Dva terabajta na karticama

poruka: 7
|
čitano: 1.849
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dva terabajta na karticama".
18 godina
protjeran

Šta nespoje par takvih kartica i naprave disk kao SSD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dva terabajta na karticama
nebo je granica!2 TB stari moj na toj maloj plocici :/ život nije fer!tolko nemam ni na hdd koji je 50 puta veci po dimenziji
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
18 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...
nebo je granica!2 TB stari moj na toj maloj plocici :/ život nije fer!tolko nemam ni na hdd koji je 50 puta veci po dimenziji
 Da zamisli kad se to počne na kompove širit - iako ja mislim da je ovo teoretski maksimalna veličina datotečnog sustava(ispravite me ako sam u krivu),ali ako je ovo for real zamislite samo kad budemo imali igre od po 400GB i grafe i procesore koji ih mogu podržavat - revolucionizirat e svijet filmova - u čemu je problem snimiti film 3000x2000 rezoluciji - problem je veličina - moć će bit koznakolkokanalnizvuk,100FPS ova i sve će stat u mobitel :->

I can't wait...
Sve u gore napisanom tekstu je zaštićeno autorskim pravima. 92% tinejđera su gay. Ako si ti među onih 8% koji su jos uvijek hetero kopiraj si ovo u potpis.
18 godina
imas Intelov Atom koji je ko kovanica, imas ovu SD karticu od 2TB i jos takvih dzidzmidza i sve to strpas u mobitel i imas...kompujeter a ne mobitel....i to ne bilo kakv kompjuter vec mega jak :D
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan

Ne kužim ovaj napredak u rezoluciji za filmove, što sad imamo Full HD, dvd je zakopan, ajmo odma na dupli full hd.

To je po meni glupost.

A ovo za diskove jao (netvor kabl iz un pluged), to bi moglo bit ono pravo dobro kužiš.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina

Svaka im čast, koliko podataka na nečemu tako malom stane.

Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano,Logitech Wave + MX 518, Z-4 Mala zvijer : MSI Wind
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma stavit tu karticu umjesto hard diska...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice