Druga beta Thunderbirda 3

poruka: 4
|
čitano: 1.125
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Druga beta Thunderbirda 3".
18 godina
neaktivan

Ne vidim jednu fenomenalnu značajku koju već dugo očekujem u besplatnom e-mail klijentu, a ima je komercijalni PocoMail - naredba Bounce. Radi se o prosljeđivanju e-maila tako da ne "pokupi" adresu zadnjeg pošiljatelja, već i dalje nosi samo onih par predzadnjih adresa. Dakle, na toolbaru vam je moguće postaviti redoslijed tipki Reply-Forward-Bounce, te tako forwardati poštu da se ne vidi vaša daresa.

Jel postoji koji drugi klijent s tom opcijom osim PocoMaila?

Bolujem od sindroma PiTi, jeSt, Pit...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mail Redirect add on to već jako dugo radi to što tražiš.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Druga beta Thunderbirda 3
tomy2105 kaže...

Mail Redirect add on to već jako dugo radi to što tražiš.

Redirect kao preusmjeravanje e-maila na neki drugi e-mail account ili baš ono što sam gore napisao - forward nečega što sam dobio bilo kome želim, ali bez moje adrese?

Bolujem od sindroma PiTi, jeSt, Pit...
17 godina
neaktivan
RE: Druga beta Thunderbirda 3

Redirect kao bounce, tj. ono sto si trazio.

From, To svi headeri su netaknuti (orginalni) kao da je posiljaoc orginalno slao na drugu adresu.

Dodaje se jos jedan ili dva nesto-redirect header-a iz kojih se moze vidjeti tvoja adresa ali to se pregledniku obicno ne vidi po defaultu nego tek ako na neki nacin ides gledati sve headere....

Ovo tvoje da se tvoja adresa uopce ne vidi bi bilo krajnje nepristojno tako da ne bih zelio da ikoji e-mail klijent to ima....

Pogledaj da li Poco dodaje neki redirect header pa javi, hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2009 18:18 (tomy2105).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice