Gigabyte – milijun za USB 3.0

poruka: 6
|
čitano: 1.596
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Gigabyte – milijun za USB 3.0".
16 godina
Lijepo...možda konačno i pristignu uređaji sa usb-om 3.0 po prihvatljivoj cijeni.

Sada baš i nemamo neki izbor...
Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma neka padne cijena USB-u 2.0. A ovi kojima se žuri nek plate više. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma ja sam isto uzeo gigabyte sa usb 3.0 al ne zato što mi se žuri, nego sam gledao da budem spreman kad za kojih godinu i pol preuzme usb 3

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Gigabyte – milijun za USB 3.0
Ivche kaže...

Ma ja sam isto uzeo gigabyte sa usb 3.0 al ne zato što mi se žuri, nego sam gledao da budem spreman kad za kojih godinu i pol preuzme usb 3

Gigabyteice sa usb3.0 i sata 3.0 sux-aju prema asrockovim novim matičnama, pogledaj na youtube-u.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 23:29 (Hyperion).
17 godina
neaktivan

a jbg neka, meni je bitno da ima support a hoće li sad prebacit neki fajl od xyx mb za 10 minuta ili 10 minuta i par sekudni mi je sad nebitno :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Gigabyte – milijun za USB 3.0
Hyperion kaže...
Ivche kaže...

Gigabyteice sa usb3.0 i sata 3.0 sux-aju prema asrockovim novim matičnama, pogledaj na youtube-u.

Ali ja cu ipak kupit gigabyte :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice