Firefox 4 – brže od konkurencije?

poruka: 189
|
čitano: 39.523
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox 4 – brže od konkurencije?".
15 godina
neaktivan
RE: Firefox 4 – brže od konkurencije?
ALVIN kaže...
Cevi kaže...

On je pokušao lagati,to on dobro zna.A ja sam iznio svoje subjektivno mišljenje o Operi doneseno nakon kratke analize tog komada software-a.Istina da bi bez riječi (sranje i debilno) bolje zvučalo,ali iznerviralo me što odmah nije išlo sve kako treba.Problem je bio sa bookmarksima koje je loše importala sa firefoxa,pa passworde nije pamtila morao sam ručno upisivati,moralo bi postojati nešto jednostavno da se popuni automatski password(pokušavo sam desnu tipku miša,lijevu,ništa ne trza),zatim te reklame koje ništa nije blokirala funboy lista.

Defaultni proizvod je onaj koji se dobije čim se instalira downloadirana .exe fajla,bez da se u instaliranom programu išta naknadno dodaje i mijenja.Znači prijevod za default bi bio - početne postavke

Vidiš, to što si se iznervirao nisi trebao napisati tim riječima jer Opera kao browser zaista zaslužuje biti među prva tri, a što se tiče tvog problema oko importiranja bookmarksa i passworda   ne razumijem te, jer tražiš da ti opera  importira i šifre sa Firefoxa?

15 godina
Cevi kaže...
ALVIN kaže...
Cevi kaže...

On je pokušao lagati,to on dobro zna.A ja sam iznio svoje subjektivno mišljenje o Operi doneseno nakon kratke analize tog komada software-a.Istina da bi bez riječi (sranje i debilno) bolje zvučalo,ali iznerviralo me što odmah nije išlo sve kako treba.Problem je bio sa bookmarksima koje je loše importala sa firefoxa,pa passworde nije pamtila morao sam ručno upisivati,moralo bi postojati nešto jednostavno da se popuni automatski password(pokušavo sam desnu tipku miša,lijevu,ništa ne trza),zatim te reklame koje ništa nije blokirala funboy lista.

Defaultni proizvod je onaj koji se dobije čim se instalira downloadirana .exe fajla,bez da se u instaliranom programu išta naknadno dodaje i mijenja.Znači prijevod za default bi bio - početne postavke

Vidiš, to što si se iznervirao nisi trebao napisati tim riječima jer Opera kao browser zaista zaslužuje biti među prva tri, a što se tiče tvog problema oko importiranja bookmarksa i passworda   ne razumijem te, jer tražiš da ti opera  importira i šifre sa Firefoxa?

Ma dosta o Operi,ne zanima me zasad.Kad me bude zanimalo sam ću tražiti dok ne nađem,lakše tako nego da naletim na ovakve Operine ''znalce'',lažove,i neznaju složiti 2 rečenice kvalitetnog pojašnjenja

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 23:31 (ALVIN).
15 godina
neaktivan

Baš sam skino firefox 4 beta 2 i prvi dojam je pozitivan otvara stranice brže i ljepše izgleda Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 23:46 (voyager).
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina

Ok, mene zanima samo jedna stvar kada smo vec kod passworda i importanja sa drugih browsera....kako da ja u trenutno instalirani Firefox 3.6.8 importam passworde iz Chromea?

Ne zanimaju me add-onovi ili bilo sta sl., vec na koji nacin po defaultu da sada sve passworde Firefox povuce iz Chromea ili opcija koja se kod Chromea zove "Import data from another browser"?

Nije sala, zezanje ni bilo sta sl. vec me uistinu zanima jer kao sto rekoh imam oba browsera na kompu, a sve passworde na Chromeu.....neke koje nisam imao u Chromeu sam jednostavno povukao iz Firefoxa, a sada bi to isto napravio samo iz Chromea u Firefox.

Gdje se kod Firefoxa nalazi ta opcija i dali je uopce ima?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
win32 kaže...

File -> Import. Nemam chrome na kompu ali ponudio mi je uvoz iz IEa i možeš odabrat što ćeš uvest - bookmarke, passworde, cookije ili sve skupa.

A onaj gore, Alvin - chill out bro. Braniš FF koda si ga ti lično napisao. Htjeli mi to priznati ili ne, FF nikad nije bio niti će biti prvi po brzini bez obzira na optimizacije koje napravimo - u pozadini je XUL i on je kamen oko vrata cijelom FFu. Čisti FF (u mom slučaju Minefield 4.0b4pre) je jednako brz kao i Opera 10.6 na istom kompu. EOD.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
Sum_of_all_fears kaže...
win32 kaže...

File -> Import. Nemam chrome na kompu ali ponudio mi je uvoz iz IEa i možeš odabrat što ćeš uvest - bookmarke, passworde, cookije ili sve skupa.

A onaj gore, Alvin - chill out bro. Braniš FF koda si ga ti lično napisao. Htjeli mi to priznati ili ne, FF nikad nije bio niti će biti prvi po brzini bez obzira na optimizacije koje napravimo - u pozadini je XUL i on je kamen oko vrata cijelom FFu. Čisti FF (u mom slučaju Minefield 4.0b4pre) je jednako brz kao i Opera 10.6 na istom kompu. EOD.

Hvala, ali na zalost uopce mi ne nudi Chrome vec samo IE. Viče

No budem onda neke stvari rucno napravio....ipak hvala!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan
ALVIN kaže...

pa passworde nije pamtila morao sam ručno upisivati,moralo bi postojati nešto jednostavno da se popuni automatski password(pokušavo sam desnu tipku miša,lijevu,ništa ne trza),zatim te reklame koje ništa nije blokirala funboy lista.

Pogledaj ovu sliku, vidiš li tipku u sredini? Baš me zanima čemu služi!

They must find it difficult... Those who have taken authority as the truth, rather than truth as the authority. G. Massey, Egyptologist
15 godina
Kizmar kaže...
ALVIN kaže...

pa passworde nije pamtila morao sam ručno upisivati,moralo bi postojati nešto jednostavno da se popuni automatski password(pokušavo sam desnu tipku miša,lijevu,ništa ne trza),zatim te reklame koje ništa nije blokirala funboy lista.

Pogledaj ovu sliku, vidiš li tipku u sredini? Baš me zanima čemu služi!

Hvala.Skužio sam kasnije,išao sam ponovo staviti Operu i malo laganije istraživati,uspio sam importati savršeno passworde iz FF uz male korekcije i slaganja,reklama sam se također uglavnom riješio uz par minuta eksperimentiranja sa adblock listama...sad je više manje o.k.

Inače jedva čekam FF 4,oni meniji na verziji 3.6 izgledaju tako starinski u odnosu na Operu,a verzija 4 će između ostalog i to ispeglati

15 godina
protjeran

firefox4 za satrije pcove ke killovanje.
ja vidim na novi pc istalirao 4 radi sve ,na stari instalirao al stvara probleme

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice