Dolazi u Vip
U hrvatsku bi trebao doći 1.3
Dolazi u Vip
U hrvatsku bi trebao doći 1.3
Mobitel je stvarno powerhouse, cini mi se da je sense malo laksi na resursima sada, takoder, Snapgradon 600 i adreno 320 su olicenje performanski i efikasnosti sto se baterije tice, tako da mislim da ce to biti fenomenalno uz 2300 mAh bateriju.
Full HD Super LCD3, fenomenalan ekran, IPS uvijek prije TN-a.
Sad, ima jaci proc od Xperie Z, ima po meni i bolji ekran, ali, opet, nista nevideno i spektakularno.
Steta, mislim da ce Samsung opet odnjet sve, i ne mogu se oteti dojmu da ce kod nas Xperia Z biti puno puno veci hit, kad realno i je.
Meni je ovaj One baš bezveze.. očekivao sam neku poštenu zamjenu za One X po pitanju dizajna, al izgleda ništa od toga, čak mi je pomalo i ružan. Što se hardverske strane tiče tu nemam zamjerke.
Nadam se da će Samsung izbaciti nešto lijepo i elegantno, za hardver smo sigurni da će biti na razini.
Ma joj sad kad opet samsung 1.8Ghz 4420 i Mali 400 opet :D.
Taj HW vuku jos od S2-ke, malo su vec zastarili po tom pitanju, vec je krajnje vrijeme za nesto novo.
Da, stvarno One X ce mi ostat jos neko vrijeme, nije me ovo pre odusevilo, ali opet, badava mi pisemo, dok ga ne primimo u ruke, nema smisla.
Obicno je tak, tu ti se ne svidi tu ono, tu ovo, i onda ga vidis uzivo, isprobas i izades s njim iz ducana :D!
Kad se sjetim koliko se pričalo da je dizajn od SIII ružan a sad ga svi furaju Isto će biti i s One.
Kad se sjetim koliko se pričalo da je dizajn od SIII ružan a sad ga svi furaju Isto će biti i s One.
Ne, to ce se dogodit sa S4 ali ne i s One.
dal se znaju mozda materijali izrade? Kakvi su inace htc-ovi po tom pitanju?
Aluminium Unibody.
Dakle, aluminij i zero gap plasticni umetci, dakle, kvaliteta ce biti itekako na nivou.
Sad, ima jaci proc od Xperie Z, ima po meni i bolji ekran, ali, opet, nista nevideno i spektakularno.
Sam procesor ne bi trebao biti puno jači od "starog" S4 Pro-a. GPU je isti, jedino ovaj novi radi na 200 MHz više. Jedina veća razlika u arhitekturi je što ovaj novi podržava DDR3 RAM.
Zanimljiv telefon, s impresivnim ekranom. Drago mi je da su se 'vratili' na 4.7" što je po meni optimalna dijagonala.
Aluminium Unibody.
Dakle, aluminij i zero gap plasticni umetci, dakle, kvaliteta ce biti itekako na nivou.
Ovo je odlicna vijest, hvala na informaciji. Biti ce ovo odlican telefon ako ce i ova nova kamera biti barem blizu one iz lumnie 920
Ultrapixel tehnologija, tri sloja po 4mpix.
Pise dakle da moze uhvatit i 3x vise svijetla na taj nacin, mislim da ce kamera gazit sve uzduz i poprijeko.
Pozdrav.
Jer ako ja kao korisnik HTC uređaja ne smijem pisati u HTC temi, onda kvragu sve.
Je li tema naše rasprave kako ja volim ljubičice ili financijski rezultati jedne kompanije?
Koji nisu bajni.
Od 27. 04. 11. dionica je pala sa 1228 na današnjih 280.
Tvoj komentar kako je HTC super jako pomaže kompaniji, očito je i strategija same kompanije foolproof. (strategy hint: zalijepit ekran na poleđinu iPhonea 5)
Keep up the good work.
Proizvođač mobitela čiji mobiteli NAJMANJE liče na iPhone u odnosu na druge poznate proizvođače kopira iPhone?
A za dizajn će vjerovatno biti neke maske koje će sakriti ove metalne zvučnike.
Proizvođač mobitela čiji mobiteli NAJMANJE liče na iPhone u odnosu na druge poznate proizvođače kopira iPhone?
Evo, osnove photoshopa, rectangle tool i brush da obojim logo i zvučnike i kameru.
Originalne slike pa zatim usporedba kada maknemo logo i obojamo u jednu boju.
Pa onda to isto probaj sa Lumijom, S3, 8X, 8S, One X, Ascendom, Nexusom, Prestigio 4500, Motorolom RAZR, Xperiom Z.
Onda objektivno reci koji model nema originalan dizajn.
koliko god mrzim iPhone i Samsung, objektivno:
Iako je smišljen praktično unikatan prednji dizajn, 2 linije sa zadnje strane su kopija iPhone-a-OK
Inače mnogo kupaca gleda linije na pozadini kad kupuje pa je to ogromna prednost.
I valjda je dozvoljeno jednom ličiti na iPhone. Sony razvuče ekran pa je dug skoro 20cm, Motorola izbaci kameru, ali sve je u suštini isto.
subjektivno:
oduvijek HTC ima dušu, a iPhone je bezličan mobitel sa 1 tipkom.
Evo, osnove photoshopa, rectangle tool i brush da obojim logo i zvučnike i kameru.
Originalne slike pa zatim usporedba kada maknemo logo i obojamo u jednu boju.
Pa onda to isto probaj sa Lumijom, S3, 8X, 8S, One X, Ascendom, Nexusom, Prestigio 4500, Motorolom RAZR, Xperiom Z.
Onda objektivno reci koji model nema originalan dizajn.
dobro shvatili smo da znaš radit u photoshopu.
a ti imaš nekih problema ili? toliko se trudiš popljuvat uređaj da čak ideš obrađivat slike u photoshopu. znači po tebi, nijedan uređaj s prednje strane ne bi smio biti sličan nijednom uređaju sa stražnje strane?
Ti kupi kaj hoćeš, ja budem kupio One. i sve sretni.