Čudim se samo kako to da još uvijek nema ništ na wikipediji???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako sam već i najavio 9800 serija će brzo u zaborav.
Ovaj GT200 bit će i GPGPU i PPU i SPU.
Jedva čekam da stigne.
Jesu našli kad će izlaziti koga ljeti briga za računala:)
A umjesto geforce proizvod će se zvati Dragon.
A umjesto geforce proizvod će se zvati Dragon.
Da, ja isto jedva čekam da stigne pa da vidimo što znači 'render farma na čipu' hehehe.. već polako zamišljam kako će se na toj zvijeri vrtiti Crysis, Far Cry 2 i Age of Conan na max postavkama
a tek sve igre što će doći u 2009. hehehe.. svijetla budućnost je pred nama gamerima, a bome i pred znanstvenicima koji će dobiti na raspolaganje sirovu snagu GPUa za 'mljevenje' kompleksnih proračuna i simulacija.. jooooj, jedva čekam!
Apsolutno, Dragon gt200 biti će najjači čip ikada napravljen. Samo mi nije jasno kako će se hladiti ta milijarda tranzistora, i koliko će to struje gutat.
Apsolutno, Dragon gt200 biti će najjači čip ikada napravljen. Samo mi nije jasno kako će se hladiti ta milijarda tranzistora, i koliko će to struje gutat.
Nova kartica će se zvati Tegra GT200 i trošiti će oko 200 W .
Kako Drago7 baca imena :D Drago odkuda ti to ak se smije znati?
bit će zanmljivo jel će upravo sa ovim čipom Nvidia suproststaviti Intelovom cpu/gpu Larabeeu,
inače protutip te kartice postoji u Nvidiji već 18 mjeseci i vodi se / vodila se pod nazivom NextGen :)
A odakle tebi tek te informacije? :D
Nego, zna li se što o performansama? Kakve su u usporedbi sa trenutnom serijom 9800GTX i 9800GX2?
Nova kartica će se zvati Tegra GT200 i trošiti će oko 200 W .
A odakle tebi tek te informacije? :D
Stiglo je đubre ... :) testira se ... al još je pod NDA pa tek za par dana ću/će staviti rezultate i dojmove...
na kartici piše geforce 200 ... možda ipak ostaje ime al to ništa ne znači jel je to testna za novinare