Hardverski ubrzan Flash

poruka: 19
|
čitano: 2.236
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hardverski ubrzan Flash".
17 godina
Hardverski ubrzan Flash

Odlicno!

AMD je objavio podrsku, dok je Nvidia je odavno partner

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Hardverski ubrzan Flash

Autor članka nije napisao da Appleov CEO nije dopustio Adobeu da dobije više informacije o MacOS-u da bi uopće mogao napraviti bolji Flash Player, o tome se i vodila glavna rasprava. To su ključne stvari koje treba prenijeti objektivno da bi se znao cijeli kontekst te priče.

16 godina
neaktivan
Hardverski ubrzan Flash

a nisu napravili hardversku podršku za igrice ? Šteta ..

:)
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hardverski ubrzan Flash

očekujem implementaciju u sljedeći iOS :P

Nema bombe do napalm bombe
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dodi NAPALMIKUS kaže...

očekujem implementaciju u sljedeći iOS :P

Nećeš je dočekat.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
18 godina
zoran123456 kaže...

a nisu napravili hardversku podršku za igrice ? Šteta ..

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 9:59 (Jazzer).
18 godina
Hardverski ubrzan Flash

Daj nek ovaj flash vise skinu s aparata i puste ga da dostojanstveno umre :)

2 4 hvala 0
18 godina
tnakir kaže...

Neće umrijet jer nikada niti nije bio na aparatu, bio samo u laboratoriju na dodatnom usavršavanju.

Da Flash umre :) ta ti je dobra, toj vijesti načekati ćeš se još duuugo godina.

17 godina
tnakir kaže...

jok

HP TouchPad - Flash support HP TouchPad - Flash support
17 godina
protjeran
Hardverski ubrzan Flash

bilo bi zgodno da naprave Hardware ubrzanje za grafiku, a ne samo video, jebo ih video

ako to ne naprave Flash ce odumrijeti na mobilnim uređajima, a kasnije i na PC-u

steta jer je to jedina zabavna razvojna platforma za sexy web aplikacije

0 0 hvala 0
18 godina
nisam previse upucen.. Koji minimum mi kao korisnici moramo ispunit da osjetimo to ubrzanje?
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
abraham kaže...

bilo bi zgodno da naprave Hardware ubrzanje za grafiku, a ne samo video, jebo ih video

ako to ne naprave Flash ce odumrijeti na mobilnim uređajima, a kasnije i na PC-u

steta jer je to jedina zabavna razvojna platforma za sexy web aplikacije

Adobe Molehill: low-level, GPU-accelerated 3D APIs built on the Flash platform

17 godina
neaktivan
nixass kaže...
nisam previse upucen.. Koji minimum mi kao korisnici moramo ispunit da osjetimo to ubrzanje?

Za HW akceleraciju bi trebao da imaš DX10+ grafičku. (ista fora kao za browsere)

http://www.adobe.com/products/flashplayer/systemreqs/index.html

http://baguje.com/author/icecold/
17 godina
neaktivan
Hardverski ubrzan Flash

Hebes flash, dajte vi nama bolje baterije

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Hardverski ubrzan Flash

Svi tu nešto pljuju po FLASHu, znamo da je i APPLE čak popustio, svjedoci smo uspjeha igre Pigs on Ice, koja je bila prikazana na nedavnom Mobile Mondayu, ima li netko ovdje da se bavi razvojem na FLASH/FLEX/AIR platformi?Kakva su iskustva, da li netko zna dobar primjer ozbiljne aplikacije, da nije igra koja je postigla nekakav uspjeh?!Usput jeli netko bio na Mobile Mondayu?

0 0 hvala 0
16 godina
alankish kaže...

Svi tu nešto pljuju po FLASHu, znamo da je i APPLE čak popustio, svjedoci smo uspjeha igre Pigs on Ice, koja je bila prikazana na nedavnom Mobile Mondayu, ima li netko ovdje da se bavi razvojem na FLASH/FLEX/AIR platformi?Kakva su iskustva, da li netko zna dobar primjer ozbiljne aplikacije, da nije igra koja je postigla nekakav uspjeh?!Usput jeli netko bio na Mobile Mondayu?

Možeš ovo malo pojasnit? Zadnje šta san čuja u vezi apple-a i flasha je ovo tj pismo jobsa koje je bilo i u bugu.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
16 godina
odjavljen
sirka666 kaže...

Možeš ovo malo pojasnit? Zadnje šta san čuja u vezi apple-a i flasha je ovo tj pismo jobsa koje je bilo i u bugu.

Koliko sam upućen, Apple je izdao aplikaciju SkyFire koje transkodira na zahtjev u realnom vremenu FLASH video u HTML5, format, a postoji i wrapper koji omogučava deploy flash(AS 3.0) aplikacija na iOS platformu.Nisam iOS developer tako da neznam puno o tome.Vjerujem da bi parizer mogao reči više o tome.

18 godina
neaktivan
Hardverski ubrzan Flash

Sirka, to je old news, a da li je nešto mrtvo ili ne, to su već priče koje su svim ozbiljnim developerima i IT-jevcima već odavno dosadile :)

http://www.zgflex.org / http://www.ivanilijasic.com

0 0 hvala 0
18 godina
alankish kaže...

Koliko sam upućen, Apple je izdao aplikaciju SkyFire koje transkodira na zahtjev u realnom vremenu FLASH video u HTML5, format, a postoji i wrapper koji omogučava deploy flash(AS 3.0) aplikacija na iOS platformu.Nisam iOS developer tako da neznam puno o tome.Vjerujem da bi parizer mogao reči više o tome.

Nisam još radio za iOS ali kolege me uvjeravaju da to sve radi bez problema. I neke IT tvrtke u americi koje su to skužile da sada radi već daju oglase za traženje Flex/Flash developera za iOS aplikacije.

Flash tehnologija ima puno prednosti na html5 i javascriptom, jer Flash ima gotova rješanja koja koristimo po principu plug&play. Javascript ima frameworkove ali oni sami po sebi neće ništa napravit, sve treba ručno pisati.

U Flashu imamo gotovih komponenti i sami iste možemo izrađivati po potrebi i kasnije koristiti kao plug&play. Ima hrpa drugih rješanja za Flash koja ne možemo primjeniti u html5/js verziji.

U Flashu je 10 puta lakše napravit neku animaciju nego u html5/javascriptu. Sve ozbiljnije aplikacije imaju puno veće mogućnosti kroz Flash tehnologiju nego html i javascript.

No već je i to bila prožvakana tema X puta...

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 13:55 (makopos).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice