"kvalitetna" X58 matična ,koje onda "nekvalitetne" X58 ne podržavaju procesor
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
"kvalitetna" X58 matična ,koje onda "nekvalitetne" X58 ne podržavaju procesor
da parafraziram Obelixa - Ah ti Bugovci, bas su sasavi 
jedva čekam vidjeti kako pere današnje procesore
WTF? 140W TDP.Umijesto da idu na niže oni još povečaju max potrošnju.
Več si mogu zamisliti koliko če se taj monstrum grijati,a i preporučljivo hlađenje na tekuči dušik
.
WTF? 140W TDP.Umijesto da idu na niže oni još povečaju max potrošnju.
Zato ima šest jezgri, ne?
extreme sa 6 jezgri,ja na laptopu imam dvije na 2ghz i leti,čak je prejak za moje potrebe,ne mogu ni zamisliti kako ovaj radi,mislim pa tko ovo kupuje zašto mu trebaju ovakvi procesori
extreme sa 6 jezgri,ja na laptopu imam dvije na 2ghz i leti,čak je prejak za moje potrebe,ne mogu ni zamisliti kako ovaj radi,mislim pa tko ovo kupuje zašto mu trebaju ovakvi procesori
kupuju profesionalci ciji software koristit sve te jezgre i nadobudne budale koje moraju imati najbolje
Dolazi nova i7,nove geforsice.A od kud ljudima lova za to?Očito kod njih nema krize
Dolazi nova i7,nove geforsice.A od kud ljudima lova za to?Očito kod njih nema krize
ima u ovj državi ljudi i to dosta koji imaju para kao blata,prije će se takav procesor prodati nego neki jeftinjak,ja sam zaljubljenik u hi-fi i malo gledam te audiofilske forume,tu ima ljudi sa opremom skupljom od kvalitetnijeg auta,svaka roba nađe svojeg kupca,a kao što sam već gore napisao ima njih sa viškom para
Asus je već izdao ploču kao specijalno prilagođenu i7 procesorima u 32nm. I mislim da ju već nekih naši trgovci imaju, košta oko 2400 kuna.
Ali sigurno je da će i za ovako skupe stvari uvijek biti kupaca.
Mah, iako mi socket podržava, 1000+ eura je kretenska cijena... Ništa od upgrade-a za sada. :)
ma to taman sad za uskrs uzmem ionako me pare žuljaju u novčaniku
evo testa proca, u igrama pomaka nema
IMHO, krive igre su koristili za testove.
Trebali su koristiti portove sa konzola koje zahtjevaju visejezgrene procesore (GTA4, Arma2, mozda cak i BF:BC2 i slicne), pa da se vidi napredak u igrama.
U "normalnim" igrama naravno da nece biti znacajnih pomaka jer one ionako vise ovise o grafickoj nego o procesoru.