- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
brutalan je...
3k kuna? lijepo, lijepo, netbooki napreduju najbrže od svih računala, ne mislim samo hardverski nego više cijenom i raznoraznim dodacima.
Sto se tice raspoznavanja lica, to Lenovo ima na svojim prijenosnicama vec dvije godine i zove se VeriFace. Ta "sitnica" se moze skinut i preko torrenta i instalirat na bilo koji PC ili lap sa web kamerom. Sljaka :)
Tastatura je predobra, a bateriji ne pada kapacitet :)
(npr. Acer Aspire One ima brutalno lošu bateriju koja nakon godinu dana daje možda 1h rada.... užas!)
Trenutno je na njemu Ubuntu, ali dok su Windowsi XP bili gore bez problema sam mogao raditi i u PS CS3 i Corelu X4... + net, muzika, čak i jednom enkodiranje DVD filma HandBrake-om u x264 (preko noći - i to kupljenog dvd-a, tako da se može staviti na usb stick i gledati na tv-u dok mi je glavni komp bio van funkcije)... skype...
Ne grije se puno, radi tiho, wifi signal hvata odlično, ima brz disk - 7200rpm... kvaliteta izrade odlična (imao sam jednog IBM ThinkPad T23 pa mogu usporediti :)
I meni se jako sviđaj trend smanjivanja računara (nadam se da će sve to kroz koju godinu stati i u mobilni), ali me iznenađuje zašto većinom netbook-ovi nemaju mogućnost povezivanja na docking. Da li Mini 5101, koji ti koristiš, ima mogućnost spajanja na docking?
Hvala
Imaš i Docking Station i Port Replicator, sve se spaja preko USB 2.0
Ali ne znam koliko je dobavljivo u RH...
Hvala na odgovoru. Imao bih još jedno pitanje: Da li Docking može i za druge netbook-ova (npr. HP Mini 210-1040em)
Hvala