GT200 već ovog ljeta

poruka: 14
|
čitano: 1.560
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "GT200 već ovog ljeta".
17 godina
protjeran
GT200 već ovog ljeta

Čudim se samo kako to da još uvijek nema ništ na wikipediji???

phhh,k'o da me briga,potpis...'ko to još piše...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GT200 već ovog ljeta

Kako  sam već i najavio 9800 serija će  brzo u zaborav.

Ovaj GT200 bit će i GPGPU i PPU i SPU.

Jedva čekam da stigne.

0 0 hvala 0
17 godina
GT200 već ovog ljeta

Jesu našli kad će izlaziti koga ljeti briga za računala:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GT200 već ovog ljeta

A umjesto geforce proizvod će se zvati Dragon.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: GT200 već ovog ljeta
drago7 kaže...

A umjesto geforce proizvod će se zvati Dragon.

Odakle ti to?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan

Da, ja isto jedva čekam da stigne pa da vidimo što znači 'render farma na čipu' hehehe..   već polako zamišljam kako će se na toj zvijeri vrtiti Crysis, Far Cry 2 i Age of Conan na max postavkama Belji se

a tek sve igre što će doći u 2009. hehehe..  svijetla budućnost je pred nama gamerima, a bome i pred znanstvenicima koji će dobiti na raspolaganje sirovu snagu GPUa za 'mljevenje' kompleksnih proračuna i simulacija.. jooooj, jedva čekam!

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
GT200 već ovog ljeta

Apsolutno, Dragon gt200 biti će najjači čip ikada napravljen. Samo mi nije jasno kako će se hladiti ta milijarda tranzistora, i koliko će to struje gutat.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
drago7 kaže...

Apsolutno, Dragon gt200 biti će najjači čip ikada napravljen. Samo mi nije jasno kako će se hladiti ta milijarda tranzistora, i koliko će to struje gutat.

To i mene zanima. Milijarda tranzistora?! Kilovat napajanja više neće biti previše
17 godina
neaktivan
GT200 već ovog ljeta

Nova kartica će se zvati Tegra GT200 i trošiti će oko 200 W .

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GT200 već ovog ljeta

Kako Drago7 baca imena :D Drago odkuda ti to ak se smije znati?

bit će zanmljivo jel će upravo sa ovim čipom Nvidia suproststaviti Intelovom cpu/gpu Larabeeu,

inače protutip te kartice postoji u Nvidiji već 18 mjeseci i vodi se / vodila se pod nazivom NextGen :)

-d[°˛˛°]b-

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A odakle tebi tek te informacije? :D

Nego, zna li se što o performansama? Kakve su u usporedbi sa trenutnom serijom 9800GTX i 9800GX2?

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
neaktivan
drago7 kaže...

Nova kartica će se zvati Tegra GT200 i trošiti će oko 200 W .

pa nemožeš baš reći da će se tako zvati, i kolko će trošiti, bez ikakvih izvora...

doduše nvidia je patentirala ime "Tegra" al još nisu ništa službeno rekli. Jedni misle da je to druga generacija Tesle, a drugi misle da ime znači Teraflop Graphics.

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

A odakle tebi tek te informacije? :D

I'll take the fifth on that one... :D

It is not my duty to prove you I'm right, it is yours to prove I'm not.  --- - Ian Welsh

-d[°˛˛°]b-
17 godina
neaktivan
GT200 već ovog ljeta

Stiglo je đubre ... :) testira se ... al još je pod NDA pa tek za par dana  ću/će staviti rezultate i dojmove...

na kartici piše geforce 200 ... možda ipak ostaje ime al to ništa ne znači jel je to testna za novinare

-d[°˛˛°]b-

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice