Ostat ce ti SP1, bez brige. Uostalom, lako ga skines ponovno.
edit: Ako ga nisi instalirao preko Win Update, neces ga ni nac pod Updates.
I ja imam v.286, ali ju ne mogu izbrisati. Isto sam ju skinuo, pa mi se ne pokazuje kod Installed Updates. Kako izbrisati v.286?
ko nezna -
ReadyBoost evo nakon par dana sad mogu reći da je znatno poboljšan!
evo baš sam sad sredio sve i imam i sp1 i sp2 al pune verzije
Ranije sam postavljao ovo isto pitanje u drugim temama ali mi nitko nije odgovorio.
Što se događa ako se SP2 stavi na piratske verzije Viste? Jel disejbla aktivaciju ili Vista ostaje aktivirana
Krekovo ja SP1 i instalirao SP2 i sve radi.Nisam trebao ponovo krekovat i update radi bez problema.
Stavih ga jučer na laptop i ne vidih nikakvo ubrzanje kao i kod svakog service packa
Ovako, probo sam instalirati SP2 dok sam koristio sistem (znaci "zaprljan" sa drugim aplikacijama) i imao sam par problema. Prventsveno zbog NOD-a i Daemon toola koji su mi pravili probleme. NOD nije htio da radi, dok je Daemon tool pravio problem i izbaciovao mi je Blue screen.
Onda sam sve lijepo formatirao, instalirao SP2 i sad sve radi super. Primjetio sam da je sistem malo brzi, bar kad je rijec o otvaranju foldera, fajlova. Aplikacije manje vise. Ono sto sam najvise primjetio jeste da na laptopu baterija duze traje nego prije. Zbog cega, ne znam, ali to je nesto sto se osjetno primjeti. Ostalo manje vise znate da su tu neke podrske nove koje ja licno i ne koristim. U biti svaki novi SP treba instalirati, jer donosi nove zakrpe itd.