On je pokušao lagati,to on dobro zna.A ja sam iznio svoje subjektivno mišljenje o Operi doneseno nakon kratke analize tog komada software-a.Istina da bi bez riječi (sranje i debilno) bolje zvučalo,ali iznerviralo me što odmah nije išlo sve kako treba.Problem je bio sa bookmarksima koje je loše importala sa firefoxa,pa passworde nije pamtila morao sam ručno upisivati,moralo bi postojati nešto jednostavno da se popuni automatski password(pokušavo sam desnu tipku miša,lijevu,ništa ne trza),zatim te reklame koje ništa nije blokirala funboy lista.
Defaultni proizvod je onaj koji se dobije čim se instalira downloadirana .exe fajla,bez da se u instaliranom programu išta naknadno dodaje i mijenja.Znači prijevod za default bi bio - početne postavke
Vidiš, to što si se iznervirao nisi trebao napisati tim riječima jer Opera kao browser zaista zaslužuje biti među prva tri, a što se tiče tvog problema oko importiranja bookmarksa i passworda ne razumijem te, jer tražiš da ti opera importira i šifre sa Firefoxa?