Hit-mobiteli MWC-a 2010

poruka: 7
|
čitano: 2.129
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hit-mobiteli MWC-a 2010".
17 godina
neaktivan
Hit-mobiteli MWC-a 2010

HTC Legend ima 126 grama po specifikacijama - "Težak ko šleper"??

A HTC Desire koji isto spominjete ima (pazi sad) 135 grama...

http://www.gsmarena.com/htc_legend-3141.php

http://www.gsmarena.com/htc_desire-3077.php

1 0 hvala 2
18 godina
neaktivan
Hit-mobiteli MWC-a 2010

Koliko sam shvatio, Desire je HTC Bravo, ne? Je li se zna Desireova cijena?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator
RE: Hit-mobiteli MWC-a 2010
Tocno! Ima manju masu ali je osjecaj u ruci los, djeluje tezak i nezgrapan - shleperast! :) S Desireom su ocito dizajneri ili ergonomi ili tko vec napravili bolji posao pa se njegova prava masa izgubi u sjajnom lezanju u ruci! Istina je, doduse, da su ovo predproizvodni modeli, moguce da imaju drugacije materijale pa da ce Legend kad dodje na trziste stvarno djelovati kao da ima 126 grama, a ne tona...
drpetric
17 godina
neaktivan
drpetric kaže...
Tocno! Ima manju masu ali je osjecaj u ruci los, djeluje tezak i nezgrapan - shleperast! :) S Desireom su ocito dizajneri ili ergonomi ili tko vec napravili bolji posao pa se njegova prava masa izgubi u sjajnom lezanju u ruci! Istina je, doduse, da su ovo predproizvodni modeli, moguce da imaju drugacije materijale pa da ce Legend kad dodje na trziste stvarno djelovati kao da ima 126 grama, a ne tona...

Samo cu cjepidlacit i rec da imate slab osječaj dodira....ali za članak sve pohvale...

18 godina
neaktivan

Masa možda i nije nešto što mi je prvo na pameti (Nokia N95 koju imam nije ništa mnogo lakša od navedenih) ,

Više me zanima kakva je funkcionalnost sučelje novih HTC-ova.

Jel ima kakvih poboljšana koja bi bila korisnicima vrlo korisna u odnosu na recimo HTC Hero?

Po nekim preview-ovima koje sam gledao, čini se da ima.. a kakav je dojam iz prve ruke?

Nekako mi je Desire (pa i Legend) upao u oko zbog dosta opcija (i High-techa) koje nudi , pa ako bude prilike vjerujem da nas ima još koji bi htjeli čuti još koji dojam.. (makar u nekom od slijedećih Bugova?)

Hvala.

EDIT: Jel negdje možda bila informacija, s kojom verzijom Androida dolazi SE Xperia X10?

UTERE SED NE ABUTERE!
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2010 22:16 (Prometej).
17 godina
Prometej kaže...

EDIT: Jel negdje možda bila informacija, s kojom verzijom Androida dolazi SE Xperia X10?

Govori se da će doć sa verzijom 1.6 , ali da će svatko tko zna prebirati po google-u će naći kako ga dignut i na višu verzijuSmijeh Al možda stave i noviju verziju tko zna.

18 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Govori se da će doć sa verzijom 1.6 , ali da će svatko tko zna prebirati po google-u će naći kako ga dignut i na višu verzijuSmijeh Al možda stave i noviju verziju tko zna.

Da, to sam i ja načuo, samo sam mislio jesu li u SE-u konačno stavili točku na i, pa rekli što se krija iza plavog GUI-a :-)

No svejedno hvala.. google is everyones friend ;-)

UTERE SED NE ABUTERE!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice