HP Mini 5102

poruka: 9
|
čitano: 3.326
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HP Mini 5102".
17 godina
neaktivan
HP Mini 5102
Za tu cijenu ponuda izgleda super.
-- Ode pile pod kamion.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HP Mini 5102

brutalan je...

Dompa
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
HP Mini 5102

3k kuna? lijepo, lijepo, netbooki napreduju najbrže od svih računala, ne mislim samo hardverski nego više cijenom i raznoraznim dodacima.

*n00b us3r*
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 20:44 (lukavg).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HP Mini 5102

Sto se tice raspoznavanja lica, to Lenovo ima na svojim prijenosnicama vec dvije godine i zove se VeriFace. Ta "sitnica" se moze skinut i preko torrenta i instalirat na bilo koji PC ili lap sa web kamerom. Sljaka :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HP Mini 5102
Imam Mini 5101 i sve samo najbolje o njemu za sada...
Tastatura je predobra, a bateriji ne pada kapacitet :)
(npr. Acer Aspire One ima brutalno lošu bateriju koja nakon godinu dana daje možda 1h rada.... užas!)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HP Mini 5102
Koristim ga za sve, multipraktik... :D
Trenutno je na njemu Ubuntu, ali dok su Windowsi XP bili gore bez problema sam mogao raditi i u PS CS3 i Corelu X4... + net, muzika, čak i jednom enkodiranje DVD filma HandBrake-om u x264 (preko noći - i to kupljenog dvd-a, tako da se može staviti na usb stick i gledati na tv-u dok mi je glavni komp bio van funkcije)... skype...
Ne grije se puno, radi tiho, wifi signal hvata odlično, ima brz disk - 7200rpm... kvaliteta izrade odlična (imao sam jednog IBM ThinkPad T23 pa mogu usporediti :)
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
neaktivan

I meni se jako sviđaj trend smanjivanja računara (nadam se da će sve to kroz koju godinu stati i u mobilni), ali me iznenađuje zašto većinom netbook-ovi nemaju mogućnost povezivanja na docking. Da li Mini 5101, koji ti koristiš, ima mogućnost spajanja na docking?

Hvala

17 godina
neaktivan
HP Mini 5102

Imaš i Docking Station i Port Replicator, sve se spaja preko USB 2.0

Ali ne znam koliko je dobavljivo u RH...

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru. Imao bih još jedno pitanje: Da li Docking može i za druge netbook-ova (npr. HP Mini 210-1040em)

Hvala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice