Elektro-pila

poruka: 38
|
čitano: 5.661
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Elektro-pila".
17 godina
neaktivan
Elektro-pila

bas fora,,,iphone...;)...,ovo ce siguno kostati

krpelj..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Elektro-pila

Zamisli da "stare" motore zamijene ovima. Dođeš na utrku motora a samo čuješ ljude oko sebe a ne motore Smijeh

We need a patch for human stupidity.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Elektro-pila
ivan_1995 kaže...

baš tako. i-phone če mu sigurno dignut cijenu, pogotovo ako ga uzme preko T-mobilea Smijeh
16 godina
protjeran
alien kaže...
ivan_1995 kaže...

baš tako. i-phone če mu sigurno dignut cijenu, pogotovo ako ga uzme preko T-mobilea Smijeh
 lol Smijeh 
jel to veliko ubrzanje 0-200 za 7-8 s??
Novi counter strike source server 84.16.243.71:27015
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.6.2009 17:49 (intel freak).
18 godina
intel freak kaže...
 lol Smijeh 
 A što misliš? :D
U svakom slučaju, vrlo impresivno, iako ne znam što motoriste misle o nedostatku buke.
Jel se zna koliki mu je domet?
17 godina
neaktivan

Ma nije to taj osječaj kada motor ne radi buku Neodlučan

fotoforum.forumotion.net
16 godina
neaktivan
Elektro-pila

mozda i zvuk motora srede preko iphone-a Cool

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
protjeran

iskreno nebi ima nista protiv da nesto zamini zujalice, vise mi ih pun ku/ac, doli na moru se cuju sa ceste i nemores nedijon popodne lipo zaspat i odmorit na taraci jerbo gamad zavija svaki po minute, nek in ogranice okretaje na sest ijada ili jos boljen metnu baterije ka u ovon gori

nu, glamac, djava ga odnija
17 godina
neaktivan
Elektro-pila

pa ovo je prilićno močno

http://www.biohost.info/whmcs/aff.php?aff=070
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Elektro-pila

Tipfeler "da mu sve instrumenta zamjenjuje samo jedan"

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=115017
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Elektro-pila

Čitam čitam i onda naletim ipod u volanu!??  WTF!???    Kakvog to smisla ima, zvuči tako neprofesionalno i amaterski...  ukupni dojam mi instanto spustila ta činjenica....

F.SCOPE's HARDSESSION ...........VIPER XXL live ...........subota 6.6.2009. @Boogaloo/OTV http://www.facebook.com/home.php#/event.php?eid=77793508788
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Elektro-pila

Inače, cijeli TTXGP na Isle of Manu bi trebao bit ludnica, utrka dijelom nosu auru prastarih relija, a dijelom sliči na Wacky Races. Vidim da je na popisu prijavljenih za sudjelovanje i ekipa Killacyclea, ako se netko ne sjeća demonstracije evo linka:

https://www.youtube.com/watch?v=YV8_meso6kU&feature=related

Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
HR_The_Butcher kaže...

Inače, cijeli TTXGP na Isle of Manu bi trebao bit ludnica, utrka dijelom nosu auru prastarih relija, a dijelom sliči na Wacky Races. Vidim da je na popisu prijavljenih za sudjelovanje i ekipa Killacyclea, ako se netko ne sjeća demonstracije evo linka:

Cool

Ouch. Al koje ubrzanje D:
Bučeru, šta ti kažeš na nedostatak buke? Nije li to pomalo blasfemično? 
17 godina
neaktivan
Trigger kaže...
HR_The_Butcher kaže...

Cool

Motor koji nema zvuk nije motor! Ja ne mogu zamisliti kako voziti motor a da se ništa ne čuje. Mrzim elektricne aute i motore. Živio benzin! :)
Nisam ništa reko!
17 godina
neaktivan

Pa na toj pili se cuje zvuk zuuuuuummmmmmmm....... =) XD

17 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...
Trigger kaže...
HR_The_Butcher kaže...

Cool

Motor koji nema zvuk nije motor! Ja ne mogu zamisliti kako voziti motor a da se ništa ne čuje. Mrzim elektricne aute i motore. Živio benzin! :)
 Potpuno se slažem Trigger,bez oktana i onog nezamjenjivo adrenalinskog zvuka nema motora.
17 godina
neaktivan
Elektro-pila

Ma hebem motore i one budale koje stavljaju neke bjesne "auspuhe" na svoja auta,

zivim na ljubljanskoj aveniji a da vama kao meni u 3,4 ujutro krenu tururati i juriti

250km/h 50 m od vase zgrade vidio bi koliko bi vam falio zvuk motora.

Sto se tice ubrzanja od 7-8s, pa sto fali sasvim solidno.. dajte im jos par godina razvoja

i imat ce ubrzanje kao i danasnji motori. Koliko je vremena utroseno na razvijanje

benzinskih motora od kad su izmisljeni da bi dosli na danasnji nivo.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Trigger kaže...
intel freak kaže...
 lol Smijeh 
U svakom slučaju, vrlo impresivno, iako ne znam što motoriste misle o nedostatku buke.
 mene zanima dal je velika razlika izmedu taj motoroa i neko 1000 kubika njinje kawasaki do 200??
drugim rijecima koliko njinja 10 do 200 
Novi counter strike source server 84.16.243.71:27015
17 godina
neaktivan
 mene zanima dal je velika razlika izmedu taj motoroa i neko 1000 kubika njinje kawasaki do 200??
 Čovječe kojim ti jezikom komuniciraš? Izgleda da google translate i nije baš toliko dobar.
We need a patch for human stupidity.
18 godina
neaktivan
intel freak kaže...
Trigger kaže...
intel freak kaže...
 lol Smijeh 
 Preformuliraj malo pitanje da te mozemo razumjeti :)
http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=115017
17 godina
neaktivan
drnde kaže...

Ma hebem motore i one budale koje stavljaju neke bjesne "auspuhe" na svoja auta,

zivim na ljubljanskoj aveniji a da vama kao meni u 3,4 ujutro krenu tururati i juriti

250km/h 50 m od vase zgrade vidio bi koliko bi vam falio zvuk motora.

Sto se tice ubrzanja od 7-8s, pa sto fali sasvim solidno.. dajte im jos par godina razvoja

i imat ce ubrzanje kao i danasnji motori. Koliko je vremena utroseno na razvijanje

benzinskih motora od kad su izmisljeni da bi dosli na danasnji nivo.

Nisu krivi motori nego balavurdija koja se vozi kako bi ih drugi vidjeli,a pravi-istinski motoristi se ne voze po ulicama nego van gradova i to za svoj gušt.
18 godina
neaktivan
Elektro-pila

sramota, na ovako ambicijozan projekt stavit iPhone umjesto cagera ?? sramota..

da ne bude zablude, nemam nista protiv iphone-a ali ovo je smijesno, mogli su umjesto volana stavit jojstik od Playstationa.

a za ove komentare "od 0 do 200 za 7-8 sec je solidno" nemam rijeci.. sigurno svi imate nekog dragstera ispred kuce

celeron 333mhz / 64sdram / monitor u boji

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Elektro-pila

haha, meni se ucinilo da pise od 0 do 100 Smijeh

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
intel freak kaže...
 Ovo je jednako brzo ako ne i brže od svoje "oktanske brače"Namigiva. Netko je napisao "solidno" na ubrzanje, neka sjedne na motor da da ga vidim što če rečiŠutim, To je fenomenalno ubrzanjeIznenađen
Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
18 godina
neaktivan
Elektro-pila

Inace mislis da su ovi motori za cestu cista retardacija i sigurna smrt,nemojte mi sad price "ako znas vozit i ako vozis oprezno nemoze ti nista bit" molim te...nije vazno koliko si oprezan uvijek ce te netko zakacit a razmisli sad ovaj omjer,neki dan se vracam iz grada i na nekom sam mosticu i naleti neki majmun hoce pretec i zagrelji za nas,sva je njegova desna strana zguljena bila (nama lajsne malo oguljene Terenac-Golf 1:0) anyway zamisli da je to bio netko na motoru ni bog ga vise nebi sastavio...Zato ja kazem za grada ako ti smeta guzva sa autima uzmes sebi Piaggio Beverly 250cc i nemoze ti biti bolje...vrlo lijep,atraktivan motor,ne trosi puno a odvuc ce te gdje god treba.A u slucaju da trazis kick fino sebi uzmes Yamaha YZ 450f,negdje malo sume ili staze i koliko mozes skaci i divljaj (to nije lako kako zvuci).Imo sam oba ali sam Beverly-a prodao jer smatram da je nevazno s'cime si cesta je cista smrt ali sa terencom je duzi Highway to hell

P.S Svima koji vole vozat one "nabrijane" masine sa vise obrtaja nego atoma zelim od srca dva Akrapovica i brzu i bezbolnu smrt

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Elektro-pila

Ma nek oni sebi prave motore na struju , nama nek ostave ove na benzu.

Kakav je to motor koji se ne čuje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xxtoni kaže...

Inace mislis da su ovi motori za cestu cista retardacija i sigurna smrt,nemojte mi sad price "ako znas vozit i ako vozis oprezno nemoze ti nista bit" molim te...nije vazno koliko si oprezan uvijek ce te netko zakacit a razmisli sad ovaj omjer,neki dan se vracam iz grada i na nekom sam mosticu i naleti neki majmun hoce pretec i zagrelji za nas,sva je njegova desna strana zguljena bila (nama lajsne malo oguljene Terenac-Golf 1:0) anyway zamisli da je to bio netko na motoru ni bog ga vise nebi sastavio...Zato ja kazem za grada ako ti smeta guzva sa autima uzmes sebi Piaggio Beverly 250cc i nemoze ti biti bolje...vrlo lijep,atraktivan motor,ne trosi puno a odvuc ce te gdje god treba.A u slucaju da trazis kick fino sebi uzmes Yamaha YZ 450f,negdje malo sume ili staze i koliko mozes skaci i divljaj (to nije lako kako zvuci).Imo sam oba ali sam Beverly-a prodao jer smatram da je nevazno s'cime si cesta je cista smrt ali sa terencom je duzi Highway to hell

P.S Svima koji vole vozat one "nabrijane" masine sa vise obrtaja nego atoma zelim od srca dva Akrapovica i brzu i bezbolnu smrt

Ja uopće ne kužim kaj si ti htio reć? Isti ti je k.... 49kubika i 2000kubika,a isto tako jednako možeš nastrad i s autom i pjehe i na rolama. I auto je po tome sigurna smrt.Možeš se vozit i biciklom i neka te bena može zakačit. Najviše me živcira kad netko kaže ,gle kupio si je motor-"kupio si je smrt",mislim kakva su to razmišljanja?Ak ti je suđeno,i ako imaš mozga samo za napolitanku nafilat nastrad ćeš i gurajući felgu(od bicikla) ispred sebe.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 1:11 (miljac007).
17 godina
neaktivan
Elektro-pila

nemogu vjerovat sta ovdje citam...

pa nije ovo motori.hr forum...

ja vozim motor cijeli zivot, kao i moj stari, vozim amaterske utrke po grobniku i sve sto se tu nadje..

7-8 sec do 200 je kao ubrzanje od 1000ccm sportive... i vi koji mrzite motore molim da ne postate u ovu temu jer nema smisla....

vi komentirajte zasto su stavili i-phone umjesto normalnih satnica tipo www.translogicuk.com kao sto sam si ja nabavio ;).. a voznju u sigurnu smrt prepustite nama sa 1, 2 i vise akrapovica....

mir djeco!!

edit: tipfeleri za koje znam :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 8:30 (LorD ClockaN).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
miljac007 kaže...
xxtoni kaže...

Ja uopće ne kužim kaj si ti htio reć? Isti ti je k.... 49kubika i 2000kubika,a isto tako jednako možeš nastrad i s autom i pjehe i na rolama. I auto je po tome sigurna smrt.Možeš se vozit i biciklom i neka te bena može zakačit. Najviše me živcira kad netko kaže ,gle kupio si je motor-"kupio si je smrt",mislim kakva su to razmišljanja?Ak ti je suđeno,i ako imaš mozga samo za napolitanku nafilat nastrad ćeš i gurajući felgu(od bicikla) ispred sebe.
Pokusavam reci da je glupost kupovat nabrijane motore ako ih planiras vozit po cesti,to je meni cista prosipacina,ako uzmes motor za staze nema sta,tvoj sport,tvoja stvar,nego oni majmuni dođu uzmu kakav nabrijan motor,stave na njega po 2 akrapovica i onda kroz grad kuliraju i gdje god ima vecina skupina ljudi udare po gasu...
To sto se tice smrti...nikad to nebi rekao u tom smislu jer sve nosi svoje rizike...ali ako si majmun na cesti 100% ce te netko prije ili kasnije zakacit
"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
17 godina
neaktivan
Elektro-pila

Vrlo pametna ideja ali ipak vrlo skupo...

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice