Čukice za geekove

poruka: 9
|
čitano: 1.581
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Čukice za geekove".
17 godina
neaktivan
Čukice za geekove

svidja mi se onaj Astrodea Celestial Watch,ko mi kupi taj sat vodim ga na pice :)

K'eni pa te vat' ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Čukice za geekove

Solidan izbor, uvijek sam htio sat s kalkulatorom pa će reći nWatch, i još ga sam slažeš!

ali gdje je molim vas ljepo binarni sat, najgeeky ručni sat ikada?

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Čukice za geekove
uuuuuuuu ovo je zgodno, nebi mi skodio 1
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc
17 godina
neaktivan
Čukice za geekove

Meni je ovo čisti sh*t, ja nebi mogo izdržati ni dan s ovim na ruci-mobitel majka

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovaj drugi je ugly.

A prvi kičast, možda da je neka druga slika...

A zadnji isto ništa posebno.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
17 godina
niki kaže...

Solidan izbor, uvijek sam htio sat s kalkulatorom pa će reći nWatch, i još ga sam slažeš!

ali gdje je molim vas ljepo binarni sat, najgeeky ručni sat ikada?

upravo sam ja to htio napisati, ali si me prestigao
90% mladih si piše gluposti u potpis. Ako si ti među onih 10%... zašto ovo uopće čitaš?
17 godina
neaktivan
meni nikad nije islo u glavu kako se gleda na taj binarni sat :D ako mi neko moze objasnit...
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
BugSU kaže...
meni nikad nije islo u glavu kako se gleda na taj binarni sat :D ako mi neko moze objasnit...
 Znaš kak se kaže, postoji 10 vrsta ljudi. Oni koji kuže binarno i koji ne kuže.
17 godina
neaktivan
majkell kaže...
BugSU kaže...
 Znaš kak se kaže, postoji 10 vrsta ljudi. Oni koji kuže binarno i koji ne kuže.
 Dobar! (i za sve seljake radit narodnjake)...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice