Google kupio BumpTop

poruka: 17
|
čitano: 1.982
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google kupio BumpTop".
16 godina
neaktivan
Google kupio BumpTop

inače čitao sam o tom bumptop desktopu, ili kako su ga već nazvali;

radi se o tome da je to totalno cool i fora i stvarno fancy sučelje   za desktop ikonice, međutim gotovo nitko ne može mu pronaći praktičnu primjenu. Govore da je beskoristan i nimalo upotrebljiv utility koji samo smeta u radu.

Nisam ga isprobao, ali znam da se nisu proslavili s njime. Zanimljivo da je Google odlučio kupiti ovu firmicu, ali svakako mi je drago - jer kao i mnoštvo drugih developera, i ja se nadam nećemu sličnome.

:-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Google kupio BumpTop

ja sam testirao bumptop, mislim fora je sučelje,možeš razbacivat predmete, na rubovima zida stavljat si favorite stranice, itd... ali kao što kažeš, onom kome je rad bitan na računalu svakako neće imati bumptop jer pomalo je zbunjujuć...

Dompa
18 godina

Prvo trebaju doći 3D monitori bez naočala da bi ovakva tehnologija bila korisna do onda nema ništa...

17 godina
Google kupio BumpTop

isprobavao sam ovo neki dan...a ko voli nek izvoli...meni je najbitnija jednostavnost i sto manje ikona po desktopu....ovo je zgodno i lijepo ali....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Google kupio BumpTop

nisam ga nikad probo, prvi put vidim, i na prvi pogled mi bilo bas extra, al kad sam vidio kako sve radi..

iskreno, kad pogledam svoij "desktop" i desktop na racuanru, racunar mi je jedina stvar u stanu koja je uredno spremljena Belji se

a ovo je manje vise ok sa desktopom, al rad se odvija i na kamaru foldera, prozora itd, i mislim da bi u praksi ovo vise stvaralo poteskoce..

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Google kupio BumpTop

Proba san taj bamptop i nije mi se svidia nekako mi zatvori ekran...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Google kupio BumpTop

pred par mjeseci sam ga isprobao i simpatično je al beskorisno.

A.

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Nekako mi izgleda da bi ovo bilo fora za TS al misem nabadati po ovoj hrpi...

Nisam siguran. Ja na desktopu nemam niti jednu ikonu i to mi  je taman ;)

16 godina
neaktivan
Google kupio BumpTop

Steta sto ga nema na ubuntu-u...............

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sk8eR kaže...

Steta sto ga nema na ubuntu-u...............

Ma to se bude promjenilo sada kad je google kupio. Najverojatnije će otvoriti sav kod i portat će ga da radi i na linuxu jer planiraju ga i ubaciti na android i Chrome OS. 

Trenutno nema smisla to koristiti jer pomalo je sve zbrčkano, no vjerujem da se to da još uljepšati i urediti da bude jednostavnije i ugodnije. 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 20:14 (linuxuser).
18 godina
neaktivan
Google kupio BumpTop
Google nezna sto će sa parama pa ih je uhvatila shopping groznica. Kupuju sto im treba i netreba. A opet, možda su samo htjeli zaposlenike a ne i proizvod.
A.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Google kupio BumpTop

Taj bumptop bi postao koristan ako bi se u njega implementiralo nešto više od samo ikona na desktopu. A, dobro, neka se sad google igra s tim, pa nek nekaj složi...

God is an American
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Google kupio BumpTop

I ja sam isto isprobao BumpTop ali nije izdržao kod mene ni 2 sata jer ima previše bugova.

U ta 2 sata rušio se najmanje 5 puta.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Google kupio BumpTop

...google nikada nije u glupe projekte ulagao pare...svaka kompanija koju je kupio google je postala profitabilna i jaka....

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Google kupio BumpTop
Ja sam mislio da ih integrira, tako da je teško govoriti o tome koliko "jake i profitabilne postanu". al možda u Google imaju neku svoju viziju 3D desktopa pa će im ekipa koju su kupili pomoći raditi ma tome.
A.

0 0 hvala 0
17 godina

Pa po meni bi firme koje imaju dosta para kao Google (i one siromasnije od njega) trebaju ulagati u Istrazivanje i razvoj. Ovo je jedan od vidova ulaganja u to. Pogledao sam filmic i ovo trenutno izgleda zabavno ali i beskorisno. Ali kada imas para beskorisno nije kocnica. Ko zna sto ce se izroditi iz toga.

16 godina
neaktivan
Google kupio BumpTop

Ovo bi moglo biti zanimljivo kod multitouch ekrana.

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice