Chrome na drugom mjestu

poruka: 39
|
čitano: 9.421
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Chrome na drugom mjestu".
15 godina
Re: Chrome na drugom mjestu
BlackMoon kaže...

Stvarno mi trenutno ti najviše ćupaš živce na ovom Forumu,bilo po nick-u bilo po postovima.Daj,odrasti!

citiram tvoj post: " O google-ovom spyware-u zvanom Chrome,ne želim više trošiti riječi jer redovito bivam kartoniran...Samo ponavljam:To smeće nikad neće na moje računalo!"

dijete koje software naziva smećem meni kaže da odrastem. {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 22:48 (antimadridista).
16 godina
Chrome na drugom mjestu

I spyware je software...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

I spyware je software...

Onda si instaliraj Chromium, isti je kao Chrome ali je otvorenog koda i nema ništa od onoga što tebe plaši vezano uz privatnost... Google ih razvija paralelno a na korisniku je da odabere.

IE IE
Is it weird that this gave me an orgasm?
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 0:20 (DragonShit).
16 godina
Chrome na drugom mjestu

Ja imam Waterfox i zadovoljan sam..

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Chrome na drugom mjestu

Vratit ce se walter ebat ce vam... Internet Explorer :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Chrome na drugom mjestu
Ne znam da li je vezano za Chrome ili samo za Google toolbar, ali ti se alati ponasaju kao vrlo gadan spyware. Puno puta sam kod pretrazivanja nasao stranice koje su se nalazile iza neke lozinke, a koje sam mogao pregledati iz Googleovog cachea. Znaci, Google je iskoristio sto je netko unio lozinku, skinuo mu je stranice iz browsera i snimio kod sebe kopiju. To mi se cini vrlo neprofesionalno.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
zoki.zlikowski kaže...
Ne znam da li je vezano za Chrome ili samo za Google toolbar, ali ti se alati ponasaju kao vrlo gadan spyware. Puno puta sam kod pretrazivanja nasao stranice koje su se nalazile iza neke lozinke, a koje sam mogao pregledati iz Googleovog cachea. Znaci, Google je iskoristio sto je netko unio lozinku, skinuo mu je stranice iz browsera i snimio kod sebe kopiju. To mi se cini vrlo neprofesionalno.

Google stranice indeksira tako da ih pretražuje robot. Ako je zaštita napravljena kako treba, robot ne može pročitati zaštićeno. Google sigurno ne uploada stranice iz lokalnih browsera tako da su to blesarije.

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
zoki.zlikowski kaže...

Google stranice indeksira tako da ih pretražuje robot. Ako je zaštita napravljena kako treba, robot ne može pročitati zaštićeno. Google sigurno ne uploada stranice iz lokalnih browsera tako da su to blesarije.

Vjeruj mi da sam dolazio do raznih foruma koji su bili zaključani, ali kad bih pogledao "cached" tamo bih vidio content.

Kad smo već kod ove teme, vidio sam i razna pretraživanja, npr. OIB-a gdje se vidi koja su imena ljudi tražili.

16 godina
odjavljen

To je vjerojatno propust autora foruma. Realno, uistinu nema logike da to Google radi niti može.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice