Detalji o Nehalemima

poruka: 31
|
čitano: 6.388
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Detalji o Nehalemima".
17 godina
RE: Detalji o Nehalemima
naxeem kaže...
Lightning kaže...

Ma u biti zaboli me... ja zapoceo post sa tom dretvom jer nikad u zivotu nisam cuo tako glupu rijec...

A sta se mene tice, nema tog programa na bilo cemu koji bi vrtio na hrvatskom. Niti na mobitelu, PC-u... bilo kojoj tehnici. Ali tko voli nek izvoli. Ja se nasrecu u poslu vise koristim engleskim/njemackim/talijanskim, tako da mi je hrvatski za vikend :D :D

A sta se teme tice... 8 threadova u Nehalemu... bit ce fora gledat u task manager :) A i kako testovi pokazuju, to cak i radi PUNO bolje nego sto je radilo na onoj grijalici od P4

Da, navodno radi bolje, al meni se ovo s redirekcijom struje čini još boljim.
Lt Dalius kaže...
naxeem kaže...
Lt Dalius kaže...

Manje-više sve hrvatske informatičke riječi su ili doslovni prijevodi ili jadne besmislene riječi, od kojih je dretva još i prihvatljiva (čak mi i dosta lijepo zvuči). Za sad mi je najbolji prijevod 'Mrežni prilagodnik' (Network adapter - naravno doslovni prijevod) - ako zanemarimo 'Država mreže' (Network state)

LOL Belji se

Ne bih se baš složio s tim prijevodom "mrežni prilagodnik", jer se pod "network adapter" misli na "mrežni priključak", radije nego "prilagodnik". Ništa se kod "network adaptera" ne prilagođava.
"Network state" je "stanje mreže", a sigurno ne nikakva država.

Sorry, nismo se kužili... Najbolji sam mislio u negativnom smislu - samo preneseno iz stvarnog života: pogledaj hrvatsku Vistu i hrvatski LIP za XP...
Nadam se da "Network state" nisi tamo našao kao "Država mreže"... 

Baš to jesam, pogledaj neki hrvatski lip XPa recimo pod Task manager/Networking
...And then You will die, when Your ideals You deny...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice