GeForce GTX 295 na CES-u

poruka: 126
|
čitano: 18.063
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "GeForce GTX 295 na CES-u".
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 295 na CES-u

GeForce će "rasturat". Mislim da nema spasa  ATI-u. (nadam se)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: GeForce GTX 295 na CES-u
sub_zero kaže...

Ati se netreba bojat,jer 4870x2 nema punu propusnost "komunikacije" izmedu dva chipa.kada to driverima dozvole,onda ce nVidia opet bit na koljenimaNamigiva
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...
sub_zero kaže...

Ati se netreba bojat,jer 4870x2 nema punu propusnost "komunikacije" izmedu dva chipa.kada to driverima dozvole,onda ce nVidia opet bit na koljenimaNamigiva
 Šteta Mršti se
Ipak mi je draži GeForce...nekako navijam za njih... valjda zato što mi je to bila prva grafička ikada.
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 295 na CES-u

kad bismo mogli ocekivat ovu grafu na nasem trzistu i po kojoj cjeni otprilike?

Core2Quad q6600, Gainward HD 4870 512 mb Gddr5 Golden Sample, 4 GB Mushkin RAM ( 1066 mhz) dual channel, Fortron 650w

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 295 na CES-u

GeForce će razvaliti Radeone. Možete se kaditi na to.

Mount Vision Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
2029.MN4 kaže...

GeForce će razvaliti Radeone. Možete se kaditi na to.

Mozda oce a mozda i nece
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 295 na CES-u

tocno ovakvu grafu sam cekal...sad mogu mirno novi comp sastaviti Cool

Intel(R) Core(TM) CPU 6400 @ 2.13 GHz 2GB RAM RAM 250 GB NVIDIA GeForce 9600GT Golden Sample SyncMaster 206BW Windows Vista™ Ultimate x-fire: immortal5555 Fortron Epsilon 600W Sony MHC-RG495 820W Music Power Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 295 na CES-u

Možda su u šumi!?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 295 na CES-u

pa bit će ova kartica bolja od 4870x2, ali nebi reko da je nvidia izašla kao pobijednik za ovu generaciju grafulji - ati vlada u mainstreamu, a to i svi kupuju.

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 295 na CES-u

Ma kakvi vladanje u mainstreamu. nVidia nema ništa za ponuditi kao kontru 4850, 4870 niti 4870x2...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GeForce GTX 295 na CES-u

Svatko će u nekom periodu biti bolji, ne može stalno jedan izdavat nove kartice

Audi R8 - born of powerful ideas

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 295 na CES-u

Novac imam spreman za nju(bar se nadam da imam),sad još trebam samo vidjet koliko će točno koštat i kave će joj biti performanse u odnosu na 9800 GX2...SmijehCool

ASUS P5Q DELUXE,INTEL CORE 2 DUO E8500,NVIDIA 9800 GX2,SEAGATE BARRACUDA 320GB,CORSAIR TWIN2X2048-6400C4,CORSAIR HX 620W I RADI ZA SVIJET,AL' NE SLUŠAJ PLJESKA; I LJUBI SVIJET,AL' NE NADAJ SE PLAĆI, JER HVALA LJUDSKA VODA JE VRH PIJESKA.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 295 na CES-u

Kako god bilo mislim da nam fali treći igrač u ovoj priči. Možda će to biti Intel sa Larrabee-em?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ma kakvi vladanje u mainstreamu. nVidia nema ništa za ponuditi kao kontru 4850, 4870 niti 4870x2...

djaba ATI-ju hardver kad su mu drajveri koma do bola, vise nikad necu smrdljivu ATI-jevu karticu u moj kompViče prije sam sa losijom nvidijom imao dusevni mir, a sad me ATI izludjujeViče
"A great many people think they are thinking when they are acutally rearranging their prejudices." - William James
17 godina
neaktivan
PClover kaže...
naxeem kaže...

djaba ATI-ju hardver kad su mu drajveri koma do bola, vise nikad necu smrdljivu ATI-jevu karticu u moj kompViče prije sam sa losijom nvidijom imao dusevni mir, a sad me ATI izludjujeViče
 Ati-jevi driveri su sasvim uredu,neznam ja sta tebe muciIzlanuo se
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
neaktivan
PClover kaže...
naxeem kaže...

Na zalost, ja ovo moram potpisat....Imam tocno isti problem....Moze ATI imat imat i DDR7 i 900000MHZ memorije i procesore i DX12 kad nemreju to sve sklepat i sinkronizirat sa driverima :( .
Steta....Nisam imo ATI jedno 5-6 godina, a sad vidim i zasto :( .Jbg, ipak se ja vracam nVidiji
Asus Maximus Extreme, E8400@ 4GHZ, Tagan BZ800, Zalman 9500, 2 X 1GB Corsair XMS3 @ 1433MHz, Gigabyte HD4870@ 800/1100, Creative Labs X-Fi Xtreme Music, Chieftec BA-01B-B-B Razer Copperhead & Goliathus
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 295 na CES-u

Nema nikakvih problema sa novim ati karticama i driverima

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 295 na CES-u
ja imam ati saphire radeon i stalno me driveri zezaju, instaliram nove, cim se komp upali sruse se i nakon par minuta cijeli komp sruse
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GeForce GTX 295 na CES-u

Što ne kužite da kartice koje radi nVidia se sastoje od 2 pcb-a a AMD-ove samo 1 pločica, što govori da kartica nema puno mjesta za samo hlađenje a ove se pošteno griju, jer 290 W za single slot hladnjake nije malo, znači veća cijena zbog hlađenja i 2 pcb-a, znači veća cijena od 4870x2, možda malo veće performanse ako i budu ali ni to nije sigurno, znači dok ne dobijemo službeni review AMD pobjeđuje

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 295 na CES-u

Ja ne znam odakle ti vaši problemi s ATi driverima, kad ni meni ni ljudima koje znam tih problema nema. Za razliku od nVidie ATi u posljednje vrijeme drivere slaže kako treba. nVidia ima konstantnih problema s performansama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 295 na CES-u

Svako prica za sebe i ja imam od Sapphire i imam problema s driverima i to na Visti Ultimate a i citao sam po amd /ati forumima da to nije rijetkost vec realnost ATI drivera...naravno kako za koga...govorim u svoje ime..

Live to WIN!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 295 na CES-u

Tako je... kako za koga, ali zanima me šta se misli kad ovdje pričate o "problemima sa driverima"  koji su to simptomi problema sa driverima, neće se instalirat? ili možda imate 350W napajanja, i +70°C unutar kućišta pa se odmah podrazumjeva da su driveri krivi...

Meni je apsolutno svejedno koja je najbolja, da li nVidia ili ATi, ja cca jednom godišnje kupim karticu koja mi daje najbolji price/performance u rangu oko 2000kn. I to je po meni bolje nego svakih 2-3 godine kupovat ova multi-gpu rješenja za 4-5000kn, jer su ionako za godinu dana sve grafičke zastarjele.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 295 na CES-u

makar koristim nvidiu, svakak moram odat priznanje AMD/Ati-u za ovo što su napravili sa serijom 4***. pomeli su nvidiu ove godine definitivno.

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
GeForce GTX 295 na CES-u

ATi je s HD4800 serijom napravio veliki korak ka naprjed u pogledu perfomansa.Već odavno (neslužbeno) rade na HD5800 serij koja bi trebala imati 2000 unificiranih shadera, 512-bitnu memorijsku sabirnicu, te veće taktove i 40-nm proizvodni proces.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L

0 0 hvala 0
17 godina
Lightning kaže...

Tako je... kako za koga, ali zanima me šta se misli kad ovdje pričate o "problemima sa driverima"  koji su to simptomi problema sa driverima, neće se instalirat? ili možda imate 350W napajanja, i +70°C unutar kućišta pa se odmah podrazumjeva da su driveri krivi...

upravo to. tak je i s winsima (oni koji 12x godišnje formatiraju disk).
ak se ne znaš "ponašat" sa hardverom i softverom, održavat ga, nemoj ga ni koristit.
17 godina
Bit će to hladan dan u paklu kad Nvidia pobjedi ATI!
What makes a good soldier, Is it his heart, or his maind?
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
Bit će to hladan dan u paklu kad Nvidia pobjedi ATI!
 Lol, pa onda su svake 2 godine hladni dani u paklu jer se tako nekako izmjenjuju ATI i Nvidia na 'vrhu'. Svatko od njih povede otprilike svaku drugu generaciju.

Kod Nvidie su 'parne generacije' kartica zakon i njih kupujem (GeForce 2 (2),4Ti (4),6800 (6),8800 (8),GTX260 (10) i sad čekam da izdaju neku GTX4xx tj. 12. u nizu Namigiva).
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
16 godina
neaktivan
GeForce GTX 295 na CES-u

Kronoliški redosljed NVIDIA kartica.... Riva 128, Riva TNT, RIVA TNT2, Geforce 256, Geforce 2, Geforce 3, Geforce 4, Geforce FX ,Geforce 6XXX, Geforce 7XXX, Geforce 8XXX, Geforce 9XXX, Geforce GTX XXX, ...

Smijem se ekipi koja izlazi van s fotićem i slika se za fejs!:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 295 na CES-u

mozda ce ova GTX 295 bit jaca od HD 4870x2 ali 5xxx serija ce jest Nvidiu kad izade. tako da je ATI uvijek korak ispred nvidie.

Core2Quad q6600, Gainward HD 4870 512 mb Gddr5 Golden Sample, 4 GB Mushkin RAM ( 1066 mhz) dual channel, Fortron 650w

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeForce kaže...

mozda ce ova GTX 295 bit jaca od HD 4870x2 ali 5xxx serija ce jest Nvidiu kad izade. tako da je ATI uvijek korak ispred nvidie.

A od kada je to tako da je ATI ispred nVidije uvijek???
Ajd molim te navedi jedanu grafu (seriju grafa) od ATIja koja je izasla prije nvidijine serije tog ranka!!
Koliko ja znam ATI je UVIJEK izdavo iza nVidije svoje serije grafulja i uvjek donosio prednost od 5% do 10% na nVidijine grafulje koje su onda bile vec stare skoro 6 mj.
Jedino sto je nvidija zjb je serija 5xxx koja je bila u totalnom rasulu. Ostale serije su tukle sve a najvise serija 8xxx kojoj ATI nikako nije mogo nista do pojave (zadnje tj ove generacije) nove serije njihove al dotle je nvidijne 8xxx grafe bile stare skoro 6 mj.
Ako ovo pobijes ja ti placam pivo!
Hvlala bogu pratim to od jos legendarne Rive TNT! 

Ja osobno bi volio da ima vise konkurencije jer to znaci za nas smrtnike manje cijene! A to hvala bogu svi zelimo. 
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice