Ovi u Google-u izbaciju verzije ko ludi.
Za pet godina imati ćemo Android 611 I'm left out of names i Google Chrome 3211.
Naravno ako preživimo apokalipsu 2012 (za koju sam siguran da će i Google biti nekako upleten).
Za pet godina imati ćemo Android 611 I'm left out of names i Google Chrome 3211.
Naravno ako preživimo apokalipsu 2012 (za koju sam siguran da će i Google biti nekako upleten).
neka neka zaradit će više love
Meni je osobno glupo od Googlea što izbaciva dva operativna sustava: Android OS i Google Chrome OS.
Zašto nije jednostavno Andoid specijalno prepravio za PC, a ne ovako razvija Google Chrome OS, koji sumnjam da će imat nekog značaja u konkuriranja Microsoftu! A da je napravio Android verziju za PC, vjerujem da bi bio puno popularniji!!!
Android je Dalvik VM koji se vrti povrh linux kernela, konverzija Androida da radi na PC-u bi trebala biti trivijalna (ako je uopce ikakva konverzija i potrebna)
Razvija se brzo, to je dobro, jer uvjek nađu mjesta za napredak...
Pogledajte Firefox, svojevremeno je bio najbolji i najbrži browser, nudio što većina
godinama nije stizala...
Sad je u verziji 4 BETA 7.
Idem da pogledam na kojoj je verziji Chrome:
moj je na 9.0.597.83
Chrome se razvija od 2006, prva javna verzija je puštena 2008.
Firefox se razvija od 2004, od tad datira i prva javna verzija...
Vidi se da je Google u kratkom roku ne samo stigao mogućnosti Firefoxa, nego ih i poboljšao
i prestigao...
Firefox je super, ali Chrome je odličan...
Isto tako i Android...
Svakom novom verzijom iznenađuje, jer uvjek mislim "ma to se više nema šta poboljšati",
ali sam u krivu...
Pogledajte Firefox, svojevremeno je bio najbolji i najbrži browser, nudio što većina
godinama nije stizala...
moj je na 9.0.597.83
Vidi se da je Google u kratkom roku ne samo stigao mogućnosti Firefoxa, nego ih i poboljšao
i prestigao...
Isto tako i Android...
Svakom novom verzijom iznenađuje, jer uvjek mislim "ma to se više nema šta poboljšati",
ali sam u krivu...
Chrome je bolji od Firefoxa, ali to nema veze sa brzinom izdavanja novih verzija. Već kao 1.0 bio je brži od ostalih.
I zapravo Firefox radi puno više napredaka svakim izdanjem, ali postao je prenapuhan.
godinama nije stizala...
moj je na 9.0.597.83
i prestigao...
Isto tako i Android...
ali sam u krivu...
Samo jedna mala ispravka, trenutno je u beti 10.
A.
imaš danas tablete i s androidom 2.3, i sad s 3.0, imaš i s windows 7. u čemu je sad problem?
Hoće li doći ova verzija Androida za Samsung Galaxy Tab ?
Pa opet netko u svaku fakin vijest treba ubaciti fakin ipad i iphone... 
Znam, o ukusima se ne raspravlja pa mi ne zamjerite, ali, ako ce Android 3.0 ovako izgledati - onda je to doista otuzno. Uklonis background i sto ostaje? cudni simboli u trayu i porazbacane ikone po desktopu. Strava.
Znam, o ukusima se ne raspravlja pa mi ne zamjerite, ali, ako ce Android 3.0 ovako izgledati - onda je to doista otuzno. Uklonis background i sto ostaje? cudni simboli u trayu i porazbacane ikone po desktopu. Strava.
da sad ne spominjem "taj" tablet, znamo o kojem se radi, i kad njemu makneš background, kaj mu ostane?
a uostalom, svaki proizvođač tableta bude stavio svoj UI na honeycomb.
da sad ne spominjem "taj" tablet, znamo o kojem se radi, i kad njemu makneš background, kaj mu ostane?
a uostalom, svaki proizvođač tableta bude stavio svoj UI na honeycomb.
Jos se sijecam da je google rekao da ce UI na androidu 3.0 biti tako dobar da ga proizvodeci nece ni trebati modificirati, a na kraju nije ispao nista posebno i htc je vec najavio senseation UI za tablete 
godinama nije stizala...
Hm, kada je to tocno Firefox bio najbrzi? Opera je najbrzi browser oduvijek, a i IE je tada bio veoma brz.
Firefox je probilo to sto je imao veliku sigurnost u odnosu na IE koji je bas tada imao veoma gadnu poplavu malewarea koji se jednostavno lijepio za njega sa svih strana. Znam o cemu pricam jer sam tada upravo i ja presao sa IE-a na Firefox :)
Nikada se vise nisam vracao...
A ovo da ga je Chrome pretekao mogucnostima... to je diskutabilno. Za mene nikada nije :)
Meni se bas svida ovo sto sam vidio na slici, neovisno o wallpaperu. Djeluje kao "pravi" OS...