Brži Xeoni u prodaji

poruka: 19
|
čitano: 2.327
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Brži Xeoni u prodaji".
17 godina
neaktivan
Brži Xeoni u prodaji

Bemti, al' bi jednog za sebe, samo se prvo moram bogato oženiti ili otkazati kupnju bicikle {#}

Q9650 @ 3.6GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | 2x WD Caviar Black 640GB RAID 0 | Corsair HX850W | CM-690 |
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Brži Xeoni u prodaji

baš me zanima oće microman nabavit jednog od ovih{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Brži Xeoni u prodaji

Baš me zanima koliko je to puta brže od mog jadnog pentiuma(2600k je oko 27.9 puta brži hehe)

IRebic
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Brži Xeoni u prodaji

Ljudi STRAVA ,STRAVA !!! , Do nedugo su 4 jezgre bile PUNO , a pogle sad , pre jako XD .

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brži Xeoni u prodaji

Jel ovaj moze na EVGA Super Record 2?? I jel to sad najjaci koji moze na tu plocu?? HyperThreading?

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Brži Xeoni u prodaji

Teško, jer prijašnji teškaši sa 8 jezgri su išli u FCLGA1567 socket, dok SR-2 ima FCLGA1366. Što se tiće HT-a vidiš da ga imaju, odnosno 20 niti po procesoru

Q9650 @ 3.6GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | 2x WD Caviar Black 640GB RAID 0 | Corsair HX850W | CM-690 |
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2011 21:28 (Oly_E3).
18 godina
neaktivan
Brži Xeoni u prodaji

Sve je to lijepo ali nemojmo zaboraviti da i dalje imamo samo jednu memoriju i samo jedan bus prema istoj. O HDDu da ne govorim. Cache ubrza stvari ali samo za malu kolicinu podataka.

Da bi to radilo kak spada moraju se imati zasebno pisani programi, a za takve jos nema programa. VS je trebao imati ali, mislim, da jos nis od toga.

Zalosno je da nas tak nekaj uskoro ocekuje u mobitelima jer ce jedino takvo nesto biti u stanju ganjati software pisan danasnjih dana. Naravno, baterije ostaju na istom nivou kao sto su sada tak da bumo sretni ak nam mobitel izdrzi jedan dan bez punjenja. I jos sretniji ak nam aku prezivi dulje od 6 mjeseci.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brži Xeoni u prodaji

Pa kad oni meni recu da imam jak procesor :/// {#}

Sve je dobro,dok nema virusa :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 17:41 (virus_cleaner).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Brži Xeoni u prodaji

Well sad možemo ići i na octo-SLI ili CFX.

Nemogu više procesori ograničavati u 3D Mark Vantageu! :D

Dočekao sam 10-jezgrene procove s 30Mb L3.Čekam SLI s 8 kartica :D

Ipak dvije ove mrcine clockane na 4 Ghz s 4 GTX580 na LN2 sa suludim clokovima{#}

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2011 23:01 (pandza94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Brži Xeoni u prodaji

Sva sreca pa nitko nije pitao will it run crysis

Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
brane47 kaže...

Sva sreca pa nitko nije pitao will it run crysis

A može liii{#}

IRebic
16 godina
neaktivan
Brži Xeoni u prodaji

sad će u server salama postojat widescreen konzole samo da bi se mogle vidjet sve jezgre u taskmanageru :)

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Što se tiće HT-a vidiš da ga imaju, odnosno 20 niti po procesoru

Mislis valjda 2 niti po jezgri? Ali lijepo zvuci 20{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
18 godina
Drazen kaže...

Sve je to lijepo ali nemojmo zaboraviti da i dalje imamo samo jednu memoriju i samo jedan bus prema istoj. O HDDu da ne govorim. Cache ubrza stvari ali samo za malu kolicinu podataka.

Da bi to radilo kak spada moraju se imati zasebno pisani programi, a za takve jos nema programa. VS je trebao imati ali, mislim, da jos nis od toga.

Zalosno je da nas tak nekaj uskoro ocekuje u mobitelima jer ce jedino takvo nesto biti u stanju ganjati software pisan danasnjih dana. Naravno, baterije ostaju na istom nivou kao sto su sada tak da bumo sretni ak nam mobitel izdrzi jedan dan bez punjenja. I jos sretniji ak nam aku prezivi dulje od 6 mjeseci.

O cemu ti? Ovo je Xeon. Procesor namjenjen serverima? O kakvim mobitelima pricas, o kakvom softwareu. M$, Oracle i sl. ce znati iskoristiti svaku od ovih jezgri, ne brini.

15 godina
protjeran
Brži Xeoni u prodaji

Maolo je grubo Xeone nazivati iskljucivo serverskim procesorima.

0 0 hvala 0
16 godina
Brži Xeoni u prodaji

Nama običnim korisnicima ovo je nedokučivo. Preskupo je, a usto mi nemamo gdje to iskoristiti jer su ovo procesi namjenjeni za servere pa imaju nekakve stvari koje nama nikada neće trebati. 

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.

1 0 hvala 0
18 godina
Commodore kaže...

Maolo je grubo Xeone nazivati iskljucivo serverskim procesorima.

Istina... znam da se koriste u radnim stanicama i slicno, ali ovakve zvijeri ce se 100% iskoristiti tek u serverskom okruzenju.

17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
Oly_E3 kaže...

Što se tiće HT-a vidiš da ga imaju, odnosno 20 niti po procesoru

Mislis valjda 2 niti po jezgri? Ali lijepo zvuci 20{#}

Isti vrag, 2 niti po jezgri, 20 po procesoru

18 godina
neaktivan
Brži Xeoni u prodaji

Ma zabrijal sam, procitao sam 20 niti po jezgri{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice