Dvije milijarde na Internetu

poruka: 18
|
čitano: 2.780
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dvije milijarde na Internetu".
18 godina

to znači da internetu ne pristupa 5 milijardi ljudi!? {#} pa šta ti ljudi rade ? {#}

I'm silicon-based life-form
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Dvije milijarde na Internetu
kowach kaže...

to znači da internetu ne pristupa 5 milijardi ljudi!? {#} pa šta ti ljudi rade ? {#}

Gladuju u Africi

16 godina
neaktivan
2 milijarde ljudi imaju pristup internetu, to neznaci da posjeduju racunalo nego da imaju pristup, a 5 milijardi ljudi ima pristup mobitelu, također, neznaci da ga posjeduju...
तुम सच में करने के लिए पर्याप्त गूगल में इस डाल अनुवाद समय क्या करना है
18 godina
neaktivan
Kordy kaže...
kowach kaže...

Gladuju u Africi

Nit svi gladuju u africi, nit tamo ne zivi ni priblizno 5 mlrd (1 mlrd sveukupno po popisu iz 2005)...

17 godina
odjavljen
EnlightenedPhoenix kaže...
Kordy kaže...
kowach kaže...

Gladuju u Africi

Nit svi gladuju u africi, nit tamo ne zivi ni priblizno 5 mlrd (1 mlrd sveukupno po popisu iz 2005)...

tko je uopće rekao da u Africi živi 5 milijardi ljudi?

17 godina
Kordy kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...
Kordy kaže...
kowach kaže...

to znači da internetu ne pristupa 5 milijardi ljudi!?{#} pa šta ti ljudi rade ? {#}

Gladuju u Africi

tko je uopće rekao da u Africi živi 5 milijardi ljudi?

ti si to rekao

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
18 godina
neaktivan
Ti s citatom i odgovorom "Gladuju u Africi"...

To je logički definitivan odgovor... Pazi sto pišeš sljedeci puta... + ne gladuju svi u africi... Egipat, Tunis, Alžir, JAR... to su isto afričke države znaš?
17 godina
odjavljen

U redu , nisam tako mislio, da jesam onda bih rekao: Apsolutno svaka osoba od tih 5 milijardi ljudi gladuje u Africi...

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.1.2011 13:34 (Kordy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prema zadnjim procenama,na svakih 10 sekundi u Africi umre jedno dijete,evo dok ste vi zavaljeni u odobnu stolicu čitali ovu temu preko interneta,do sada ih sigurno 3-4 više nema..Zapitajte se malo.  {#}

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ulinsky kaže...

Prema zadnjim procenama,na svakih 10 sekundi u Africi umre jedno dijete,evo dok ste vi zavaljeni u odobnu stolicu čitali ovu temu preko interneta,do sada ih sigurno 3-4 više nema..Zapitajte se malo.  {#}

Meni to nimalo ne smeta, nikad nisam volio to izazivanje suosječanja ili čega već

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
protjeran
ulinsky kaže...

Prema zadnjim procenama,na svakih 10 sekundi u Africi umre jedno dijete,evo dok ste vi zavaljeni u odobnu stolicu čitali ovu temu preko interneta,do sada ih sigurno 3-4 više nema..Zapitajte se malo. {#}

nek se zapitaju njihovi War-Lordovi,koje se kupaju u zlatu i trguju oružjem...zašto im ljudi umiru od gladi..imamo mi i svojih briga...

18 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

I????

Imam ja svojih briga dovoljno da prezivljavam unutar obitelji...

Još da o nekom drugom xy000 km daleko brinem... gdje bi stigao...

17 godina
odjavljen
Zar oni ljudi koji imaju pristup mobitelu nemaju pristup mobilnom internetu?
Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

0 0 hvala 0
16 godina
ulinsky kaže...

ja sa niti jednim svojim postupkom nisam kriv za glad u svijetu, i da želim ne mogu im pomoći i zašto da razbijama glavu problemima u svijetu ima važnijih koji se bavu takvim problemima

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
protjeran
kowach kaže...

Ti ljudi su očito neadrentalci,aboriđini i ostali...

Moja cura najbolje kuha (Pogled na Avatar)
15 godina
neaktivan

... od toga 1.9 milijardi hatera, trolova, fanboyeva i slicnih

tu sam samo radi vijesti o apple-u
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
apoteka kaže...

... od toga 1.9 milijardi hatera, trolova, fanboyeva i slicnih

I nekih par vukodlaka,jetija,bigfotta,par umrlih!

Moja cura najbolje kuha (Pogled na Avatar)
18 godina
MrBlc kaže...
Zar oni ljudi koji imaju pristup mobitelu nemaju pristup mobilnom internetu?

imaju za 5kn na 100kb {#}

I'm silicon-based life-form
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice