Do Sedmice preko torrenta

poruka: 19
|
čitano: 1.601
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Do Sedmice preko torrenta".
17 godina
neaktivan

jojj kako volim kad se pocne software razvijat pa procuri.. sad cekat betu iz dana u dan.. pa onda kad stigne beta vidis da nis koristi pa cekas betu 2 pa onda nema 6 mjeseci nista (a ti svejedno chekiras svaki dan..) pa onda jos malo cekanja i onda prvi RTM ili kako to već točno ide.. ah tko nije isprobao koliko je to išćekivanje slatko nema pojma šta propušta.

nadam se samo da će se vrtit na VM-u jer alphe ne stavljam na komp..

Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koga treba iz Buga suspendirati radi širenja potencijalnoga piratluka?

Međusobna djelovanja i veze među podsustavima zovu se sučelja, ili na hrvatskom interface. Nema potrebe da se strgam od učenja kad i ovak prolazim...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Toliko o Velikom Zlu iz Redmonda...

Ljudi nemogu dočekati niti da je beta nego se piratizira milestone verzija. Pa onda naka netko kaže da Windowsi nemaju budučnosti!

Chaintech socket 4 MB, Cyrix 486DX2 66Mhz (TURBO mode!), 8MB EDO RAM, 420MB HDD, S3 Trio 2MB, Sound Blaster 16, 3.5" 1.44MB floppy!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Do Sedmice preko torrenta
M4r10 kaže...

Ajde ne pričaj gluposti,gdje ti živiš? Ko još ne zna za torente,a ima računalo... Bolje ti je da gledaš svoja posla, a kladim se da skidaš s interneta .Ili hoćeš reći da imaš sve legalno,kupljeno u dućanu!?Sa svojih 19 godina... E sinko...
17 godina
neaktivan
Bugy kaže...
M4r10 kaže...

Ajde ne pričaj gluposti,gdje ti živiš? Ko još ne zna za torente,a ima računalo... Bolje ti je da gledaš svoja posla, a kladim se da skidaš s interneta .Ili hoćeš reći da imaš sve legalno,kupljeno u dućanu!?Sa svojih 19 godina... E sinko...
Ne priča gluposti. Isto tako on sa 19 godina može govoriti tako o automobilu, patikama, stanu, motoru,   odjeći... nikome nebi škodilo voziti nešto, bilo što.. a zašto na kraju ne i Ferrari (znamo da naši ljudi vole sve "Ultimativne" verzije, pogotovo ukradene).
Zamisli, mnogi ljudi kupuju u dućanu, ne kradu iz izloga, iz tvornice, iz kamiona, s torrenta... gle čuda?! 

Iako je ovo na BUG-u vijest o dobavljivosti, a nikako širenje piratluka ili nedaj Bože direktni link.

Tako da, Bugy, slobodno i ti gledaj svoja posla. ;) 
17 godina
neaktivan

Ovo je bio ironičan komentar, kad su već stavili vijest mogli su i odmah direktni link dati kao što naxeem kaže.   I ja priznajem da koristim ilegalno dobavljene stvari, ali to se trudim čim manje koristiti jer sam orijentiran na open source softver, tak da se npr. ilegalnih windowsa više niti ne može naći kod mene.

Međusobna djelovanja i veze među podsustavima zovu se sučelja, ili na hrvatskom interface. Nema potrebe da se strgam od učenja kad i ovak prolazim...

0 0 hvala 0
17 godina

I onda ekipa recenzira i popljuje novu verziju Win, a svoje velebne testove i mišljenja baziraju na pre-beti. Lol.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Originalni_manic kaže...

I onda ekipa recenzira i popljuje novu verziju Win, a svoje velebne testove i mišljenja baziraju na pre-beti. Lol.

Zato ja i dalje smatram da je public beta bacanje bisera pred svinje.
17 godina
neaktivan

a je li ovo uopce je "piratluk"?

pa bete se nikad nisu placale.. ja skidam da isprobam, ajde istina bog- da isprobam, ne da iztestiram, ali koristit cu tocno onoliko koliko pise da smijem (ovaj M3 traje 30 dana i onda se zakljucava).

ja tu ne vidim krsenje zakona- prekrsili su ga vjerojatno oni koji su ga stavili na torrent jer im microsoft to sigurno nije dozvolio, ali nigdje ne pise da ja ne smijem instalirat betu. bar mislim ??

Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2008 2:36 (bubbach).
17 godina
neaktivan

Ovo je samo za developere, ali ne znam jel to sa sobom povlači nekakve zakonske restrikcije. Uglavnom, sumnjam da MS razbija glavu oko ovoga. Ovakav hype im sigurno ne smeta.

We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the universe. That makes us something very special. - Stephen Hawking

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne shvaćam koja je "čar" isprobavanja nekakvih beta i milestone verzija... ocito ljudi imaju previse slobodnog vremena.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A ja mislim da je microsoft potpuno svjestan problema, pa cak i da je racunao na torrente pri testiranju ove verzije.

Gdje ces naci vise "testera"nego na torrentima.

Ljudi to skidaju i isprobavaju do iznemoglosti a microsoft sakuplja korisne informacije o svojem proizvodu.

Ma ionako znamo da tko je za legalan softwer (i tko ima love) taj ga i kupi, a ostali se uvjek snadu i nabave ilegalnu verziju.

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months

0 0 hvala 0
17 godina

Da budem iskren ja sam "testirao" vistu beta verziju i nije mi bila losha, nije se rushila. Zasto sam se vratio na XP je bio nedostatak drivera za odredjene komponente u kompu.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pišete o nekoj pre-alphi novih Windowsa, dok izlazak finalne verzije Ubuntua 8.10 niste niti spomenuli na stranicama?$?

- Hrvatski linux portal - www.linuxzasve.com | blog - www.ivanwp.wordpress.com -

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ambivalent kaže...

Pišete o nekoj pre-alphi novih Windowsa, dok izlazak finalne verzije Ubuntua 8.10 niste niti spomenuli na stranicama?$?

Nije da se ne slažem da bi trebali više pisati o linuxu, al mislim da ovo govori da je korisnička baza BOLa više zainteresirana za windowse.

BTW mogli bi nabaciti opet jednu ovakvu anketu, prošlo je već više od godinu dana od ove, bilo bi interesantno vidjeti kakva su kretanja...
17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...

BTW mogli bi nabaciti opet jednu ovakvu anketu, prošlo je već više od godinu dana od ove, bilo bi interesantno vidjeti kakva su kretanja...
Slažem seu potpunosti.

Ima li netko da je već skinuo 7-icu i koji su prvi dojmovi?
17 godina
protjeran
ambivalent kaže...

Sto je to Umbutu??? Nije Bug-u vazan neki Linux....
Zlo i Naopako
17 godina
ambivalent kaže...

Jer vi linuxasi svaka dva tjedna izbacujete nove kernele i ima jedno 150 distribucija.

Isti ste ka i homoseksualci (da ne spomenem koju drugu rijec), samo protestirate, zugate i maltretirate normalan svijet (kojeg je u oba slucaja vecina).

Pssssssssst!

I'm going woo woo
17 godina
tnakir kaže...
ambivalent kaže...

Jer vi linuxasi svaka dva tjedna izbacujete nove kernele i ima jedno 150 distribucija.

Isti ste ka i homoseksualci (da ne spomenem koju drugu rijec), samo protestirate, zugate i maltretirate normalan svijet (kojeg je u oba slucaja vecina).

Pssssssssst!

Buaahahhaah ROFL :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice