Evo ne mogu od tuge docí sebi!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
max tv uređaj čekam već 50 dana ... zovem svaki petak i svaki puta vele da ću ga dobiti slijedeći tjedan samo neka se strpim još koji dan ... da ide požurnica ...
da sam naručivao iz Australije prije bi stiglo, nego iz Zagreba u Rijeku ...
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
S obzirom na odnos prema korisnicima koji zato sve više bježe od njih, bit će im sve gore i gore. Imao sam kod njih pretplatu za fiksni telefon od 1996., pretplatu za mobitel od 2000. godine, dial-up vezu od 1998. i onda adsl od 2003.. Danas sve te usluge imam od drugih operatera! Troškovi su mi višestruko manji - npr. račun za mobitel mi nikad nije bio manji od 400 kn, a sad ne prelazi 120 kn! A o odnosu koji sam podnosio - beskrajno čekanja u redovima, čekanje servisera danima, administrativne komplikacije oko najmanje sitnice, isporučivanje računa koji se ispostave da su pokušaj najobičnije pljačke i to više puta, a kad se čovjek požali ne dobije ni ispriku! I kad bi propali, suza mi ne bi ni kanula!
Imao sam njihov MaxTV godinama i ljubav ej pukla otkako su mi stvorili noćne more oko sportskog paketa. Sad sam se opametio i odj... sve operatere.
Satelitska i dreambox su jednostavno sasvim drugi svemir...
Čudi me što na relativno geekovskom forumu ljudi koriste maxtv pored satelitske.
blago onima koji imaju alternativu,
ja sam jos uvijek vezan na HT ISDN, ADSL, MaxTV, bezobrazno su skupi,
najjaca mi je stvar s ovim dodatnim maxtv prijamnikom, kupio sam ga kao budala za 1400 kn da bi oni kasnije uveli pretplatu od 40 kn mj., naravno ponudili su i opciju da ga vratim ako ne zelim placat pretplatu, a ne znam da li sam ga imao i godinu dana, znaci platio sam 1400 kn za godinu dana koristenja !!!
da nisu gamad bezobrazna mogli su posteno dopustit koristenje bez pretplate 3 godine (1400 / 40 = 35 mjeseci !)
Ja se isto nebi bunio na los kvartal i pad netto dobiti od 8,5% ako je ona ~ 347.800.000,00 kn
Bili bi još manji da im nisu zabranili ulaganja u optiku. Dioničari zahvaljuju HAKOM-u na tome.