Pa da, zato sam i pitao Oly_E3 koji ima tu karticu kod sebe, eto čovjek je rekao.
Koliko vidim, 460 tka je potrosnjom i zagrijavanjem ispod 5850, a bolja od 465tice koja je u rangu 5850??? tako da je definitivni best buy. OCa se ko blesava i uz tehnologije koje podrzava ATI je u tom segmentu (jedinom koji pametan covjek kupuje) kleknuo i zinio. Pretpostavka je da uskoro ide 6xxx serija, no pretpostavljalo se i da ce fermi izaci prije godinu.
Pa da, zato sam i pitao Oly_E3 koji ima tu karticu kod sebe, eto čovjek je rekao.
Ti si mi strasno cudan, tko to kupuje karticu dovoljnu za FullHD igranje, na visokim detaljima za slijedece 2 godine...
WTF?
Tko ima toliko novaca?
Ti si mi strasno cudan, tko to kupuje karticu dovoljnu za FullHD igranje, na visokim detaljima za slijedece 2 godine...
WTF?
Tko ima toliko novaca?
Nije problem u novcima nego sto ta kartica ne postoji niti ce postojati. GTX480..za 2 godine ce biti mid-range
WTF?
Tko ima toliko novaca?
Malo si opterecen velikim brojevima? onaj ko ima 2k kuna viska kupuje upravo takvu karticu. S obzirom da konzole ubijaju potrebu za jacim hardwareom mislim da je 2 godine malo. Ako danas igras na very high za 2 godine ces mozda ici stupanj nize. ako danas imas 100 fpsa za 2 godine ces ih imat 70. evo ja u jednoj konfi imam karticu kupljenu prije 4-5 godina i skoro sve igre igram na high.
WTF?
Tko ima toliko novaca?
Nije problem u novcima nego sto ta kartica ne postoji niti ce postojati. GTX480..za 2 godine ce biti mid-range
pa zar na mid-range karticama danas ne mozes igrati na visokim detaljima? uzmimo 5770. mid range po cijeni a po sabirnici mozda i low range, a gura sve.
WTF?
Tko ima toliko novaca?
GTX 260, stara 2 godine gura Metro Very High DX10 1920X1080.
Ti si meni isto čudan, tata ti neda igrati team fortress 2 i zato ces se ubiti?
Reklama koja ce da prati ovu graficku...
Ne plasite se vise hladnih zimskih dana, jer sa Marsom 2 zime nema...
bice ovo zvjer ako je uspiju rashladiti...
WTF?
Tko ima toliko novaca?
GTX 260, stara 2 godine gura Metro Very High DX10 1920X1080.
Ti si meni isto čudan, tata ti neda igrati team fortress 2 i zato ces se ubiti?
I am a clown... Muhahahahaha, evil clown.
pa zar na mid-range karticama danas ne mozes igrati na visokim detaljima? uzmimo 5770. mid range po cijeni a po sabirnici mozda i low range, a gura sve.
HD5770 je super (svako svog konja hvali) ali ne znam kako bi se ponasala u vecini igara na 1920x1080 rezoluciji, steta sto nemam Full HD monitor niti imam od koga posuditi, inace bi isprobao.
22" 1680*1050
to je realnost tak da
Gledajte Fps-e
Na kolko ti radi procesor? Jel moguce da radi te jedne dodatne jezgre imas dvostruko bolje performanse od mene, s tim da ti je grafa slabija? Teach Me!!!
22" 1680*1050
to je realnost tak da
Realnost je ta tvoja ta se ti orijentiraš na perfomanse enginea starog nekih 5 godina (COD4), a GTA IV neću komentirati.
Kad ti s tom grafičkom pokreneš Metro 2033 na 1920x1080 Very High 4XAA, Armu II na max, nadolazecu Mafiju II, Crysis, e onda je ta grafička super.
Ako je 4670 super, neib postojale jače grafičke.
zašto bi čovjek to uopće pokušavao ako ima 1600px monitor? za dokazivanje? njemu radi, i to kaj ne bi radilo na 3 monitora, kaj bi štekalo u mp3 apsolutno NIJE BITNO. bitno je kako radi na dostupnom/realnom monitoru i postavkama, a ne na tamo nekom monitoru kojeg nit nema, nit mu treba.. dok god i više nego zadovoljava potrebe, grafička je odlična
Ovako nesto ce kupovati ljudi kojima novac nije nikakav problem. Ne znam kolko vas je culo za Maxishine, ali lik je bolestan za najnovijem. Pogledajte kaj je pocel raditi - Mega Build : Dual Xeon 6 core, 4 way SLi Gtx 480, 12gig Dominator GT mem, Silverstone Strider 1500w PSU. Sve je stvar novaca, kada ga imas kupujes best of the best.
Gta 4 vise treba procesor nego grafu
ma na 2,3 GHz
Ovo će biti j..eno skupo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovo u tripple SLi i imamo karticu koja gura crysis na full hd na enthusiast preko 100 FPS-a
Možda će bit sastavni dio htpca
Ovo u tripple SLi i imamo karticu koja gura crysis na full hd na enthusiast preko 100 FPS-a
Staviš blokove od vodenog hlađenja, razvedeš cijevi po kući, u svaku sobu po jedan radijator i imaš centralno grijanje!
Staviš blokove od vodenog hlađenja, razvedeš cijevi po kući, u svaku sobu po jedan radijator i imaš centralno grijanje!
A zaboravio si da ispred kuče moraš imat elektranu.
Baš me zanima jel bi tu beštiju mogao pogoniti moj komp
Baš me zanima jel bi tu beštiju mogao pogoniti moj komp
prije da ce bestija upogonit komp nego komp bestiju :)
kad sam vidio sliku kartice, mislio sam da je izasla neka mini atx ploca iz envidie lol
hebote samo da stave jos par usba na nju i mreznu i drugo ti nis ne treba.
ma dajte ljudi kud sve to ide? umjesto da se smanjuju dimenzije, zagrijavanje, zahtjevnost, sve ide u kontra smjeru.
Ja imam dojam da na visokim rezolucijama nije potrebno koristit AA jer se nazubljene linije uopce nevide zbog visoke rezolucije, zato nije potrebno forsirat 1920x1080 + AA ...
Ja imam dojam da na visokim rezolucijama nije potrebno koristit AA jer se nazubljene linije uopce nevide zbog visoke rezolucije, zato nije potrebno forsirat 1920x1080 + AA ...
Da, ali je u tom slučaju e-penis bitno manji....
Da, ali je u tom slučaju e-penis bitno manji....
good one!!!
Ako uspiju proizvest i ohladit ovu karticu, treća prepreka će biti cijena, očekujem 1499 $.
Znači ipak je moguč dvoglavi gtx480.Ova u Hrvatskoj neče osvanit.
Cijena neće biti prepreka jer ih niti ne planiraju prodati u 106 primjeraka.
Bit ce veoma ogranicena kolicina koja ce naci svoje kupce....koliko od vas ima Aston Martin-a? Nitko pretpostavljam, a gle cuda opet se prodaje ko ludo makar je skupo.
Hoće li za hlađenje ovog reaktora serijski monitirati Peltier? :)
To bi onda bio vec problem i za vodeno... Uz to, to bi bila tocka na i - zasto ? Zato jer bi peltieri jos povukli tolko struje...
Da, ali Anti Alliasing nije samo zaoštravanje rubova.
Bolje da su uzeli 2X GP104, a ne GF100