Firefox 4 RC krajem tjedna

poruka: 38
|
čitano: 9.311
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox 4 RC krajem tjedna".
15 godina
protjeran
Re: Firefox 4 RC krajem tjedna
rustweaver kaže...
segregator kaže...

4gb dođe oko 320kn

To svejedno nije razlog za razbacivanje memorijom.

Onaj tko ima 4 gige rama nema sanse da ih iskoristi do kraja,nek pokrene FF sa 100 tabova nek upali aimp,winamp ili sta vec koristi,pa Msn i sto drugih čuda bude mu zauzece bilo max 3 gige
Tak da nema se tu sta pricas o razbacivanju,jedino onaj tko ima 1 Gb ili manje mora pazit da se ne "razbacuje"

http://www.soundstream.com/
17 godina
soundstream kaže...

Nije sad da pljujem po Firefoxu ili nest slicno jer sam i sam korisnik istoga,ali Opera 11.10 alpha radi bolje neg 11 beta verzija Firefoxa....
I sad vi recite tko je tu lud ?
Ipak nevjerujem da kad izade finalna verzija FF-a da ce nas razocarat jer do tad ce se jos dost toga promjenit sto se tice brzine i potrosnje rama...
Previse je truda i vremena ulozeno u razvoj FF 4.0 da bi sad na kraju bilo nist od njega (citaj sranje od  browsera)

Ma daj Opera 11 je lošija od firefoxa 3.6.12 u mojim očima. Koristim oboje, opera sa puno stvari jednostavno fail-a. Firefox je daleko najpodržaniji browser, a FF4.0 kojeg nisam ni probao vjerujem da će biti još dosta bolji.

Kaj će meni brzina (par milisekundi brži XD) kad ništa neotvara kak treba.

Ja neznam kaj će vam 50 tabova, ja otvorim 5-6 max. i netroši preko 80-100MB ram-a, a naravno ram-a se ima na tone.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 17:55 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
Kečko kaže...
Eydas kaže...

Moje mišljenje je da je FF jedan od najboljih programa za internet jer je brz , nema bugova , ima persone ...

Firefox je od svih novih poznatijih browsera najsporiji(Opera 10+,Chromium bilo koji, IE9). To je činjenica, a ne mišljenje.

Hej,

Koristim računalo tipa 1 GHz, 1 GB RAM  tako da mogu osjetiti razliku prilikom korištenja različitih browsera. Mogu reći da mi je Firefox (s Adblock Plus ekstenzijom!) najbrži i najbolje prikazuje stranice, samo što se nešto sporije starta za razliku od ostalih. FF 4.0 nisam isprobao, čekam finalnu verziju, pa da ocijenim. Moje iskustvo, pozdrav!

15 godina
neaktivan
soundstream kaže...

Onaj tko ima 4 gige rama nema sanse da ih iskoristi do kraja,nek pokrene FF sa 100 tabova nek upali aimp,winamp ili sta vec koristi,pa Msn i sto drugih čuda bude mu zauzece bilo max 3 gige
Tak da nema se tu sta pricas o razbacivanju,jedino onaj tko ima 1 Gb ili manje mora pazit da se ne "razbacuje"

Uf nes' ti strasnih aplikacija. Aimp, winamp, MSN, antivirus... xD

Ja govorim o malo vecim zvijerkama, a opet bih volio imati komoditet browsanja interneta u isto vrijeme.

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
15 godina
protjeran
Hyperion kaže...
soundstream kaže...

Nije sad da pljujem po Firefoxu ili nest slicno jer sam i sam korisnik istoga,ali Opera 11.10 alpha radi bolje neg 11 beta verzija Firefoxa....
I sad vi recite tko je tu lud ?
Ipak nevjerujem da kad izade finalna verzija FF-a da ce nas razocarat jer do tad ce se jos dost toga promjenit sto se tice brzine i potrosnje rama...
Previse je truda i vremena ulozeno u razvoj FF 4.0 da bi sad na kraju bilo nist od njega (citaj sranje od  browsera)

Ma daj Opera 11 je lošija od firefoxa 3.6.12 u mojim očima. Koristim oboje, opera sa puno stvari jednostavno fail-a. Firefox je daleko najpodržaniji browser, a FF4.0 kojeg nisam ni probao vjerujem da će biti još dosta bolji.

Kaj će meni brzina (par milisekundi brži XD) kad ništa neotvara kak treba.

Ja neznam kaj će vam 50 tabova, ja otvorim 5-6 max. i netroši preko 80-100MB ram-a, a naravno ram-a se ima na tone.

Meni dobro radi i dost brze se stranice otvaraju nego FF b12pre...
Gledano da je u alpha verziji radi vise nego dobro i sve mi stranice dobro ocita....
Da nema Firefoxa Koristio bih Operu

15 godina
protjeran
rustweaver kaže...
soundstream kaže...

Uf nes' ti strasnih aplikacija. Aimp, winamp, MSN, antivirus... xD

Ja govorim o malo vecim zvijerkama, a opet bih volio imati komoditet browsanja interneta u isto vrijeme.

pa eto reci nest sto povuce malo vise rama? photoshop pa ni sa njime nebi mogo iskoristit svih 4 gige rama
Da si na netu,skidas nest,pržiš dvde,slusas muziku,na msnu si tek bi 2 gige zazelo xD

15 godina
neaktivan
soundstream kaže...

pa eto reci nest sto povuce malo vise rama? photoshop pa ni sa njime nebi mogo iskoristit svih 4 gige rama
Da si na netu,skidas nest,pržiš dvde,slusas muziku,na msnu si tek bi 2 gige zazelo xD

Uf, bas moram nabrajati. Kojekakvi rendering programi, kompajleri, debuggeri, VM-ovi, te kojekakve vlastite aplikacije koje bi mogle trebati puno radne memorije za rad.

Na kraju krajeva, slobodan RAM se uvijek moze iskoristiti sa filesystem caching u OS-u...

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
17 godina
dark_wizz kaže...

do kraja godine verzija 5, 6 i 7... šta oni pokušavaju stići IE ili Operu? Blje da naprave jedan kako Bog zapovijeda nego da izdaju poluproizvode koji gutaju 300+MB RAM-a s 2 otvorena taba (BOL i Vukajlija). Čisto da se razumijemo, i sam sam dugogodišnji korisnik FF-a i stvarno mi se teško odviknuti od nekih addon-a ali razmišljam da pređem na drugi browser

Na 6GB rama tko razmišlja o potrošenih 300MB?   Svašta! Što se brojeva tiče skužili su da to zahtijeva tržište.

Svi imaju veći broj od njih.  Zašto microsoft nije nazvao xbok2 svoju konzolu?  Zato što ima PS3.

Sve je jasno ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 18:28 (movie).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice