HP Powerup Backpack - ruksak s baterijom

poruka: 4
|
čitano: 893
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HP Powerup Backpack - ruksak s baterijom".
10 godina
neaktivan

Meni se nekako više sviđaju ovi sjevernokorejski "backpackovi".Jest da ne mogu puniti laptop ali zato mogu divljačke jenkije držati na uzdi.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: HP Powerup Backpack - ruksak s baterijom
Nesto slično napravio sam kod mog frenda u kvartu koji je zaljubljenik u gadzetariju. On i ja smo napravili nekoliko super kožnih futrola za iPad i iPhone. On se bavi restauracijom namještaja i ima dobru šivaću mašinu koja može raditi s kožom i tvrdim tkaninama. OK naša verzija nema kontrolu temperature ali je mnogo manje skupa.
Voda tece a vrijeme prolazi ...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: HP Powerup Backpack - ruksak s baterijom
Nesto slično napravio sam kod mog frenda u kvartu koji je zaljubljenik u gadzetariju. On i ja smo napravili nekoliko super kožnih futrola za iPad i iPhone. On se bavi restauracijom namještaja i ima dobru šivaću mašinu koja može raditi s kožom i tvrdim tkaninama. OK naša verzija nema kontrolu temperature ali je mnogo manje skupa.
Voda tece a vrijeme prolazi ...

0 0 hvala 0
16 godina

Jos da su na prednju stranu nakeljili solarni panel od jedno 7w proizvod bi fakat bio zaokruzen..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice