Cooler Master V6 GT

poruka: 39
|
čitano: 5.706
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Cooler Master V6 GT".
18 godina
neaktivan
Cooler Master V6 GT

OMFG zvijer

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cooler Master V6 GT

Meni se čini više ko fensijana s obzirom na tipke za mjenjanje LED svjetla itd....

Glavni ko-munjara =)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Cooler Master V6 GT

Pogledaj koji protok zraka stvara, 112CFM!

Ima skoro pa 2x veci volumenski protok od V8, ovo bi se vec isplatilo kupiti

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Cooler Master V6 GT

moram priznat da izgleda opako ali nazalost to ne znaci da je automatski odmah odlican u onom za sto je napravljenNamigiva

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cooler Master V6 GT

Izgled-5/5

Buka 2/5

Cijena 3/5

samo da vidimo performanse ali svida mi se

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cooler Master V6 GT

Ljepo,a koliko učinkovito to če se uskoro pokazat.

To je vijerojatno CM-ov odgovor na odličnu Zalmanovu seriju CNPS10X.

Istina je oko nas,a laž još više.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Cooler Master V6 GT

ne djeluje mi bas neka zvijer koja ce dobro ohladiti neki 920 na 4 ghz.

vise je za neko fancy kuciste sa prozirnom bocnom stranicom :O

Moj CPUz http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=936982
16 godina
protjeran
eXpl0it kaže...

ne djeluje mi bas neka zvijer koja ce dobro ohladiti neki 920 na 4 ghz.

vise je za neko fancy kuciste sa prozirnom bocnom stranicom :O

Cini ti se zato sta Bugovci koriste krive slike, "hladnjak" je mrakNamigiva

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
Cooler Master V6 GT

Ovaj je hladnjak sigurno jako bucan kao i vecina ovih za 'zahtjevne'. Najbolje staviti ventilatore na minimum, jer ionako nije neka velika razlika.

Set condition one throughout the forum
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koji je najbolji hladnjak?
18 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Koji je najbolji hladnjak?

Thermalright Ultra 120 Extreme

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
16 godina

Trenutno Noctua NH-D14 ima bolje rezlutate, sto i nije cudno kad vidite velicinu

16 godina
protjeran
miki1981 kaže...

Trenutno Noctua NH-D14 ima bolje rezlutate, sto i nije cudno kad vidite velicinu

koliko vidim po reviewima nh-d14 je zaista dobar hladnjak ali ima tri velika problema:

1 velicinu zbog koje vjerojatno hrpa problema oko ugradnje u iole manje kuciste a gotovo sigurno je da ce zapinjat za svaki malo bolje oklopljeniji prvi keks(prakticki sav kvalitetniji ram)

2 ogavne hladnjake(svako tko ima otvorenu bocnu stranicu dobit ce poriv da ih zamjeni)

3 cijenu

Sto se tice sirovih performansi inace odlican cooler

18 godina
neaktivan
dado8 kaže...

koliko vidim po reviewima nh-d14 je zaista dobar hladnjak ali ima tri velika problema:

1 velicinu zbog koje vjerojatno hrpa problema oko ugradnje u iole manje kuciste a gotovo sigurno je da ce zapinjat za svaki malo bolje oklopljeniji prvi keks(prakticki sav kvalitetniji ram)

2 ogavne hladnjake(svako tko ima otvorenu bocnu stranicu dobit ce poriv da ih zamjeni)

3 cijenu

Sto se tice sirovih performansi inace odlican cooler

1) kolika je visina tog hladnjaka od podnozja pa do vrha ovog 140mm fana?

2) da, ova krem boja daje dojam kao da smo u 80ima a smedja jos samo to naglasava, to bi trebalo pofarbati u crno-sivoCool

3) ako imas DDR3 dominator memoriju onda gornji heatsink samo skines(odsarafis) i mozes popuniti sve RAM slotove

odgovor na 3. pitanje kao i na jos neka najcesca pitanja moze procitati ovdje (za nh-d14)

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 18:41 (AA-d00d).
16 godina

1. Da, to je problem, tj oklopljen moze biti ali nesmije imati gore dodatak, kao sto vecina high end memorija ima. Iako ima i podosta ploca kojima je ram odmaknutiji od CPU-a. A i ja sam ih nekoliko ugradjivao tako da vent stavim u sredinu i drugi ispred njega ( dobiva se gotovo 3 cm vise prostora kod rama) tako da vuce van i dalje su temp bile nize nego na tuxu kojeg je stranka zamjenjivala sa Noctuom. Isto tako sam isprobavao i orjentaciju zakrenutu za 90 stupnjeva, znaci da vuce zrak od dole prema gore, to je bio samo test jer sam mislio da nece biti dobro jer da će vuci vruci zrak od grafulje medjutim rezultati su bili iznenadjujuce odlicni, ipak grafulje bude vruca ali samo unutra, kod venta i po oklopu nije. A i u tom slucaju zrak struji svojim prirodnim putem, vruci ide prema gore. Naravno ta orijentacije vrijedi samo ako imate ispusne ventove na vrhu kucista. Tako da rjesenja ima za to, ali istina je, moze predstavljati problem.

A problem manjeg kućišta... to je već upitno, jer sam je bez problema smjestio u najobicnije staro kućište širine 200 mm. U ona tanja obična od 180 naravno ne moze ući, ali u takva ne ulazi ni TUX ni ostali high end toweri jer su svi oni iste visine - 160 mm

2. Hehe, to i nije bas toliko tocno, iako se meni osobno ta njihova boja ne svidja nikako, ono sto mi se svidja je da su drukciji. A inace reakcije ljudi su bile pola-pola. Ali 100 ljudi 100 misljenja po tom pitanju.

3. Pa za cijenu se nebih bas slozio. Koliko kosta TUX? oko 400 kn ( jedina  ali bez ventilatora, a noctuaNH-U12P SE2 sa 2 njihova 12 cm venta je oko 450 kn. A TUX je generacije i klase NH-U12P SE2

A NH-D14 je novi cooler, dual tower, itd, najbolje hladi trenutno i ima i cijenu, cca 550 kn, ali opet sa 2 venta, 14 cm i 12 cm. A ako za TUX kupimo 2 venta, dobra, ne neka srota onda i on kosta 400+80+80= 560 kn.

Tako da cijena je visoka ali u skladu sa high end coolerima.

16 godina
AA-d00d kaže...

1) kolika je visina tog hladnjaka od podnozja pa do vrha ovog 140mm fana?  160mm

2) da, ova krem boja daje dojam kao da smo u 80ima a smedja jos samo to naglasava, to bi trebalo pofarbati u crno-sivoCool

3) ako imas DDR3 dominator memoriju onda gornji heatsink samo skines(odsarafis) i mozes popuniti sve RAM slotove

odgovor na 3. pitanje kao i na jos neka najcesca pitanja moze procitati ovdje

Visina ukupna 160 mm, kao i kod TUX, i velike vecine ostali tower hladnjaka

18 godina
neaktivan
Cooler Master V6 GT

160mm + 15mm za sigurnost = 175mm

lijepo lijepo, moje kuciste je siroko 187mm

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Cooler Master V6 GT

koko to cudo tehnike kosta

jogurt nema kičmu

0 0 hvala 0
16 godina
AA-d00d kaže...

160mm + 15mm za sigurnost = 175mm

lijepo lijepo, moje kuciste je siroko 187mm

Je, samo to je 160 od vrha proca. Na to treba pazit.

16 godina
danfa123 kaže...

koko to cudo tehnike kosta

Pa pise gore u clanku, da je oko 60 eura ocekivana cijena, ali da krece u prodaju tek u svibnju. Meni se taj CM V6 bas i svidja, za razliku od onog V10, nikako mi nije sjeo. Em ruzan, em bucan.

16 godina
protjeran
Cooler Master V6 GT

Gledam malo na meni jedinom vjerodostojnom mjestu sto se tice coolera i iako jos review nije gotov sasvim je jasno da cooler rula, 1. mjesto na AMD i 2. na INTELOVOJ top listi http://www.frostytech.com/top5heatsinks.cfm

Steta samo sto nije cijena ko u okruzenje, za 100 kn mora dolje

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 18:53 (dado8).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Hehe, NH-D14 po cijeni NH-U12ke, to bi bilo dobro, ali i neizvedivo, barem dok neki novi ne dodje.

Di ces cijenu manju od 75-80 eura za high end cooler.

16 godina
protjeran
miki1981 kaže...

Hehe, NH-D14 po cijeni NH-U12ke, to bi bilo dobro, ali i neizvedivo, barem dok neki novi ne dodje.

Di ces cijenu manju od 75-80 eura za high end cooler.

Realne cijena kod nas su oko 100kn za entry modele, oko200kn za mainstream, oko 300kn za highend i oko 400 za top ponudu - sve vise je pretjerivanje ili branje vrhnja na prvim kupcima

O V12 i slicnim "proizvodima" nema smisla govorit   jer to je cisto preseravanje

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 19:06 (dado8).
16 godina

Uff...bilo bi lijepo, ali to bi znacilo da su nam cijene nize nego europske, a to mi i dalje mozemo samo sanjati...

16 godina
miki1981 kaže...

Uff...bilo bi lijepo, ali to bi znacilo da su nam cijene nize nego europske, a to mi i dalje mozemo samo sanjati...

To je isto kao da kazes da bi intel svoje EE proceve trebao naplacivati 400 USD, bi, ali nikad nece, svi znamo da je vec standardno da je u nekom momentu najjaci intelo cpu 999 USD

16 godina
protjeran
Cooler Master V6 GT

evo malo bolje gledam cijene  http://geizhals.eu/deutschland/a478667.htmlu nas je onda 50kn skuplji sto je u biti jos i ok.

jos kad kao i svakom novom proizvodu padne cijena na realnu...mozda i ja upiknem kojegaOsmijeh

ne znam gdje ga uopce ima, na   http://www.nabava.net noctue uopce nema !?

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 19:52 (dado8).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
dado8 kaže...

evo malo bolje gledam cijene http://geizhals.eu/deutschland/a478667.htmlu nas je onda 50kn skuplji sto je u biti jos i ok.

jos kad kao i svakom novom proizvodu padne cijena na realnu...mozda i ja upiknem kojegaOsmijeh

ne znam gdje ga uopce ima za nabavit, na nabavi.net noctue uopce nema !?

imas kod kolege iznad za kupiti noctueNamigiva

16 godina
protjeran
AA-d00d kaže...
dado8 kaže...

evo malo bolje gledam cijene  http://geizhals.eu/deutschland/a478667.htmlu nas je onda 50kn skuplji sto je u biti jos i ok.

ne znam gdje ga uopce ima za nabavit, na nabavi.net noctue uopce nema !?

imas kod kolege iznad za kupiti noctueNamigiva

ah so, tako znaci, gerila propaganda Namigiva  tako i treba

miki daj link od firme da vidim sta jos zanimljivog kod vas imaOsmijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 19:56 (dado8).
18 godina
neaktivan
Cooler Master V6 GT

hehe ne radim za njih niti me placaju za preporukeSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dado8 kaže...

ah so, tako znaci, gerila propaganda Namigiva  tako i treba

miki daj link od firme da vidim sta jos zanimljivog kod vas imaOsmijeh

A nego sta, treba prezivit nekako u ovo vrijeme.

Link - Oprić Informatika

Iako na webu nemaš baš puno toga za vidjet, ostavili smo samo osnovne podatke, jer nam je stranica trenutno u rekonstrukciji ( čitaj: pokušaju izrade fukcionalnog web shopa ).

Inače sve detaljnije info na mail: ivan@opric-informatika.hr

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice