bas fora,,,iphone...;)...,ovo ce siguno kostati
Zamisli da "stare" motore zamijene ovima. Dođeš na utrku motora a samo čuješ ljude oko sebe a ne motore 

Ma nije to taj osječaj kada motor ne radi buku 
mozda i zvuk motora srede preko iphone-a 
iskreno nebi ima nista protiv da nesto zamini zujalice, vise mi ih pun ku/ac, doli na moru se cuju sa ceste i nemores nedijon popodne lipo zaspat i odmorit na taraci jerbo gamad zavija svaki po minute, nek in ogranice okretaje na sest ijada ili jos boljen metnu baterije ka u ovon gori
pa ovo je prilićno močno
Tipfeler "da mu sve instrumenta zamjenjuje samo jedan"
Čitam čitam i onda naletim ipod u volanu!?? WTF!??? Kakvog to smisla ima, zvuči tako neprofesionalno i amaterski... ukupni dojam mi instanto spustila ta činjenica....
Inače, cijeli TTXGP na Isle of Manu bi trebao bit ludnica, utrka dijelom nosu auru prastarih relija, a dijelom sliči na Wacky Races. Vidim da je na popisu prijavljenih za sudjelovanje i ekipa Killacyclea, ako se netko ne sjeća demonstracije evo linka:
https://www.youtube.com/watch?v=YV8_meso6kU&feature=related

Inače, cijeli TTXGP na Isle of Manu bi trebao bit ludnica, utrka dijelom nosu auru prastarih relija, a dijelom sliči na Wacky Races. Vidim da je na popisu prijavljenih za sudjelovanje i ekipa Killacyclea, ako se netko ne sjeća demonstracije evo linka:

Pa na toj pili se cuje zvuk zuuuuuummmmmmmm....... =) XD

Ma hebem motore i one budale koje stavljaju neke bjesne "auspuhe" na svoja auta,
zivim na ljubljanskoj aveniji a da vama kao meni u 3,4 ujutro krenu tururati i juriti
250km/h 50 m od vase zgrade vidio bi koliko bi vam falio zvuk motora.
Sto se tice ubrzanja od 7-8s, pa sto fali sasvim solidno.. dajte im jos par godina razvoja
i imat ce ubrzanje kao i danasnji motori. Koliko je vremena utroseno na razvijanje
benzinskih motora od kad su izmisljeni da bi dosli na danasnji nivo.
Ma hebem motore i one budale koje stavljaju neke bjesne "auspuhe" na svoja auta,
zivim na ljubljanskoj aveniji a da vama kao meni u 3,4 ujutro krenu tururati i juriti
250km/h 50 m od vase zgrade vidio bi koliko bi vam falio zvuk motora.
Sto se tice ubrzanja od 7-8s, pa sto fali sasvim solidno.. dajte im jos par godina razvoja
i imat ce ubrzanje kao i danasnji motori. Koliko je vremena utroseno na razvijanje
benzinskih motora od kad su izmisljeni da bi dosli na danasnji nivo.
sramota, na ovako ambicijozan projekt stavit iPhone umjesto cagera ?? sramota..
da ne bude zablude, nemam nista protiv iphone-a ali ovo je smijesno, mogli su umjesto volana stavit jojstik od Playstationa.
a za ove komentare "od 0 do 200 za 7-8 sec je solidno" nemam rijeci.. sigurno svi imate nekog dragstera ispred kuce
haha, meni se ucinilo da pise od 0 do 100 
. Netko je napisao "solidno" na ubrzanje, neka sjedne na motor da da ga vidim što če reči
, To je fenomenalno ubrzanje
Inace mislis da su ovi motori za cestu cista retardacija i sigurna smrt,nemojte mi sad price "ako znas vozit i ako vozis oprezno nemoze ti nista bit" molim te...nije vazno koliko si oprezan uvijek ce te netko zakacit a razmisli sad ovaj omjer,neki dan se vracam iz grada i na nekom sam mosticu i naleti neki majmun hoce pretec i zagrelji za nas,sva je njegova desna strana zguljena bila (nama lajsne malo oguljene Terenac-Golf 1:0) anyway zamisli da je to bio netko na motoru ni bog ga vise nebi sastavio...Zato ja kazem za grada ako ti smeta guzva sa autima uzmes sebi Piaggio Beverly 250cc i nemoze ti biti bolje...vrlo lijep,atraktivan motor,ne trosi puno a odvuc ce te gdje god treba.A u slucaju da trazis kick fino sebi uzmes Yamaha YZ 450f,negdje malo sume ili staze i koliko mozes skaci i divljaj (to nije lako kako zvuci).Imo sam oba ali sam Beverly-a prodao jer smatram da je nevazno s'cime si cesta je cista smrt ali sa terencom je duzi Highway to hell
P.S Svima koji vole vozat one "nabrijane" masine sa vise obrtaja nego atoma zelim od srca dva Akrapovica i brzu i bezbolnu smrt
Ma nek oni sebi prave motore na struju , nama nek ostave ove na benzu.
Kakav je to motor koji se ne čuje.
Inace mislis da su ovi motori za cestu cista retardacija i sigurna smrt,nemojte mi sad price "ako znas vozit i ako vozis oprezno nemoze ti nista bit" molim te...nije vazno koliko si oprezan uvijek ce te netko zakacit a razmisli sad ovaj omjer,neki dan se vracam iz grada i na nekom sam mosticu i naleti neki majmun hoce pretec i zagrelji za nas,sva je njegova desna strana zguljena bila (nama lajsne malo oguljene Terenac-Golf 1:0) anyway zamisli da je to bio netko na motoru ni bog ga vise nebi sastavio...Zato ja kazem za grada ako ti smeta guzva sa autima uzmes sebi Piaggio Beverly 250cc i nemoze ti biti bolje...vrlo lijep,atraktivan motor,ne trosi puno a odvuc ce te gdje god treba.A u slucaju da trazis kick fino sebi uzmes Yamaha YZ 450f,negdje malo sume ili staze i koliko mozes skaci i divljaj (to nije lako kako zvuci).Imo sam oba ali sam Beverly-a prodao jer smatram da je nevazno s'cime si cesta je cista smrt ali sa terencom je duzi Highway to hell
P.S Svima koji vole vozat one "nabrijane" masine sa vise obrtaja nego atoma zelim od srca dva Akrapovica i brzu i bezbolnu smrt
nemogu vjerovat sta ovdje citam...
pa nije ovo motori.hr forum...
ja vozim motor cijeli zivot, kao i moj stari, vozim amaterske utrke po grobniku i sve sto se tu nadje..
7-8 sec do 200 je kao ubrzanje od 1000ccm sportive... i vi koji mrzite motore molim da ne postate u ovu temu jer nema smisla....
vi komentirajte zasto su stavili i-phone umjesto normalnih satnica tipo www.translogicuk.com kao sto sam si ja nabavio ;).. a voznju u sigurnu smrt prepustite nama sa 1, 2 i vise akrapovica....
mir djeco!!
edit: tipfeleri za koje znam :)
Vrlo pametna ideja ali ipak vrlo skupo...