Dostupan SP2 za Vistu i Server 2008

poruka: 41
|
čitano: 7.614
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dostupan SP2 za Vistu i Server 2008".
17 godina
neaktivan
RE: Dostupan SP2 za Vistu i Server 2008
StormZg kaže...
ja sam dosad imao instaliran sp2 v.286 znači ne punu verziju,pa me zanima dali bi bilo bolje da prvo taj update deinstaliram ili da samo ovaj na njega. Baš sam pročrčkao malo u windows updates i piše da je samo taj nepuni sp2 update instaliran. Aj savjetujte neš plz.
  Ukoliko je moguce, deinstaliraj svakako.
16 godina
neaktivan
Pudge kaže...
StormZg kaže...
ja sam dosad imao instaliran sp2 v.286 znači ne punu verziju,pa me zanima dali bi bilo bolje da prvo taj update deinstaliram ili da samo ovaj na njega. Baš sam pročrčkao malo u windows updates i piše da je samo taj nepuni sp2 update instaliran. Aj savjetujte neš plz.
  Ukoliko je moguce, deinstaliraj svakako.
  i mislio sam samo neznam onda dali će ostat instalirat sp1 jer ga ne vidim nigdje na listi pod updates.
Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
17 godina
neaktivan

Ostat ce ti SP1, bez brige. Uostalom, lako ga skines ponovno.Namigiva

edit: Ako ga nisi instalirao preko Win Update, neces ga ni nac pod Updates.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2009 21:48 (Pudge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
StormZg kaže...
 Ako ti u Windows Updateu za download ne pokaze ovu punu verziju SP2 onda je stvar jasna, brisanje stare i ponovno skidanje nove. Inace samo overwrite i vozdra. A drugi put ne zuri sa skidanjem kojekakvih updateova dok nisu dogurali do final verzije. Malo strpljenja ljudi!
ASUS P5Q3 Deluxe Core 2 Duo E8400 Corsair DDR3 3Gb 1333MHz Gigabyte 4850 1Gb GDDR3 (Zalman Cooler)
16 godina
neaktivan

I ja imam v.286, ali ju ne mogu izbrisati. Isto sam ju skinuo, pa mi se ne pokazuje kod Installed Updates. Kako izbrisati v.286?

ko nezna -

http://support.microsoft.com/kb/948465

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2009 17:18 (Dac).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ReadyBoost evo nakon par dana sad mogu reći da je znatno poboljšan!

Private
16 godina
neaktivan

evo baš sam sad sredio sve i imam i sp1 i sp2 al pune verzijeNamigiva

Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Ranije sam postavljao ovo isto pitanje u drugim temama ali mi nitko nije odgovorio.

Što se događa ako se SP2 stavi na piratske verzije Viste? Jel disejbla aktivaciju ili Vista ostaje aktivirana

Krekovo ja SP1 i instalirao SP2 i sve radi.Nisam trebao ponovo krekovat i update radi bez problema.

16 godina
neaktivan

Stavih ga jučer na laptop i ne vidih nikakvo ubrzanje kao i kod svakog service packa

fotoforum.forumotion.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pudge kaže...
  Obrisi restore pointove (znaju zauzet 15-tak Gb)
 Da, to bi moglo upaliti, thanks..
Lijep pozdrav ;)
17 godina

Ovako, probo sam instalirati SP2 dok sam koristio sistem (znaci "zaprljan" sa drugim aplikacijama) i imao sam par problema. Prventsveno zbog NOD-a i Daemon toola koji su mi pravili probleme. NOD nije htio da radi, dok je Daemon tool pravio problem i izbaciovao mi je Blue screen.

Onda sam sve lijepo formatirao, instalirao SP2 i sad sve radi super. Primjetio sam da je sistem malo brzi, bar kad je rijec o otvaranju foldera, fajlova. Aplikacije manje vise. Ono sto sam najvise primjetio jeste da na laptopu baterija duze traje nego prije. Zbog cega, ne znam, ali to je nesto sto se osjetno primjeti. Ostalo manje vise znate da su tu neke podrske  nove koje ja licno i ne koristim. U biti svaki novi SP treba instalirati, jer donosi nove zakrpe itd.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice