Golemi OLED TV-ovi do 2011.

poruka: 7
|
čitano: 1.496
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Golemi OLED TV-ovi do 2011.".
17 godina
neaktivan

fabrike -> koji je to copy/paste

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Golemi OLED TV-ovi do 2011.
sasa kaže...

fabrike -> koji je to copy/paste

I pa sta onda! Placaju za te vjesti vjerojatno, pa zasto onda nebi radili copy/paste, a greske se dogadaju. 
Nitko nije savrsen... uvijek netko "cijepidlaci" oko takvih bedastoca. Blah...
No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
17 godina
neaktivan

Kakve su to gluposti?!

"Fabrika" nije hrvatska riječ i umjesto nje postoji vrlo primjerena hrvatska riječ - "TVORNICA".

I kad već kažeš da je opravdano raditi copy-paste, zanima me što bi rekao da su copy-paste isti članak na ćirilici ili recimo na nekom drugom jetiku bitno drugačijem od hrvatskog?

Osim toga ne radi se o copy-pasteu nego o, hm...  ...nadam se, o novinaru skromnog znanja (da ne budem bezobrazan i/ili zloban) jer članak nije na ekavici i koristi npr. riječ "zaslon".

17 godina

Ajde sad svi na dvije strane, okupite jos istomisljenika, puske u ruke i zaratite oko jedne rijeci.

Kako se uvijek razvije rasprava koja nema veze s temom, kliknem na komentare da procitam mozda jos koju dodatnu informaciju a oni se ratuju oko fabrika/tvornica.

Prijedlog:

Ljudi, instalirajte BF2, dignite server s onom Dallan Powerplant mapom (ili kako vec, nisam odavno igrao) i koja strana pobijedi nek nazove mapu tako.

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Ajde sad svi na dvije strane, okupite jos istomisljenika, puske u ruke i zaratite oko jedne rijeci.

Kako se uvijek razvije rasprava koja nema veze s temom, kliknem na komentare da procitam mozda jos koju dodatnu informaciju a oni se ratuju oko fabrika/tvornica.

Prijedlog:

Ljudi, instalirajte BF2, dignite server s onom Dallan Powerplant mapom (ili kako vec, nisam odavno igrao) i koja strana pobijedi nek nazove mapu tako.

Slazem se, umjesto dodatnih informacija uvijek komentari o "blentavocama".
No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
17 godina
protjeran
croart kaže...

I pa sta onda! Placaju za te vjesti vjerojatno, pa zasto onda nebi radili copy/paste, a greske se dogadaju. 
Nitko nije savrsen... uvijek netko "cijepidlaci" oko takvih bedastoca. Blah...

Mi (prvi u ovoj temi i ja), očito od BUG-a tražimo malo više. Štoviše, navikli smo se dobivati više. BUG je do sada bio, ne pretjerujem, svjetionik, istinski orjentir za ljude koji žele pouzdanu informaciju prezentiranu na materinjem jeziku. Ovaj članak nije korektno preveden, prepun je faktualnih pogrešaka, a jezik je zadnja kocka betona koja ga pokapa za sva vremena.
17 godina

Maternji jezik...

Zašto se zove maternji? Zato što ćaća ne može doći do riječi! :)

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice