Dovraga, kome ovo treba? Ako stranica ima streaming glazbe, onda je potrebno da browser podržava što više formata, ali onda nema što otvarati novi tab, već bi trebao reagirati na kontrole na stranici.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sjetit ce se oni sto bi trebali napraviti ali, u buducnosti.
Dovraga, kome ovo treba?
pa meni to nije loše. konačno da se odmaknemo od loših mp3 i aac bitrate-a.
sumnjam da će upotreba ovoga tako brzo zaživjeti. ali malo pomalo... i ovo je nešto.
bar će audiofili moći preko neta direktno slušati flac. bez potrebe skidanja.
zasto ne skinuti flac ?
bilo bi im u redu da ugrade i korektan torrent klijent s dobrom vPN/enkripcijom, da to sve bude brzo i da se ljudi vise ne brinu oko "pravnih sitnica"
zasto ne skinuti flac ?
pa ima stranica di možeš kupiti flac normalno. ali za sada su se samo skidale. a sad će bit opcija i da slušaš na netu bez skidanja. recimo da nisi doma, a poslušao bi nešto što imaš kupljeno i eto.
ali mene najviše zanima kombinacija mp4 + flac... sad kad je podržano.
pa ima stranica di možeš kupiti flac normalno. ali za sada su se samo skidale. a sad će bit opcija i da slušaš na netu bez skidanja. recimo da nisi doma, a poslušao bi nešto što imaš kupljeno i eto.
ali mene najviše zanima kombinacija mp4 + flac... sad kad je podržano.
Pa upravo sam to i napisao. Podrška za streamanje je potrebna, ali da se otvara u novom tabu i prikazuje svoje kontrole?
Pa nema nikakve razlike izmedju mp3 i flac
Pa upravo sam to i napisao. Podrška za streamanje je potrebna, ali da se otvara u novom tabu i prikazuje svoje kontrole?
ne kužim. bitno je da je podrška tu. a što će zajednica napravit od toga. to je druga stvar. pa nisi mislio valjda da će se gugl igrat sa time.
Ma ne, uopće 
A mp3-flac ...za gluhe 😀
Nema, osim jedne "sitnice" da je jedan lossy a drugi lossless format...
njemu je slon prdnuo u uvo. ne razlikuje on cecu od betovena... :D
vidiš da čovjek zahebava. trola malo. pa pogledaj mu zvučni setup u moj pc...
njemu je slon prdnuo u uvo. ne razlikuje on cecu od betovena... :D
vidiš da čovjek zahebava. trola malo. pa pogledaj mu zvučni setup u moj pc...
A jeste, imaš pravo...
Steta
I, eto, jel ti to baš trebalo:

(ljudi očito ne prate zbivanja na forumu)
posramljeno moram priznat da me zabavlja, morat cu cesce 
Pa nekima i nema, kao meni, ali ja imam tinitus a koji je tvoj izgovor?
Želiš reći da ovdje postoje ljudi koji ne žive na forumu i nisu upoznati sa svim glupostima (ili nekim anonimusima) na BOL-u!?
P. S.
Ovo gluposti "mp3 vs FLAC" nemaju smisla, pogotovo jer većina ljudo sluša glazbu na smeću zvanom Logitech, vrhunac slušalica im je npr. Razer, a DAC je neki SF i zabranjena tema. Davno sam odustao od pokušaja da nekim ljudima objasnim kako bezveze bacaju novac na neke brandove i da se pouzdaju u svoje uši, a ne u recenzije na BOL-u.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Želiš reći da ovdje postoje ljudi koji ne žive na forumu i nisu upoznati sa svim glupostima (ili nekim anonimusima) na BOL-u!?
P. S.
Ovo gluposti "mp3 vs FLAC" nemaju smisla, pogotovo jer većina ljudo sluša glazbu na smeću zvanom Logitech, vrhunac slušalica im je npr. Razer, a DAC je neki SF i zabranjena tema. Davno sam odustao od pokušaja da nekim ljudima objasnim kako bezveze bacaju novac na neke brandove i da se pouzdaju u svoje uši, a ne u recenzije na BOL-u.
Razer ima odlican zvuk jer su gamerske slusalice, a Logitech jer imaju jaki bas..
P. S.
Razer ima odlican zvuk jer su gamerske slusalice, a Logitech jer imaju jaki bas..
Bacaš opet udicu heh Moram priznat zajeban si tip heh
Pa nekima i nema, kao meni, ali ja imam tinitus a koji je tvoj izgovor?
pa osim ako nemas nekih gadnih problema sa usima ima ..Ja imam isto tinitus pa normalno cujem razliku...isto tako i ovom bradi gore trollao il ne...sprzeni mp3 cd i org audio same shit ? don't think so
sad sam bas slusao Pink Floyd - Money flac i mp3 verziju i totalno cujem razliku kad pjeva "Money, it's a hit ♫ ♬", ima puno vise prozracnosti u glasu i kao da je ovaj "S" dinamicniji, ima neku groovy energiju, a u isto vrijeme nije toliko harsh. tako da moram priznat da sam bio u krivu, a bas sam bio glup pa i ocita je razlika u imenu - flac i mp3.
Ne to, nego su razmjeri prepucavanja došli do te razine da se na svakoj temi pojave iste prepirke, skoro pa nemoguće izbjeći.
Nema to veze s tim koliko tko visi na forumu, svatko će naletjeti na neke prepirke.
Tradicija...
Zato im je brada bacio vrhunsku udicu, ali ništa od ribolova danas...
Kruha i igala...
Premda, nema baš Torenta danas na forumu, a Digitall je isto zamro....
P. S.
Tu sam ja ali ne znam sto mene prozivate ;) Ja vjerovatno ne bih cuo razliku ali nisam ni pokusavao jer nisam toliko u muzici da bi mi bilo toliko bitno ;)
P.S. Ja slusam na smecu od logitecha D5500 i sennheiser hd170 slusalicama ;)