Chrome najbrže raste

poruka: 41
|
čitano: 5.448
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Chrome najbrže raste".
17 godina
Chrome najbrže raste

Iako sam godinama koristio Operu, a i Firefox mi je bio veoma drag moram priznati da me je Chrome odusevio najvise svojom jednostavnoscu i evo ne skidam se sa njega otkako sam ga probao....

Imam ih sve instalirane na kompu ali po meni je trenutno nekako Chrome najbolji. Naravno ovo je licno misljenje....

12 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Chrome najbrže raste
Dr. Vicko kaže...

Iako sam godinama koristio Operu, a i Firefox mi je bio veoma drag moram priznati da me je Chrome odusevio najvise svojom jednostavnoscu i evo ne skidam se sa njega otkako sam ga probao....

Imam ih sve instalirane na kompu ali po meni je trenutno nekako Chrome najbolji. Naravno ovo je licno misljenje....

baš sam se pitao tko li je operi uzeo tih 0,02%? Smijeh

sviđa mi se da ti nebude prijatno
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 16:39 ((s)izgoreo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Chrome najbrže raste
Dr. Vicko kaže...

Divan si Doktore Vicko, naprosto si divan. cmok

17 godina
ez3kiel3p kaže...
Dr. Vicko kaže...

Divan si Doktore Vicko, naprosto si divan. cmok

fuj, sramota, vozite se negdje drugdje VičeBelji se

18 godina
Chrome najbrže raste

IE6 rulz

Cool

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!

0 2 hvala 0
16 godina
isto tako i kod mene
16 godina
neaktivan
Chrome najbrže raste

Firefox će uvek rasti.

Onšto Firefox ima a što drugi nemaju je Firefox community :)

Sve je bolji i bolji.

Chrome ne volim jer je Firefoxu zabo nož u leđa.

Google new Microsoft - softcore version.

Živeo Firefox.Belji se

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.

1 0 hvala 0
18 godina
Chrome najbrže raste

ma mislim da će Chrome i IE na kraju biti lideri

Chrome jednostavno jer Google stoji iza njega, a Google je vladar weba, IE zato jer dolazi s windozima, samo pogledajte IE6 rasprostanjenost, samo zato jer dolazi s XP, a s obzirom da je sedmica veliki napredak u odnosu na vistu (it works) i da je ljudi više vole, dobit će na popularnosti IE8

meni osobno Opera na windozima najbolja, a na macu Safari, ali što je tu je

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chrome najbrže raste

Ja ne mogu vjerovat da je Internet Explorer korisnika oko 64%, još nisam vidio nikog tko je u prošlih godinu dana do sad otvorio taj IE. Ili imaju Firefox ili Chrome. Slažem se s prvim postom ove teme, tako se i meni dogodilo, bio sam na Firefoxu i kad je izašao Chrome preporodio sam se. Jednostavan je da jednostavniji ne može biti. Skinovi su super. 

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 16:57 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Chrome najbrže raste

Ja se uvijek vraćam Firefoxu zbog add-onova bez kojih ne mogu. A kad sam vidio koliko je Firefox brži na Windows 7 - eto jos jedan razlog sto mi je upravo taj browser izbor broj jedan.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Firefox postaje sve tromiji. Ako ovako nastavi, izjednacit ce se s IE8.

17 godina
neaktivan

To o tromosti firefox-a je istina,no meni je nekako on najdrazi i najbolji...Teska tema za diskutirati kad ce neko uvijek vuc svoje...Svakom je nesto najbolje...No statistika je ta koja govori za crome...

17 godina
neaktivan
propuhmajstor kaže...

LOL! To si onako iz šešira izvukao? Pokaži neke brojke ili slično, npr. koliko vremena treba da se digne čista verzija FF 1.6, 2, 3, 3.5 i zadnja 3.6b1, isto i sa otvaranjem recimo desetak najpopularnijih web stranica.

Zapravo je stvarnost upravo suprotna tvojoj tvrdnji, jer se od verzije 2 itekako radi na optimizaciji i ubrzanju FFa, pogotovo je to vidljivo u verzijama 3, 3.5 i sad u zadnjoj 3.6 beti. Tako da tvoja tvrdnja nikako ne stoji, a FF4 će biti i brži.

17 godina
neaktivan
Chrome najbrže raste

drago mi je,firefox mi je glavni browser,ali navijam za njega..
otvara se munjevito,što se tiče brzine..tu je negdje kao mf..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chrome najbrže raste

Ja bez Firefoxa i addon-a ne mogu.Ne znam se snalazit,ne osjecam se ugodno sa drugim browserima.Kad sam sa Firefoxom kao da sjedim za instrument tablom nekog bolida iz koje sve nadzirem i drzim kontrolu.Ne znam kako da objasnim,volim Firefox radi njegove prosirivosti u kojem god smjeru zeli korisnik.On komunicira sa korisnikom na najbolji nacin pomocu addon-a,i kad sa njim gazim po web-u ja sam i siguran i informiran i ugodno mi je.Jednostavno volim Firefox i njega mi nikakav drugi browser ne moze zamjeniti.Svaka cast ostalima,ali sto se mene tice ne moraju ni postojati.

Ne moze to bez kabla
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Chrome najbrže raste

Firefox mi se jedno vrijeme stalno rušio, a sad me zeza sa "Install missing plugins" jer kao nisam stavio Quick Time, iako sam ga reinstalirao barem 5 puta... Ipak, zbog addonova i navike - volim Firefox Šutim

Down goes the window, out goes the heat!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Tom69 kaže...
propuhmajstor kaže...

LOL! To si onako iz šešira izvukao? Pokaži neke brojke ili slično, npr. koliko vremena treba da se digne čista verzija FF 1.6, 2, 3, 3.5 i zadnja 3.6b1, isto i sa otvaranjem recimo desetak najpopularnijih web stranica.

Zapravo je stvarnost upravo suprotna tvojoj tvrdnji, jer se od verzije 2 itekako radi na optimizaciji i ubrzanju FFa, pogotovo je to vidljivo u verzijama 3, 3.5 i sad u zadnjoj 3.6 beti. Tako da tvoja tvrdnja nikako ne stoji, a FF4 će biti i brži.

Iskreno, ima nešto istine u tome da Firefox sa svakom novom verzijom postaje donekle "tromiji" samo moramo razlučiti na što se to konkretno odnosi. Što se tiče njegovog baratanja s WEB stranicama i njihova otvaranja, svaka mu čast, ali što se tiče mog subjektivnog dojma pri radu s njim na mom računalu, vidio sam i bržih preglednika.

Iskreno, razočarava me jako mala zastupljenost Opere. Zaista mi ne ide u glavu kako jedan takav odličan preglednik može imati ovako mali broj korisnika. Što se tiče vodećeg IE-a, on je vodeći zahvaljujući činjenici da su mnoge tvrtke tvrtke primorane koristiti upravo IE zbog kojekakvih ugovora s Microsoftom. Primjer je naša općina čiji djelatnici ne smiju koristiti alate drugih proizvođača softvera samo zbog toga što su pri nabavci računala i OS-eva za njih, potpisali takav ugovor s Microsoftovcima.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
protjeran
Chrome najbrže raste

Koristim Chrome. Napustio sam Firefox kad su mi add- onovi otkazali. (više možete saznati ovdje) Chrome je sjajan, ali je Firefox još uvijek dio mog srca. Prema mom mišljenju Firefox će biti prvi preglednika prema popularnosti, a Chrome drugi. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Chrome najbrže raste
Ma svako ima svoj ukus i svima godi neki od navedenih browsera... Ja sam skoro bio kod drugarice i vjerovali ili ne ona najvise voli IE i to 6 i koliko god je ja nagovarao na nes
drugo ona jednostavno nece da koristi... To je stvar navike...
Svaki od ovih browsera je odlican osim IE (mada ne znam kakva je ova zadnja verzija) i dokle god oni nastave da otimaju dijelove trzista jedni drugima dotle ce svaka verzija biti sve bolja sto je najvaznije nama konacnim korisnicima.....
Steta sto Opera nije vise zastupljena jer po meni poslije Chrome-a je najbolji browser (opet stvar licnog misljenja i ukusa).....

ez3kiel3p cmoka i tebi :)))))

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chrome najbrže raste

I mene cudi kako je Opera onako nisko na klupi,a dobar je igrac.

Ne moze to bez kabla
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Chrome najbrže raste

Ja mislim da Chrome tako brzo raste samo zbog Google-a. Ako ides na google.com pojavi se prozor da instaliras Chrome, isto je i n YouTube i na Gmail.

Veliki broj korisnika vidi tu reklamu i instalira Chrome.

Fakt je da je brz i jednostavan, ali nisu svi Dumb useri pa da browser ima samo 5-6 opcija i nista vise. Ja licno bih zeleo malo sofisticiraniji Chrome browser.

Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
Kuzo kaže...

Ja mislim da Chrome tako brzo raste samo zbog Google-a. Ako ides na google.com pojavi se prozor da instaliras Chrome, isto je i n YouTube i na Gmail.

Fakt je da je brz i jednostavan, ali nisu svi Dumb useri pa da browser ima samo 5-6 opcija i nista vise. Ja licno bih zeleo malo sofisticiraniji Chrome browser.

Prvo da se zna da ovdje ne branim Chrome, znaci ja ga volim zbog jednostavnosti i mislim da je to i primarni cilj Google-u..  Vecina korisnika i nisu bas napredni sa znanjem toliko i ja mislim da je upravo to dio korisnika na koje i Google i cilja... pogledajte samo podatak za IE...  Verzija 6 koja je i nazastupljenija i nema nekih softiciranijih opcija ali to ne smeta polovici ljudi koji koriste net i bas zbog toga i mislim da Google ne ubacuje neke u Chrome...  

Opet kao sto rekoh sve je stvar ukusa....

18 godina
neaktivan
propuhmajstor kaže...

Vjerojatno propuh nije mislio na brzinu otvaranja web stranica već na aplikaciju kao takvu. Startanje samog FF zna biti vrlo usporeno, čak tako sporo da mislim da nisam dobro kliknuo na njegov shortcut. O zauzeću radne memorije već vjerojatno svi imate svoje mišljenje ali FF u jednoj instanci sa pet šest tabova zauzima cca 700 MB... Zna biti bugovit i rušiti se "bez razloga" (vjerojatno ga malo Java zeza ili razni Add-onsovi) itd. Ali, ugodnost u radu sa tolikim brojem dodataka za proširenje (bez obzira na ranije spomenute probleme) je neprevaziđena od ostalih preglednika.

16 godina
protjeran
Tom69 kaže...
propuhmajstor kaže...

Stvarnost nije suprotna mojoj tvrdnji jer na pokretanje FF-a 3.5.4 s desetak dodataka cekam sramotno dugo. Ne zanima me cista verzija, jer se FF reklamira kao najpodesiviji browser upravo zahvaljujuci brojnim dodacima.

16 godina
protjeran
Misionar kaže...
propuhmajstor kaže...

Vjerojatno propuh nije mislio na brzinu otvaranja web stranica već na aplikaciju kao takvu. Startanje samog FF zna biti vrlo usporeno, čak tako sporo da mislim da nisam dobro kliknuo na njegov shortcut.

Da, na to sam mislio.

17 godina
neaktivan
Kuzo kaže...

Daj mi molim te snimi screeshots gdje google reklamira na youtubeu, na gmailu  chrome browser. Ja stvarno nisam naišao na takvu reklamu i mislim da nisi u pravu. 

Ja imam msn račun, i svakodnevno dobivam neželjenu poštu od microsofta na kojoj se reklamira windowsi, internet explorer itd, stavljao pod spam filter al gle niš ne pomaže.

Opazio sam kod frenda koji ima windows ima windows live messenger da dolje na dnu reklamira windows 7, internet explorer, dok kad koristi googletalk on je čisti bez ikakve reklame.

Zato zaklučujem da ljudi ipak počinju sve više koristiti chrome zato što opazuju da je brz, jednostavan, ne zamara te  suviškom opcija, zato što je dostupan za više OS (među kojima je i Mac I Linux) .

Također ja ga isto koristim na linuxu odličan je.

Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
17 godina
Chrome najbrže raste

Meni se FF sa dodacima pali za cirka 1 sekunda,tako da ne vidim problem a najviše što sam ga natjerao je bilo 270MB memorije i to kad sam imao 10-ak tabova s tim da sam pokrenuo 5 videa u hd rezi (4 na youtube i 1 na stranici arma2)i kad sam njih pogasio palo je na 120MB rama tako da ja ne vidim problem sa timNeodlučanAli da google chrome brže otvara stranice i zbog toga mi se sviđa al FF mi je prirastao srcu zbog add-onovaBelji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
linuxuser kaže...

Daj mi molim te snimi screeshots gdje google reklamira na youtubeu, na gmailu  chrome browser. Ja stvarno nisam naišao na takvu reklamu i mislim da nisi u pravu. 

Down goes the window, out goes the heat!
18 godina
linuxuser kaže...

Zato zaklučujem da ljudi ipak počinju sve više koristiti chrome zato što opazuju da je brz, jednostavan, ne zamara te  suviškom opcija, zato što je dostupan za više OS (među kojima je i Mac I Linux) .

Također ja ga isto koristim na linuxu odličan je.

huh, ali Chrome ipak nije dostupan za Mac, ne još, ali u izradi je

jedva cekam na sto ce to licit, po meni tu neće dobiti veliki broj korisnika jer se safari pokreće i radi puno brže na macu nego na windozima

zapravo je brži nego i sam chrome na windozima

a i ima punu podršku za Wave kao i Chrome :P za razliku od firefoxa koji na wave-u radi kao puž

17 godina
neaktivan
asusdvd kaže...
linuxuser kaže...

zanimlivo, kad pokrenes youtube sa chromeom toga nema, a kad pokrenes sa firefoxom onda ga ima :D :D 

Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 21:06 (linuxuser).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice