GeForce GTX 460 za mase

poruka: 526
|
čitano: 97.413
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "GeForce GTX 460 za mase".
15 godina
protjeran
RE: GeForce GTX 460 za mase
šiloman kaže...

koliko je ruzna zbog ruznoce toliko je ljepa zbog masivnosti hladnjaka i njegove snage :)

ma jebes cistu silu, to je spika za stemere, ja sam oduvijek vise cjenio eleganciju - primjerice ovaj ASUSOV ARES mi je zapeo za oko: mocno i brutalno ali istovreno nekako ljepo i odmjereno

My name is ARES, ASUS ARES My name is ARES, ASUS ARES
APOTEKA APOTEKA
za sve ponosne vlasnike dolazi I knjiznica u kojoj je i sluzbena potrvda da nisu normalni davat tolike pare za komad plastike i metala -eh da imam visak para sasvim sigurno bi i ja bio medju njima za sve ponosne vlasnike dolazi I knjiznica u kojoj je i sluzbena potrvda da nisu normalni davat tolike pare za komad plastike i metala -eh da imam visak para sasvim sigurno bi i ja bio medju njima
preljepo a kad se samo sjetim da su mi renderi bili mega gadni preljepo a kad se samo sjetim da su mi renderi bili mega gadni
ljepota je u detalijima ljepota je u detalijima
a sta Jaca i Ivo kazu? a sta Jaca i Ivo kazu?
Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.7.2010 22:09 (dado8).
15 godina
odjavljen
GeForce GTX 460 za mase

Zadnja slika me je odlično nasmijala, dado8 :)

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
GeForce GTX 460 za mase

Meni dizajn je potpuno nebitan, samo da je hlađenje što kvalitetnije i tiše. A ako je i lijepa usput onda super a ako ne, opet odlično ionako gledam grafičku jednom u 2 mjeseca kad čistim komp tako da bi izdržao gledati pol sata ružnoću od grafe za performanse Smijeh

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
dado8 kaže...
The Black Iso kaže...

Pozdrav ljudi...Imam jedno pitanje,koja od GTX460 1gb modela je najbolja(mislim od kojeg proizvođača,iako nekih nema kod nas samo recite ako znate jer bi je nabavio vani ili ovdje kad dođe) čuo sam da su one od MSI prebrutalne za overklokati...a za to mi i trebaju jer bi je ja klokao...

za sad izgleda da je ova KFA2 ilitiga “Kick Friggin Ass” najmocnija, je da ruzna je ko noc ali nekima ce se i ona svidjat

Prelijepa je...

Oduvjek sam obožavao Galaxy...

Podcijenjen brand. Uvjek dobar hladnjak, uvjek moćan izgled i boja tirkizne nijanse...

Baš mi fale, zadnji put sam ih vidio cca 2006. u Hrvatskoj...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
16 godina
protjeran
Don Kihoty kaže...
dado8 kaže...
The Black Iso kaže...

Pozdrav ljudi...Imam jedno pitanje,koja od GTX460 1gb modela je najbolja(mislim od kojeg proizvođača,iako nekih nema kod nas samo recite ako znate jer bi je nabavio vani ili ovdje kad dođe) čuo sam da su one od MSI prebrutalne za overklokati...a za to mi i trebaju jer bi je ja klokao...

za sad izgleda da je ova KFA2 ilitiga “Kick Friggin Ass” najmocnija, je da ruzna je ko noc ali nekima ce se i ona svidjat

Prelijepa je...

Oduvjek sam obožavao Galaxy...

Podcijenjen brand. Uvjek dobar hladnjak, uvjek moćan izgled i boja tirkizne nijanse...

Baš mi fale, zadnji put sam ih vidio cca 2006. u Hrvatskoj...

podsjeca me nesto gadno na   district 9 film i njihov bioloski arsenal lol  Smijeh

15 godina
protjeran

Ma meni su Galaxyce premoćne...

Šteta što su većinu starih kartica makli sa WEB-a.

Ali izvukao sam par slika.

Anyway, Galaxy je za nVidiu kao Sapphire za ATi (po meni, makar se neki neće složiti sa time).

Evo slike.

Moja 6600GT, Zalmanica, zadnja dostupna Galaxyca koju sam kupio 2004/5 Moja 6600GT, Zalmanica, zadnja dostupna Galaxyca koju sam kupio 2004/5

Nabrijana 6600GE (Gamers Edition, kao kod Sapphirea Toxic), nije mi bila dostupna. Nabrijana 6600GE (Gamers Edition, kao kod Sapphirea Toxic), nije mi bila dostupna.

To su bile prve kartice sa hardwareskim čipom od pregrijavanja. A memorija im je išla i do 1250Mhz, DDR2, To su bile prve kartice sa hardwareskim čipom od pregrijavanja. A memorija im je išla i do 1250Mhz, DDR2,

Naslijednica 7600GT, Naslijednica 7600GT,

7900GT 7900GT

7900GTX 7900GTX

Evo toliko..

Ja bi Galaxy u HR... Traju dugo, jako OC-abilne...

Umire im memorija nekon cca 4-5 godina, ali onda su ionako zastarjele...

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.7.2010 22:57 (Don Kihoty).
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 460 za mase

Ta KFA bi tu došla oko 2000kn (možda čak oko 1900kn) ako se ne varam pošto joj je preporučena cijena vani 229$ (dakle cca 1350kn).

To bi bio dobar 'deal' - da netko nabavi od trgovina Bogataš

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ne vjerujem da će koštati više od 1800kn, kad bi došla kod nas.

Galaxy je zapravo bio među srednje skupim komponentama kod nas.

Skuplji je bio XFX, koji je tada bio tek ulaznik u tržište.

XFX je procvijetao sa 8800 Alpha Dog serijom, sve prije i poslije im je sranje.

Uvjek napuhani kondezatori izvan jamstva (2+ godine).

U to doba, Galaxy i Gainward GS su vodili glavnu riječ kod nVidije (i još par tvrtki,

ali kod nas ove dvije).

S tim da je Gainward imao fine probgrane OC primjerke sa super memorijom i bio je 20% skuplji,

a Galaxy je imao random dobre primjerke i odlično i tiho hlađenje.

17 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Ne vjerujem da će koštati više od 1800kn, kad bi došla kod nas.

Tim bolje Namigiva

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
GeForce GTX 460 za mase

ovo nase trziste je tesko s*anje...nemamo ni enermax,ni galaxy...sta mi opce imamo?!

al moram priznat da sam vidio galaxy kada sam kupovao prvi komp...prije 2 godine +

8600gt mislim da je bila

i siguran sam da je galaxy bila

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Imamo jako malo...

*HG Spot propada -> nema Biostara ni Galaxy-a (i Microline je uvozio, više ne)

*VeMil propao -> nema Chieftec dodataka, samo stare zalihe i nešto mrvicu novog što uvozi Links

*MSan odustao od Pont of View grafika i napajanja (Grafike su bile jeftine, a u stvari rebrandirani XFX, totalno iste,

a napajanje Gold Diamnod su bila CWT, odlična napajanja za malo para, danas ih mjenja LC Power)

Mnogo toga više nemamo... Bitno da imamo ROG Asus-ice by MSan, i bitno da MSan opet kasni sa VTX3D-om.

VTX3D -> jeftino a dobro.

ROG -> skupo i neisplativo, kupi 1%, ako i toliko, Hrvata.

Ništa, selim firmu van Hrvatske, ide tko samnom?

Ili da dignem 2-3 milijuna kuna kredit i postanem uvoznik za sve to?

17 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Ili da dignem 2-3 milijuna kuna kredit i postanem uvoznik za sve to?

Ako misliš da bi bilo dovoljno interesenata..   go for it! Smijeh

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
GeForce GTX 460 za mase

malo nas i opric informatika spasava...noctua i to...al inace imamo jako malo sve "standardno"

esys imamo za asrock i xfx-najbolji meni

links opcenito al ne puno

al meni najvise fali enermax...galaxy bi bilo super...sta jos?

ma ima toga

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Links daje najviše, po meni, i najviše je napredovao:

- LC Power

- Sharkoon

- Mushkin

- G.Skill

I dosta toga, ovo je samo nešto od.

Mislim da i Silver Power uvoze itd...

LOST uvozi SilverStone i Zotac recimo.

eSys uvozi XFX, ASRock, Intel/AMD i prilično dobar NotOnlyTV.

I tako to, male firme izvlače gdje veće zakažu...

HG Spot šteta što ne uvozi Biostar, a Enermax smo imali jedno kratko vrijeme, i to kod ultra nam dragog Elkotecha (svi ga mrzeju loool).

Uglavnom, Elkotech pokupio pare, pokupio se, ni fakture nije ostavio, tako da imam robe cca 30.000 koju nemogu reklamirati,

a vjerujem da i druge firme imaju taj problem.

Fuj Elkotech:

http://elkotech.hr/index_dovidjenja.html

Evo vidim da su malo izmjenili stranicu, više ne piše samo "Od XX.XX.XXXX. prestajemo sa radom, za sve informacije *email*".

A i ovo je scum, jer traže da slanje robe i dostava nazad bude na naš račun, dakle ispladne me reklamacija 10 ploča skuplje nego 10 novih...

16 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Links daje najviše, po meni, i najviše je napredovao:

- LC Power

- Sharkoon

- Mushkin

- G.Skill

I dosta toga, ovo je samo nešto od.

Mislim da i Silver Power uvoze itd...

LOST uvozi SilverStone i Zotac recimo.

eSys uvozi XFX, ASRock, Intel/AMD i prilično dobar NotOnlyTV.

I tako to, male firme izvlače gdje veće zakažu...

HG Spot šteta što ne uvozi Biostar, a Enermax smo imali jedno kratko vrijeme, i to kod ultra nam dragog Elkotecha (svi ga mrzeju loool).

Uglavnom, Elkotech pokupio pare, pokupio se, ni fakture nije ostavio, tako da imam robe cca 30.000 koju nemogu reklamirati,

a vjerujem da i druge firme imaju taj problem.

Fuj Elkotech:

http://elkotech.hr/index_dovidjenja.html

Evo vidim da su malo izmjenili stranicu, više ne piše samo "Od XX.XX.XXXX. prestajemo sa radom, za sve informacije *email*".

A i ovo je scum, jer traže da slanje robe i dostava nazad bude na naš račun, dakle ispladne me reklamacija 10 ploča skuplje nego 10 novih...

LOST-powercolor,sparkle-rijetki,gigabyte i dfi...nevidim ni zotac ni silverstone-protis to uvozi mislm

15 godina
protjeran

Moram provjeriti sutra... Možda MOL ipak uvozi SilverStone..

ASBIS uvozi SilverStone..

Zaboravio na njih, također dobar dobavljač.

Protis ne uvozi ništa, oni su Webshop.

Inače, Lost ni sam ne zna šta uvozi, čas nečeg ima čas nema...

DFI propala marka, nema šanse da to kupim...

A Gigabyte previše RMA ploča, tako da sam odustao od tog branda,

osim ako netko baš baš želi... Radije ASRock i MSI...

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.7.2010 23:52 (Don Kihoty).
15 godina
protjeran
GeForce GTX 460 za mase

do0n kihoty bas sam te ja mislio to pitat sto i moj imenjak jer znam da si u tom djiru

stvarno bi valjalo pokrenut pokrenut nekakvu kombinaciju jer ima toliko marki, brendova i opcenito proizvoda kojij u nas uopce nema a veni su trazena roba, tako da bi se itekako dalo pocet uvozit, ne moras odmah uzet sve redom pa dizat kredu na 2-3 miljona, dovoljno je pocet s par provjerenih brandova kao sto je i recimo tvoj omiljeni Galaxy

EDIT: da DFI nazalost propala marka - sami su si krivi, al sad bas da je Gygabyte tolika njesra? to nisam znao

u mojim ocima, kao i vecini overclockerskih, njihove i ASUS-ove ploce su vrh, ostalo je druge liga pocevsi od MSI cijii je cjelokupno poslovanje i brand bazirano na isplativosti a ne na nekakvoj nadprosjecnoj kvaliteti, AsRock je pak Asusova podmarka namjenjena nizem trzisnom segmentu

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.7.2010 0:54 (dado8).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ma za sada nema šanse...

Ako se proširim do Zagreba, onda da.

Sisak je premalo tržište da bi bio uvoznik...

17 godina
GeForce GTX 460 za mase

Instant prodaja 1gb verzija cim se pojavi

Grafa mi umire polako i sigurno, a nikako dočekat početak prodaje kod nas...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 460 za mase

Da, trenutačno je GTX460 fenomenalan izbor, ali ja čekam jesen/zimu jer mi se baš i ne žuri za sada..  možda tada bude superclocked verzija sa 1024MB po nekoj povoljnoj cijeni (tipa oko 1600kn) ili ću pak razmislit o narudžbi drito iz USofA - što bi doista bilo najisplativije Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GeForce GTX 460 za mase

Dali netko zna koja je razlika između gtx460 768Mb i gtx260.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
XXL Gamer kaže...

Dali netko zna koja je razlika između gtx460 768Mb i gtx260.

20-ak %   je bolja GTX 460

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
15 godina
neaktivan
GeForce GTX 460 za mase

Si ti 100% siguran s obzirom da mi msi-gtx460 768Mb dođe isto kao i gtx260 golden sample od gainworda, pa da ne pogriješim i da mi kasnije bude žao šta nisam uzo drugu.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XXL Gamer kaže...

Si ti 100% siguran s obzirom da mi msi-gtx460 768Mb dođe isto kao i gtx260 golden sample od gainworda, pa da ne pogriješim i da mi kasnije bude žao šta nisam uzo drugu.

gtx260 je vec malo i starija...jaca je gtx460...to vidis tako da je jaca od 5770...a 5770 je tu negdje ko 4870 a gtx260 je malo jaca od 4870

+ gtx460 ima dx11 OC mogucnosti itd

15 godina
neaktivan
GeForce GTX 460 za mase

ali gtx460 ima 768Mb i 192 bit-a, a gtx260 ima 896Mb i 448 bit-a i puno veći bandwich i dali netko može objasniti po čemu je gora osim što nema dx11 i što ima nešto manje oc mogućnosti od gtx460.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
XXL Gamer kaže...

ali gtx460 ima 768Mb i 192 bit-a, a gtx260 ima 896Mb i 448 bit-a i puno veći bandwich i dali netko može objasniti po čemu je gora osim što nema dx11 i što ima nešto manje oc mogućnosti od gtx460.

slabija arhitektura (CUDA jedinice, organziacija ROP/TMU jedinica),

16 godina
neaktivan
XXL Gamer kaže...

performansama :)

15 godina
protjeran
XXL Gamer kaže...

ukrako razlika je u vise od pola miljarde tranzistora - pametnom dostaNamigiva

15 godina
neaktivan
GeForce GTX 460 za mase

ok hvala onda uzimam gtx460.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
XXL Gamer kaže...

ok hvala onda uzimam gtx460.

Sam bacaš pare, neš ništa posebno dobit...

Znam i sam prešao sam sa crknute HD4870 na, još jaču od GTX460, HD5850.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.7.2010 17:34 (Hyperion).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice