Gigabyte S1080

poruka: 10
|
čitano: 2.786
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Gigabyte S1080".
16 godina
neaktivan
Gigabyte S1080

Cijena je i više no dobra za takav uređaj s obzirom na specigikacije koje su bolje od vecine netbooka.

4 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Gigabyte S1080

naj mi je ono kad se neki nadobudni autor teksta pretvori u proroka i počne predviđati budučnost tableta..pffff....debilno...očigledno obožava ono neuporabljivo čudo od Ejplovog tableta...{#}

2 1 hvala 0
15 godina
Gigabyte S1080

Juhuiii Windows! {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
RE: Gigabyte S1080
Kupiš si SSD i gg.
16 godina
protjeran
linuxjuzer kaže...

naj mi je ono kad se neki nadobudni autor teksta pretvori u proroka i počne predviđati budučnost tableta..pffff....debilno...očigledno obožava ono neuporabljivo čudo od Ejplovog tableta...{#}

Vec ti se duze vrijeme divim, najpametniji si na ovom forumu, divota je citat tvoje komentare - koliko mudrosti u tako malo rijeci!

17 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...

Pa autor je predvidio dobro jer tableti s Windowsima su postojali davno prije iPad-a i nisu uspjeli a neće i sada, jer ljudi ukoliko trebaju računalo sa sobom koristiti će netbook, notebook, a ne tablet. Svrha tableta je prvenstveno pregledavanje interneta, čitanje knjiga, igranje igrica i sl. a to ono neuporabljivo čudo od Appleovog tableta ispunjava odlično.

I da, za tablet je važno da ima visok stupanj autonomije a kako ti misliš da će to postići sa desktop OS-om?

18 godina
neaktivan
Gigabyte S1080

300 dolara je sasvim, sasvim prihvatljiva cijena. Specifikacije su solidne. Smatram da bi i ostali proizvođači trebali smanjiti cijene na tu razinu te učini tablete poželjnim gadgetima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gigabyte S1080

Zaboravili ste da ima multitouch, reza je 1024x600 (kapacitativna). Osim toga, ima i HDMI.

http://netbooksreview.net/gigabyte/s1080/

0 0 hvala 2
16 godina
protjeran
Joco55 kaže...
linuxjuzer kaže...

Pa autor je predvidio dobro jer tableti s Windowsima su postojali davno prije iPad-a i nisu uspjeli a neće i sada, jer ljudi ukoliko trebaju računalo sa sobom koristiti će netbook, notebook, a ne tablet. Svrha tableta je prvenstveno pregledavanje interneta, čitanje knjiga, igranje igrica i sl. a to ono neuporabljivo čudo od Appleovog tableta ispunjava odlično.

I da, za tablet je važno da ima visok stupanj autonomije a kako ti misliš da će to postići sa desktop OS-om?

pa to moramo malo pričekati...davno prije ni tehnologija ni OS-ovinisu bili toliko razvijeni..mislim,nekad je i škoda trošila 11 litara..

16 godina
protjeran
ansha kaže...
linuxjuzer kaže...

Vec ti se duze vrijeme divim, najpametniji si na ovom forumu, divota je citat tvoje komentare - koliko mudrosti u tako malo rijeci!

{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice