Gulftown do kraja ožujka

poruka: 14
|
čitano: 1.465
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Gulftown do kraja ožujka".
18 godina
odjavljen
Gulftown do kraja ožujka

"kvalitetna" X58 matična ,koje onda "nekvalitetne" X58 ne podržavaju procesor

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Gulftown do kraja ožujka
M4X kaže...

"kvalitetna" X58 matična ,koje onda "nekvalitetne" X58 ne podržavaju procesor

da parafraziram Obelixa - Ah ti Bugovci, bas su sasavi  Namigiva

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
16 godina
neaktivan
Gulftown do kraja ožujka

jedva čekam vidjeti kako pere današnje procesoreOsmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gulftown do kraja ožujka

WTF? 140W TDP.Umijesto da idu na niže oni još povečaju max potrošnju.Viče

Več si mogu zamisliti koliko če se taj monstrum grijati,a i preporučljivo hlađenje na tekuči dušikNamigiva.

Istina je oko nas,a laž još više.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
microman kaže...

WTF? 140W TDP.Umijesto da idu na niže oni još povečaju max potrošnju.Viče

Zato ima šest jezgri, ne?

16 godina

extreme sa 6 jezgri,ja na laptopu imam dvije na 2ghz i leti,čak je prejak za moje potrebe,ne mogu ni zamisliti kako ovaj radi,mislim pa tko ovo kupuje zašto mu trebaju ovakvi procesori

isti dan otkaz i žuti
16 godina
protjeran
blackalbum kaže...

extreme sa 6 jezgri,ja na laptopu imam dvije na 2ghz i leti,čak je prejak za moje potrebe,ne mogu ni zamisliti kako ovaj radi,mislim pa tko ovo kupuje zašto mu trebaju ovakvi procesori

kupuju profesionalci ciji software koristit sve te jezgre i nadobudne budale koje moraju imati najbolje

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 21:37 (dado8).
16 godina
Gulftown do kraja ožujka

Dolazi nova i7,nove geforsice.A od kud ljudima lova za to?Očito kod njih nema krize

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Apocalypso kaže...

Dolazi nova i7,nove geforsice.A od kud ljudima lova za to?Očito kod njih nema krize

ima u ovj državi ljudi i to dosta koji imaju para kao blata,prije će se takav procesor prodati nego neki jeftinjak,ja sam zaljubljenik u hi-fi i malo gledam te audiofilske forume,tu ima ljudi sa opremom skupljom od kvalitetnijeg auta,svaka roba nađe svojeg kupca,a kao što sam već gore napisao ima njih sa viškom para

isti dan otkaz i žuti
18 godina

Asus je već izdao ploču kao specijalno prilagođenu i7 procesorima u 32nm. I mislim da ju već nekih naši trgovci imaju, košta oko 2400 kuna.

Ali sigurno je da će i za ovako skupe stvari uvijek biti kupaca.

18 godina
odjavljen
Gulftown do kraja ožujka

evo testa proca, u igrama pomaka nema,dok u ostalim alatima kako koji,ali sveukupno gledano još nema igara ili programa koji znaju iskoristit 12 threadova i pridonijet značajnijem  skraćivanju vremena obrade

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gulftown do kraja ožujka

Mah, iako mi socket podržava, 1000+ eura je kretenska cijena... Ništa od upgrade-a za sada. :)

From dying heaven To living hell
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 10:41 (PureEntity).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gulftown do kraja ožujka

ma to taman sad za uskrs uzmem ionako me pare žuljaju u novčaniku

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

0 0 hvala 0
17 godina
M4X kaže...

evo testa proca, u igrama pomaka nema

IMHO, krive igre su koristili za testove.

Trebali su koristiti portove sa konzola koje zahtjevaju visejezgrene procesore (GTA4, Arma2, mozda cak i BF:BC2 i slicne), pa da se vidi napredak u igrama.

U "normalnim" igrama naravno da nece biti znacajnih pomaka jer one ionako vise ovise o grafickoj nego o procesoru.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice