to znači da internetu ne pristupa 5 milijardi ljudi!?
pa šta ti ljudi rade ? 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa šta ti ljudi rade ? 
Gladuju u Africi
pa šta ti ljudi rade ? 
Gladuju u Africi
Nit svi gladuju u africi, nit tamo ne zivi ni priblizno 5 mlrd (1 mlrd sveukupno po popisu iz 2005)...
pa šta ti ljudi rade ? 
Gladuju u Africi
Nit svi gladuju u africi, nit tamo ne zivi ni priblizno 5 mlrd (1 mlrd sveukupno po popisu iz 2005)...
tko je uopće rekao da u Africi živi 5 milijardi ljudi?
pa šta ti ljudi rade ? 
Gladuju u Africi
tko je uopće rekao da u Africi živi 5 milijardi ljudi?
ti si to rekao
To je logički definitivan odgovor... Pazi sto pišeš sljedeci puta... + ne gladuju svi u africi... Egipat, Tunis, Alžir, JAR... to su isto afričke države znaš?
U redu , nisam tako mislio, da jesam onda bih rekao: Apsolutno svaka osoba od tih 5 milijardi ljudi gladuje u Africi...
Prema zadnjim procenama,na svakih 10 sekundi u Africi umre jedno dijete,evo dok ste vi zavaljeni u odobnu stolicu čitali ovu temu preko interneta,do sada ih sigurno 3-4 više nema..Zapitajte se malo. 
Prema zadnjim procenama,na svakih 10 sekundi u Africi umre jedno dijete,evo dok ste vi zavaljeni u odobnu stolicu čitali ovu temu preko interneta,do sada ih sigurno 3-4 više nema..Zapitajte se malo. 
Meni to nimalo ne smeta, nikad nisam volio to izazivanje suosječanja ili čega već
nek se zapitaju njihovi War-Lordovi,koje se kupaju u zlatu i trguju oružjem...zašto im ljudi umiru od gladi..imamo mi i svojih briga...
I????
Imam ja svojih briga dovoljno da prezivljavam unutar obitelji...
Još da o nekom drugom xy000 km daleko brinem... gdje bi stigao...
Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
ja sa niti jednim svojim postupkom nisam kriv za glad u svijetu, i da želim ne mogu im pomoći i zašto da razbijama glavu problemima u svijetu ima važnijih koji se bavu takvim problemima
pa šta ti ljudi rade ? 
Ti ljudi su očito neadrentalci,aboriđini i ostali...
... od toga 1.9 milijardi hatera, trolova, fanboyeva i slicnih
... od toga 1.9 milijardi hatera, trolova, fanboyeva i slicnih
I nekih par vukodlaka,jetija,bigfotta,par umrlih!
imaju za 5kn na 100kb