Patch koji ispravlja problem, (recimo da je u pitanju bio pogresno referencirani pointer) je cesto trivijalan i tesko da moze utjecati na perfomanse. Cesto je teze otkriti gdje je rupa. Ne pratis razvoj firefoxa i stvarno neznas o cemu govoris, mozilla je itekako probijala rokove.
Ja sam odokativno primjetio da firefox ubrzava, i sto sad?
A uvodenje novih featuresa i usporavanje browsera nema nikakve veze s patchevima, nego sa XUL-om koji je ogroman i tezak za odrzavanje, pa tu i tamo dolazi do regresija.
Citati malo vise ovakve stvari a i ovo nije lose stivo, dok ovdje mozes pratiti napredak javascript JIT-a. Firefox je open source projekt koji nista ne skriva od javnosti, izvoli to malo prouciti.
Čuj, nemam vremena za to, bavim se desktop aplikacijama i znam što neoptimizirani kod može napraviti
FF promatram s korisničke, a ne programerske strane, sporiji je i lošiji nego prethodne verzije i ako im FF 4 ne uspije kako najavljuju, ne vraćam se njemu
inače, nemam ja favorite ni sentiment ni prema jednom komadu software-a, ali dečki iz Mozille su nešto zaribali kod FF-a, da se primjetiti