Napokon: i minijaturno i prihvatljive performanse...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Normalno da je racunalo manje kad nema opticki pogon. A i Appleovo je jace (bolji procesor i graficka i može više RAMa primit).
Još ako se spomene da je duplo ružnije, izgleda mi kao da ga je netko sebi doma sklepao ili ko neki jeftini modem.
Jedino cime bi moglo konkurirat je cijenom manjom od 4000kn, jer bi u protivnom bilo promašaj.
A i stvar je što nema neke konkurencije na tom polju u PC svijetu..
Nije to ista klasa racunala...
i ocekujem manju cijenu od onog sto si ti naveo...
Zgodno je zbog dimenzija, ali dizajn je katastrofa. Ljudi koji rade dizajn za PC računala izgleda da su u većini retardirani.
Uh Apple ovo nece moci podnjeti, sad se napravti jos manjeg i nagurati ce i blueray eheheheehe
Uh Apple ovo nece moci podnjeti, sad se napravti jos manjeg i nagurati ce i blueray eheheheehe
Ima Apple jednostavnije rješenje. Stevo kaže: Dragi korisnici, vama BR ne treba!
Ima Apple jednostavnije rješenje. Stevo kaže: Dragi korisnici, vama BR ne treba!
Ako cemo realno bome i netreba baš. Pogotovo u klasi racunala od oko 4000-5000kn.
Samo mi fali BR da mi digne cijenu istog racunala za skoro 1000kn pa da ga onda palim 1-5 puta u godini..
Ja bi tome Miniju i opticki maknuo ako bi to smanjilo cijenu nešto (bar 500kn) jer optiku sva manje koristim
možda 5 puta u mjesecu. Flash USB, prenosivi disk i dropebox za mene rulaju.
Al opet razlicite su potrebe korisnika, pa ko voli nek izvoli 
A ovaj komp mogu jedino zamislit u nekom poslovnom uredu da se montira na monitor (valjda koristi VESA standard)
gdje brzina nije tolko važna kao ni sam izgled.
Zgodno je zbog dimenzija, ali dizajn je katastrofa. Ljudi koji rade dizajn za PC računala izgleda da su u većini retardirani.
pa da zato das za ovo 1000 - 1500 kuna, i jos 20 - 30 dolara za kučište od mac minija. sve prebaciš u mac mini kutiju i svi sretni a pare uštediš...
Da, ružniji je od Apple makine, i što sad? Platforma bi trebala biti dovoljno jaka za vrtiti HTPC, a cijena dovoljno niska. Naljepnicu jabuke isplotam i naljepim.
Zar stvarno više nitko ne vidi dalje od jabuke? Ne znam da li vam je poznato, no postoje još i kruške, i višnje i banane. Barem.
Da, ružniji je od Apple makine, i što sad? Platforma bi trebala biti dovoljno jaka za vrtiti HTPC, a cijena dovoljno niska. Naljepnicu jabuke isplotam i naljepim.
Zar stvarno više nitko ne vidi dalje od jabuke? Ne znam da li vam je poznato, no postoje još i kruške, i višnje i banane. Barem.
i to od trule jabuke...
Nije tu nitko od nas sam spominjao Apple nego se ta tvrtka sama uspoređuje u dimenzijma i cime vec a Appleom,
pa pretpostavljam da je ovaj tvoj odgovor upucen samoj tvrtci. 
Recimo da sada u njega uštekaš SSD npr cca 80 GB koliko bi se to moglo računat kao ozbiljno (jako računalo) ovako mišljenja molim.