EVGA Z77 FTW

poruka: 74
|
čitano: 19.223
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "EVGA Z77 FTW".
15 godina
protjeran
Re: EVGA Z77 FTW

Ajde da i ti budeš jednom zadovoljan pločom i setupom. 

Ja čekam Piledriver, setup za njega imam, samo ga treba umočiti u ploču.

Usput, ASRock je postao službeno broj 2 u Japanu.

Au Koreji su broj 1 od 8. mjeseca prošle godine:

(novog istraživanja za Koreu trenutno nema)

From all the things I lost, I miss my mind the most...
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2012 9:32 (Don Kihoty).
14 godina
protjeran

Da ali mogu oni sa GIGABYTE da se takmice i MSI ipak je ASUS ROG za njih i dalje jak.

Verovatno u ocima jedne cele generacije ASRock nikada nece ni postati kao Republic of Gamers serija.

Medjutim meni je toga bilo muka vise, Ultra Durable, ovo, ono, njihove funkcije i rat trojke u kojoj je sada i ASRock a svi prodaju nezasticen HW i zato sam otisao na EVGA.

Oni su van te grupe koja napravi falicnu pa ne povuce sa trzista. 

Kazu da je Z77 serija najbolja sada kod ASRocka. Ja mogu da kazem toliko da bi recimo imao vise poverenje u njih nego u MSI i GIGABYTE ali da nema EVGA na planeti ipak bi uzeo

Maximus 5 Extreme samo ne na balkanu jel to je najgori ogranak ASUSa u svetu ja mislim. Mada bi mi HW nekako bio bezveze bez grafickih EVGA i maticnih ploca.

Ipak ja PNY I EVGA bas cenim kao najbolje NVIDIA karte.

ASRock juri sada da stigne ASUS svim snagama. Ali kazem jedna cela generacija na Balkanu kojoj nije bila dostupna EVGA se navikla na ROG.

Ko ima pare naravno. 

HARDCORE EVGA - CORSAIR Fan
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2012 21:21 (Vlada011).
14 godina
protjeran

Pa dobro ljudi i nisam tako lose prosao ispali su fer posto sam ja prvi trazio te ploce i to sve cenu cu ja platiti 290e. Verovatno nemaju zaradu ili mrvu zaradjuju na meni.

Inace cena ploce je sada 380e u prodaji u Beogradu. Ocekujem da ce pasti na 330. Tako bude uvek. To je cena ravna ceni u dolarima u Americi i to je realno.

Pa Maximus 5 Formula ako se ikada pojavi ce kostati 330-350e a ROG nam se uvek mota oko nogu kao macka.

Ja je placam pa malkice preko nego da su se preracunali dolari i evri to stvarno retko gde ima tako naci u Evropi EVGA.

Za mene se covek iz velikoprodaje dogovorio sa maloprodajom za 290e. 

Mislim ploce su Limited kolicina za Evropu i to mi je potvrdio i Nicolas iz EVGA Europe.

Ja mislim da je 250-300e podnosljivo platiti za ovakvu plocu.

Mislim posle ovoga stvarno poslujem samo sa ovom firmom i gde oni prodaju. 

Update: Jos 20h me deli od EVGA Z77 FTW.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 20:22 (Vlada011).
14 godina
protjeran

EVGA Z77 FTW i EVGA Z75 SLI

Ne sanjate kako izgleda uzivo, to se ne moze opisati.

17 godina
Vlada011 kaže...

EVGA Z77 FTW i EVGA Z75 SLI

Ne sanjate kako izgleda uzivo, to se ne moze opisati.

meni je ova moja pra pra bivša lijepša :)

http://www.evga.com/articles/magicmagnify/425_big_01.jpg

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
14 godina
protjeran

Danas ili sutra ce aparat pa da vam lepse slike stavim.

Sada samo ovu imam

http://imageshack.us/phot...es/805/picture15e.jpg/ 

Evo koliko od pocetka teme sam vam rekao imacu EVGA Z77 FTW. 

2 meseca. Pa bilo je ekstra brzo sta ploca je pre 2 nedelje izasla u Americi.

7 dana posle pocetka prodaje u Evropi sam je imao.

14 godina
protjeran

Nisam vam stavio slike, stavicu jos kada budem imao, nisam zavrsio sistem ni zatvorio kuciste, cekam i H100 i Force GT 120 dolaze ubrzo kod nas u radnje.

Tek sam pre 2-3 dana instalirao sistem novi i updatovao Windows ali opet me to ceka ponovo za oko dve nedelje na drugom SSDu.

http://i.imgur.com/MC4rJ.jpg

http://i.imgur.com/qWyZN.jpg

http://i.imgur.com/HXqfk.jpg

http://i.imgur.com/IQlkU.jpg

Ako ROG ploce svetle znaci ovo je jos ubedljivije. Sve ima LED svetlo. Postoji i dark mod da se ugasi.

Sa ukljucenjem jednog od dva dodatna 6 pin za PCI-E pale se 4 lampice iznad svakog PCI-E slota sto znaci da moze da se koristi 4 way SLI, drugi i cetvrti SLOT rade na x16 SLI.

Moze svaki da se iskljuci posebno. 

Power dugme svetli kao na ROG plocama, Reset kao HDD Activity blinka ili svetli kada se kopira nesto. 

3 BIOSa lampica da oznaci koji se koristi menja se sa prekidacem.

Najbolji je white led pored angle 24 pin koji osvetljava onaj metal pa se sa 5m u mraku vidi da je EVGA u kompu.

Ne vidi se na slikama jel zastitna guma dolazi preko tog dela konektora. 

Kada je ugfasena gori samo white led da prima struju i oznaka koji BIOS ce se upaliti. 

Ventilator je apsolutno i potpuno besuman. 

Klokovanja ce biti kasnije, ne velikog dok je leto.

Da dali su podrsku i EVGauge moze i na ovu plocu, postoji konektor i opcija u BIOSu sto me je jako obradovalo.

EVGA Classified Engineered For Extreme OC
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 1:24 (Vlada011).
16 godina
neaktivan
Ej Vlada, daj mi reci jel to tebi kabel od onog venta na ploci dosao u crnoj boji ili si ga ti farbao/slivao (ne vidim dobro na fotki) da bude crn?
Kada bi pametni uvijek popuštali, svijetom bi vladale budale.
14 godina
protjeran

Dosao je u crnoj boji. Pa rekao sam vam ja da ce on biti u crnoj boji jos pre dva meseca, samo ona prva slika je imala zice ovako.

To je uradjeno kao oni CORSAIR ventilatori. Spojene zice onako.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 0:32 (Vlada011).
16 godina
neaktivan
Meni je to cak i bolje nego neki sliv preko one stvari. Svidja mi se sto kad su tak zice full crne bolje izgleda unutar samog kucista od venta. Puno ventova ima sliv preko one stvari i unutar kucista od venta se jasno vide gola crna, crvena i zuta zica. Pravi primjer za to je Cooler Master Excalibur, gdje ta sitnica potpuno estetski usere relativno lijep vent.
14 godina
protjeran

Pa da ali nemaju to svi fanovi tako. Oni koji nemaju mora da se sliv odradi.

Ako se lepo slivuje izgleda lepo.

Ako ne moze negde da se provuce sliv jel onda ventilator ne nalegne lepo na radiator onda se zice ofarbaju jakim crnim markerom koji se ne skida.

Ovo na ploci necu dirati.

Kada otkucam EVGA Z77 FTW na slikama dosta mojih slika se vidi ali sam pronasao jednu koja stvarno oslikava kako je ova ploca mocna i da li vredi 50e vise od ASUSa.

Pogledajte ih

http://i.imgur.com/3ywtg.jpg

Kako se stavlja da se vidi slika a ne link.

Znas kako je dobre boje onaj metal nazad sto drzi CPU socket i bravica za CPU i to, nije ni obicna silver ni crna nego neka siva onako Titanium kao.

Kada se blize pogleda ni ploca nije onako bas kao glatka kao GIGABYTE i ASUS ploce nije lakirana tako, nego drugacije malo, bas skuplje izgleda i kao da sve prave na jednom mestu a EVGA na drugom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 15:13 (Vlada011).
16 godina
neaktivan
To ti je gunmetal boja. Imam cvike za sunce sa okvirom u toj boji. Najjaca boja.
14 godina
protjeran

Da li neko ima link neke prodavnice pc opreme u Ljubljani bas, vece onako gde bi trebalo da ima dosta stvari.

Nek ostavi link ovde.

16 godina
neaktivan
EVGA Z77 FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice