Ekstremni Mars II

poruka: 62
|
čitano: 9.953
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ekstremni Mars II".
15 godina
odjavljen
Ekstremni Mars II

Pa da, zato sam i pitao Oly_E3 koji ima tu karticu kod sebe, eto čovjek je rekao.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ekstremni Mars II

Koliko vidim, 460 tka je potrosnjom i zagrijavanjem ispod 5850, a bolja od 465tice koja je u rangu 5850??? tako da je definitivni best buy. OCa se ko blesava i uz tehnologije koje podrzava ATI je u tom segmentu (jedinom koji pametan covjek kupuje) kleknuo i zinio. Pretpostavka je da uskoro ide 6xxx serija, no pretpostavljalo se i da ce fermi izaci prije godinu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 11:11 (Commodore).

1 1 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Ekstremni Mars II
Weky kaže...

Pa da, zato sam i pitao Oly_E3 koji ima tu karticu kod sebe, eto čovjek je rekao.

Ti si mi strasno cudan, tko to kupuje karticu dovoljnu za FullHD igranje, na visokim detaljima za slijedece 2 godine...

WTF?

Tko ima toliko novaca?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Ti si mi strasno cudan, tko to kupuje karticu dovoljnu za FullHD igranje, na visokim detaljima za slijedece 2 godine...

WTF?

Tko ima toliko novaca?

Nije problem u novcima nego sto ta kartica ne postoji niti ce postojati. GTX480..za 2 godine ce biti mid-range

Every time two people have sex, an angel gets a boner
15 godina
protjeran
Mentalist kaže...
Weky kaže...

WTF?

Tko ima toliko novaca?

Malo si opterecen velikim brojevima? onaj ko ima 2k kuna viska kupuje upravo takvu karticu. S obzirom da konzole ubijaju potrebu za jacim hardwareom mislim da je 2 godine malo. Ako danas igras na very high za 2 godine ces mozda ici stupanj nize. ako danas imas 100 fpsa za 2 godine ces ih imat 70. evo ja u jednoj konfi imam karticu kupljenu prije 4-5 godina i skoro sve igre igram na high.

15 godina
protjeran
AA-d00d kaže...
Mentalist kaže...

WTF?

Tko ima toliko novaca?

Nije problem u novcima nego sto ta kartica ne postoji niti ce postojati. GTX480..za 2 godine ce biti mid-range

pa zar na mid-range karticama danas ne mozes igrati na visokim detaljima? uzmimo 5770. mid range po cijeni a po sabirnici mozda i low range, a gura sve.

15 godina
odjavljen
Mentalist kaže...
Weky kaže...

WTF?

Tko ima toliko novaca?

GTX 260, stara 2 godine gura Metro Very High DX10 1920X1080.

Ti si meni isto čudan, tata ti neda igrati team fortress 2 i zato ces se ubiti?

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
16 godina
neaktivan
Ekstremni Mars II

Reklama koja ce da prati ovu graficku...

Ne plasite se vise hladnih zimskih dana, jer sa Marsom 2 zime nema... Osmijeh

bice ovo zvjer ako je uspiju rashladiti...

He who dares, wins
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Weky kaže...
Mentalist kaže...
Weky kaže...

WTF?

Tko ima toliko novaca?

GTX 260, stara 2 godine gura Metro Very High DX10 1920X1080.

Ti si meni isto čudan, tata ti neda igrati team fortress 2 i zato ces se ubiti?

I am a clown... Muhahahahaha, evil clown.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
17 godina
neaktivan
Commodore kaže...

pa zar na mid-range karticama danas ne mozes igrati na visokim detaljima? uzmimo 5770. mid range po cijeni a po sabirnici mozda i low range, a gura sve.

HD5770 je super (svako svog konja hvaliCool) ali ne znam kako bi se ponasala u vecini igara na 1920x1080 rezoluciji, steta sto nemam Full HD monitor niti imam od koga posuditi, inace bi isprobao.

15 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

22"   1680*1050

to je realnost tak da

Gledajte Fps-e 

Na kolko ti radi procesor? Jel moguce da radi te jedne dodatne jezgre imas dvostruko bolje performanse od mene, s tim da ti je grafa slabija? Teach Me!!!   Iznenađen

Pravi programeri programiraju binarno!
17 godina
Weky kaže...
GRDI-146 kaže...

22"   1680*1050

to je realnost tak da

Realnost je ta tvoja ta se ti orijentiraš na perfomanse enginea starog nekih 5 godina (COD4), a GTA IV neću komentirati.

Kad ti s tom grafičkom pokreneš Metro 2033 na 1920x1080 Very High 4XAA, Armu II na max, nadolazecu Mafiju II, Crysis, e onda je ta grafička super.

Ako je 4670 super, neib postojale jače grafičke.

zašto bi čovjek to uopće pokušavao ako ima 1600px monitor? za dokazivanje? njemu radi, i to kaj ne bi radilo na 3 monitora, kaj bi štekalo u mp3 apsolutno NIJE BITNO. bitno je kako radi na dostupnom/realnom monitoru i postavkama, a ne na tamo nekom monitoru kojeg nit nema, nit mu treba..   dok god i više nego zadovoljava potrebe, grafička je odlična

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 13:16 (nixass).
17 godina
Ekstremni Mars II

Ovako nesto ce kupovati ljudi kojima novac nije nikakav problem. Ne znam kolko vas je culo za Maxishine, ali lik je bolestan za najnovijem. Pogledajte kaj je pocel raditi - Mega Build : Dual Xeon 6 core, 4 way SLi Gtx 480, 12gig Dominator GT mem, Silverstone Strider 1500w PSU. Sve je stvar novaca, kada ga imas kupujes best of the best.

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 13:29 (ukay1000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Ekstremni Mars II
Ovakve dvije u SLI,te ih volt modat,pa ih oc-at i tek onda ...
http://aixtended.com/

0 0 hvala 0
16 godina

Gta 4 vise treba procesor nego grafu
ma na 2,3 GHz

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD /// WEB SITE http://hcgamer.weebly.com/ !!!!!!!!!
16 godina
Ekstremni Mars II

Ovo će biti j..eno skupo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skoncentriran sam sto posto na sve kaj finjakima zvuči prosto i vulgarno za mene je itekako stvarno jer sam vidio dno ispod kojeg je samo pakao a ak' tada nisam proplakao neću ni sada kad pogled me re
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ekstremni Mars II

Ovo  u tripple SLi i imamo karticu koja gura crysis na full hd na enthusiast preko 100 FPS-a Namigiva

Možda će bit sastavni dio htpca

Bug Online Xfire Clan - http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/ Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!

0 0 hvala 2
16 godina
odjavljen
Mitch kaže...

Ovo   u tripple SLi i imamo karticu koja gura crysis na full hd na enthusiast preko 100 FPS-a  Namigiva

Staviš blokove od vodenog hlađenja, razvedeš cijevi po kući, u svaku sobu po jedan radijator i imaš centralno grijanje!

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
15 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
Mitch kaže...

Ovo   u tripple SLi i imamo karticu koja gura crysis na full hd na enthusiast preko 100 FPS-a Namigiva

Staviš blokove od vodenog hlađenja, razvedeš cijevi po kući, u svaku sobu po jedan radijator i imaš centralno grijanje!

A zaboravio si da ispred kuče moraš imat elektranu.Nevinašce

15 godina
neaktivan
Ekstremni Mars II

Baš me zanima jel bi tu beštiju mogao pogoniti moj kompSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
veki22 kaže...

Baš me zanima jel bi tu beštiju mogao pogoniti moj kompSmijeh

prije da ce bestija upogonit komp nego komp bestiju :)

kad sam vidio sliku kartice, mislio sam da je izasla neka mini atx ploca iz envidie lol

hebote samo da stave jos par usba na nju i mreznu i drugo ti nis ne treba.

ma dajte ljudi kud sve to ide? umjesto da se smanjuju dimenzije, zagrijavanje, zahtjevnost, sve ide u kontra smjeru.

16 godina
neaktivan
Ekstremni Mars II

Ja imam dojam da na visokim rezolucijama nije potrebno koristit AA jer se nazubljene linije uopce nevide zbog visoke rezolucije, zato nije potrebno forsirat 1920x1080 + AA ...

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
mtopol kaže...

Ja imam dojam da na visokim rezolucijama nije potrebno koristit AA jer se nazubljene linije uopce nevide zbog visoke rezolucije, zato nije potrebno forsirat 1920x1080 + AA ...

Da, ali je u tom slučaju e-penis bitno manji....

16 godina
neaktivan
Quantum kaže...
mtopol kaže...

Da, ali je u tom slučaju e-penis bitno manji....

good one!!!

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
Ekstremni Mars II

Ako uspiju proizvest i ohladit ovu karticu, treća prepreka će biti cijena, očekujem 1499 $.

0 0 hvala 0
16 godina
Ekstremni Mars II

Znači ipak je moguč dvoglavi gtx480.Ova u Hrvatskoj neče osvanit.

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ekstremni Mars II

Cijena neće biti prepreka jer ih niti ne planiraju prodati u 106 primjeraka.

Bit ce veoma ogranicena kolicina koja ce naci svoje kupce....koliko od vas ima Aston Martin-a? Nitko pretpostavljam, a gle cuda opet se prodaje ko ludo makar je skupo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Quantum kaže...

Hoće li za hlađenje ovog reaktora serijski monitirati Peltier? :)

To bi onda bio vec problem i za vodeno... Uz to, to bi bila tocka na i - zasto ? Zato jer bi peltieri jos povukli tolko struje...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
15 godina
odjavljen
mtopol kaže...

Da, ali Anti Alliasing nije samo zaoštravanje rubova.

17 godina
neaktivan
Ekstremni Mars II

Bolje da su uzeli 2X GP104, a ne GF100

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice