Vrlo dobra ideja. I sve pohvale za trud.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naravno al nije bas da je postavljanje bezicne mreze na routeru neka velika nauka ;)
Imas dvije opcije. Ukljuci i upisi SSID ;)
Naravno al nije bas da je postavljanje bezicne mreze na routeru neka velika nauka ;)
nekima je i to teško
Ne znam bas kako ce ovo puno olaksati ali u svakom slucaju pozdravljam.
Zato i postoji izreka nije zvaka za seljaka. Ja znam neke koji nikada nisu radili nista vise osim pisanja u word-u na poslu, pa su kupili komp, uveli adsl i bez ikakvih problema to spojili preko wifi-a da radi. Znaci sigurno ne treba biti kvantni fizicar da to upogonis.
Ne moraš bit nuklearni fizičar, ali ovo je super za neke ljude.
Koliko puta se desi da ljude postave bezičnu mrežu i onda stave WEP enkripciju. Zatim im susjed krade net i onda se čude kako im je račun veći od onoga što im je rečeno (naravno ako nemaju flat).
Odličan potez! Mnogima će olakšati stvaranje kućne mreže.
nekima je i to teško
Nije svatko rođen sa tipkovnicom i mišem u ruci(ako me shvaćate).Većina ljudi se rekreativno služi računalom i nisu na ti sa kojekakvim konfiguriranjem routera,postavljanjem mreže itd(ma koliko god o jednostavno zvučalo i bilo).Ovo je super ideja za one malo manje vične računalu.
Ja razmisljam ovako. Onaj ko ne zna podesiti router za wifi vrlo vjerovatno ne zna ni engleski. Velika je vjerovatnoca da ce lakse se snaci ukucavajuci u google router xyz wifi podesavanje nego sto ce se snaci u ovom programu na engleskom. A cisto sumnjam da ce biti na svim svjetskim jezicima. Meni ovo vise lici spustanje cisko routera medju raju nego na stvarnu zelju da se to pojednostavi. Na primjer kakvo je to podesavanje enkripcije rijesen? Pitanjima tipa zelis li slabo, umjereno jako ili jako? Ne znam bas. A i routeri su uredjaju set and forget i uvijek mozes naci nekoga makar na telefon da ti podesi to. Ionako ces to raditi jednom.