. Po meni je bolje imati sto vise opcija na raspolaganju, na nama je hocemo li ih i na koji nacin koristiti........
Kud Apple tu i oni
baš me zanima kakav bi im bio odgovor na ovaj potez, za dizajn su imali neku priču i donekle je popilo vode.
Za par godina će udarne vijesti biti nešto u stilu HTC stavlja 3.5mm utor za slušalice na mobitele! Revolucija!
I onda se toliko priča o faznoj "kvaliteti zvuka" koja ne postoji već sad.
Svaka akcija ima svoju reakciju.
Za par godina će udarne vijesti biti nešto u stilu HTC stavlja 3.5mm utor za slušalice na mobitele! Revolucija!
Prije da ce Apple opet pokrenuti tu ''revoluciju'' . A sto se utora tice , volio bi da ostane...ali aj , sta se moze .
U svakom slucaju ionako za slusanje koristim primarno Fiio x3 II ( uskoro i Fiio x5 III ) ....
Kažeš da treba širiti dobre vibracije i ljubav i ono bla bla bla bla, a ovdje spominješ grde riječi, a ka govna?!
Imao sam prijatelja, koji je trubio kako nikada neće uzeti mobilni gadget koji nema izmjenjivu bakteriju, a danas skorom 90% mobitela ima fiksnu zalemljenu/zaljepljenu bakteriju, a koji ima trenutno nisam upoznat mobilni gadget!
Malo te zajebajem priznajem, ali te istovremeno upitavam, ako BB ikada se vrati svojim nogama na staze slavnih, ali bez 3.5 milimetarskog utora, hoćeš uzimati "takvo to govno", ili ćeš trajati do sudnjeg dana na nekom u 2050 godini prastarom gadgetu?!
Pa treba širiti ljubav i to među ljudima pa neću čovjeku ništa ružno reći, kompanije su druga stvar i njih se uvijek smije vrijeđati i psovati.
Znam da ti personificiraš Apple i vidiš ga kao najboljeg prijatelja ili možda nešto više, nisam siguran
, ali ja to malo drugačije gledam. 
Kao što rekoh ovdje...
(...) neću nikad uzeti mob bez tog utora dokle god će postojati neki ekvivalentni s njim.
Jbg, ako BB bude jedini koji će imati tipkovnicu, a neće imati 3.5 mm utor, tipkovnica će ipak presuditi jer mi je jednostavno bitnija. Ali da ću reći da su govna i idioti i da ću im je*ati svima tamo u Kanadi rodbinu što "moram" biti jedan od idiota koji nosaju adaptere po svijetu, sigurno hoću. A ako će biti neki drugi uređaj s jednako dobrom tipkovnicom (do sad se konkurencija nije baš iskazala nešto
), onda ćemo vidjeti. 
Ne razumijem čemu takav potez, imam MIX koji je čudo od telefona što od performanci tu do dizajna, tanak je i ima headphone jack...
Ma naravno da se može staviti jack... Pa moj mob u 9.4 mm debljine ima dva dijela, tipkovnicu, svu potrebnu mehaniku za slider, bateriju od 3400 mAh i headphone jack. Ako većina ovih tu mobitela od kojih neki imaju samo 5 mm debljine imaju i 3.5 mm utor, nema nikakvog smisla uopće raspravljati o tome da je izbacivanje istog zbog debljine ili uštede prostora i whatever:
http://blog.comparemymobile.com/worlds-thinnest-phone-2016/
Btw, meni je već i 9 mm besmisleno tanko i na rubu da bude pretanko za ugodno korištenje, no dobro. Valjda postoji netko negdje tko, iz nekog meni neshvatljivog razloga, treba tanji mobitel od toga.
Btw, meni je već i 9 mm besmisleno tanko i na rubu da bude pretanko za ugodno korištenje, no dobro. Valjda postoji netko negdje tko, iz nekog meni neshvatljivog razloga, treba tanji mobitel od toga.
Sad sam tek shvatio u čemu je stvar...
Prije par godina sam opako zabrijao na nabavku profi britve, al sam iz razloga kojeg se ne sjećam odustao od toga.
E sad, kad bi netko napravio mobitel sa zašiljenim rubom sterilna materijala i IP68 certifikatom, te da se da brusit o kožni remen....
To bi bilo to, prava multitasking mašina, ja bih to prvi kupio.
I još k tome, lako bi se pomoću senzora (žiroskop, itd.) mogao napraviti sustav koji bi zvučnim signalom upozoravao ukoliko ne držiš uređaj pod dobrim kutem, pa bi opasnost od porezotina bila puno manja.
Ideas, ideas.....
Sad sam tek shvatio u čemu je stvar...
Prije par godina sam opako zabrijao na nabavku profi britve, al sam iz razloga kojeg se ne sjećam odustao od toga.
E sad, kad bi netko napravio mobitel sa zašiljenim rubom sterilna materijala i IP68 certifikatom, te da se da brusit o kožni remen....
To bi bilo to, prava multitasking mašina, ja bih to prvi kupio.
I još k tome, lako bi se pomoću senzora (žiroskop, itd.) mogao napraviti sustav koji bi zvučnim signalom upozoravao ukoliko ne držiš uređaj pod dobrim kutem, pa bi opasnost od porezotina bila puno manja.
Ideas, ideas.....
Jbt, pa ti zadnjih dana samo nižeš ingeniozne ideje za patente... Uskoro ćeš samo od prodaje prava na njih živjeti. 
edit: doduše, mislim da bi "mali" problem mogla predstavljati mogućnost da se porežeš na taj oštri rub mobitela dok ga normalno koristiš, no nije strašno. Kad te tuže ćeš im reći "You're holding it wrong." i to je to. 
Jbt, pa ti zadnjih dana samo nižeš ingeniozne ideje za patente... Uskoro ćeš samo od prodaje prava na njih živjeti. 
edit: doduše, mislim da bi "mali" problem mogla predstavljati mogućnost da se porežeš na taj oštri rub mobitela dok ga normalno koristiš, no nije strašno. Kad te tuže ćeš im reći "You're holding it wrong." i to je to. 
Zašto, samo naprave da se može uvuć i izvuć :) To bi bio pravi muški mobitel, još da ima barem 300g...
Zašto, samo naprave da se može uvuć i izvuć :) To bi bio pravi muški mobitel, još da ima barem 300g...
To je to...
Slider kod kojeg se na jednu stranu izvlači tipkovnica, na drugu britva... Kao što se Nokia N85 mogla izvući na dvije strane. Gledam ovog Priva na stolu i mislim da mu ne gine jedan takav modding projekt. 
Upravo tu nokiu sam dugo imao i još uvijek mi je u ladici
Jedan od prvih s amoledom.
To je jednostavno notorna laž..
Svi znaju da je iPhone 8 prvi mobitel s AMOLED ekranom.
Kruha i igala...
To je jednostavno notorna laž..
Svi znaju da je iPhone 8 prvi mobitel s AMOLED ekranom.
Imaš pravo, duboko se ispričavam