Protiv razvoja tehnologije se bune samo ovi Apple-vi fanboy-vi koji su sa iPhone-om 100 godina na istom hardware-u a mjenja im se samo oznaka na svakom novom modelu iPhone-a.
Protiv razvoja tehnologije se bune samo ovi Apple-vi fanboy-vi koji su sa iPhone-om 100 godina na istom hardware-u a mjenja im se samo oznaka na svakom novom modelu iPhone-a.
Reci ti kaj oces, iPhone 4 na 6.1.2 radi glade nego S4, garantirano.
edit - to ti je kao da usporedujes AMD-ov 8 jezgreni proc, i Intelov quad Ivy bridge koji ga odere u svim pogledima
Bez obzira sad na to koji mob radi glade zasto bi u danasnje vrijeme imali jednojezgreni mob ili eventualno sa dvije jezgre ako se tehnologija moze razvijati i biti u mobu 8-jezgreni proc?
Zasto stagnirati sa razvojem? Bez obzira na to sto iPhone kao radi fluidno na sadasnjem hardware-u za cijenu kolko kosta zasto nebi svojim korisnicima pruzili napredniji hardware? Ne samo Apple, ne samo Samsung nego svaki proizvodac zasto nebi ponudio sto napredniji hardware moze za odredeni iznos ako je to u mogucnosti? Svasta...
Ja sam se nadaleko bavio customizacijom na androidu na mycolorscreen.com (jedan od vodecih na forumu)
NHF, ali prilagoditi neki widget tipa ZooperWidget svojim potrebama i o tome pisati na forumu je samo pokazatelj da si samo malo napredniji korisnik.
A koliko je iOS fluidan, najbolje govore korisnici istog:
https://discussions.apple.com/thread/3938826?start=0&tstart=0
http://forum2.mobile-review.com/showthread.php?103831-How-to-fix-iphone-4-lags-and-slow-downs
http://www.quora.com/iOS/How-can-I-get-my-iPhone-4-to-stop-lagging
Kao developer sam doživio "lag" i na Androidu i na iOS-u.
BTW, ako si ti onaj Mihovil13 sa mycolorscreen, onda nije ni čudo da ti svaki Android šteka;-)
Sta je brzi. Samo od ostalih S4. Svi uredjaji na Snapdragonu 800 na Antutu dobijaju rezultat oko 33000, a ovaj S4 31000. Pomest ce ga svi ostali kad izbace mobitel sa ovim procesorom. A odbit ce im se ovo od glavu sigurno. Kad izbace sljedece godine S5, nece ga niko kupovati, jer ce svi cekati 16-tu reviziju uredjaja...
Ja imam od Pdaimatejam i steka mi. Ovo steka znaci da kada pocme nesto radit po "disku", npr brisat sms, doslovce se zakoci na jedno 10 sek. Slicno i kod paljenja ako je upravo primio mail. Primjetio sam da se rusi ako imam 3G upaljen. Sve to je pocelo sa 7.8 i od Ansara.
Koju sd karticu imas? Meni radi samo sa jednom o 4GB.
Nemojte sad ovo uzet kao temu za pljuvanje jer se radi o necemu sto "ne postoji".
Ja imam od Pdaimatejam i steka mi. Ovo steka znaci da kada pocme nesto radit po "disku", npr brisat sms, doslovce se zakoci na jedno 10 sek. Slicno i kod paljenja ako je upravo primio mail. Primjetio sam da se rusi ako imam 3G upaljen. Sve to je pocelo sa 7.8 i od Ansara.
Koju sd karticu imas? Meni radi samo sa jednom o 4GB.
Nemojte sad ovo uzet kao temu za pljuvanje jer se radi o necemu sto "ne postoji".
Imam Class 10 od 16GB Samsungova iz Protisa
Dynamics HD2O, ali problem je baterija, malo veci drain nego na pdaimetajem
Jel imas NAND ili sd install? Ja NAND, prije ovog sam imao onaj CM9.1, odlicna stvar (mozda najbolji rom za ovog malisana, najglade radi, baterija izvrsna)
Bez obzira sad na to koji mob radi glade zasto bi u danasnje vrijeme imali jednojezgreni mob ili eventualno sa dvije jezgre ako se tehnologija moze razvijati i biti u mobu 8-jezgreni proc?
Zasto stagnirati sa razvojem? Bez obzira na to sto iPhone kao radi fluidno na sadasnjem hardware-u za cijenu kolko kosta zasto nebi svojim korisnicima pruzili napredniji hardware? Ne samo Apple, ne samo Samsung nego svaki proizvodac zasto nebi ponudio sto napredniji hardware moze za odredeni iznos ako je to u mogucnosti? Svasta...
LOL
Ti bi rade kupio 8x Cortex A8 nego 4x Cortex A15?
Ako postoji nesto cega je bolje imat vise, onda je to iskljucivo storage ili RAM
Svi vi koji ser*te da Android steka niste ga nikada niti koristili kako treba na nekom top modelu mobitela.
I tocno se vidi iz pojedinih postova ona tipicna fanboys ljubomora..
Koristio sam android na Htc One i lagga... Nije strasno ali ga ima i to je stvarno glupo da se dogada na uredaju sa takvim procesorom. Na iP4 s jednom jezgrom je bilo manje lagga, mislim da to dosta govori o andoridu.
Da ja prenesem svoje iskustvo.
Moj Note - šteka, lagga, ruši se. Note 2 malo lagga. S2 i S3 malo laggaju i znaju se sledit. S4 ne lagga niti se ledi. HTC One koliko sam vidio zna malko zalaggat ako ga baš ideš uništavat (isto kao S4) - ali to suslučajevi u kojima ne možeš koristiti iP jer on nema te funkcije.
iPhone 3GS šteka, lagga, ruši se. iP4 i 4S znaju laggat i i zna zaštekat. iP5 ne lagga nit šteka.
Napredak je iznimno vidljiv u oba slučaja (iP uvijek su manje štekali, ali da nisu je laž).
Nevjerovatno, koliko u stvari čitajući određene postove (u skoro svakoj temi), dobijam sljedeći dojam.
Određeni ljudi, toliko su zaluđeni određenim proizvodima, da u stvari ne vide stvarne prednosti i mane.
Ne samo ostalih proizvoda, nego i tih koje sami posjeduju.
Ne tiče se baš ove teme, ali dosta sam toga gledao po netu što se tiče brzine, raznoraznih speed testova itd .. Kada sam kupio mobitel, skinuo jedan od programa za testiranje uvjerio sam se da je brzi nego što se prikazuje na web stranicama i u nekim chartovima ..
a kao drugo, mogli su nazvat još jedno 30 različitih modela istim imenom i reći kako se ''s4'' odlično prodaje.. stvarno ne vidim što je zajedničko npr. sgs4 zoom i sgs4 octa, osim imena?
Reklamira se i Nokia pa propada. U prodajne rezultate S4 ne ulaze Zoom, mini i slični derivati već samo S4. Što se tiče nazivlja, tu su mogli nešto promjeniti, ali čemu? Ovako se lako zna koja je generacija uređaja.
Sad unazad kad gledam, nemam pojma s kojim je recimo Galaxy Mini 2 ravnomjeran? Pretpostavljam mini verzija S2-ke. Ali ovako znam točno koja je generacija mobitela tu usljedila. Znači S4 generacija pa biraj - zoom, mini... koji već.
Nekima glupo, nekima dobro. Svaka budala ima svoje mišljenje ;)
nisam siguran da je ovo istina, dio o ubrojavanju sgs4 zoom ili active u rezultate prodanih 'cetvorki'. a dio u kojem tvrdis da se i nokia jako reklamira ali se losije prodaje mogu ti reci da bi trebao prvo usporedit novac ulozen u marketing npr sgs4 i lumie 920 pa nesto reci po tom pitanju. drugo, ip se puno manje reklamira od sgs serije ali se bolje prodaje, ne znam sto bi rekao za taj slucaj? trece, vecina portala je proglasila HTC one najboljim smatphone- om ali se manje prodaje zbog nedostatka love za marketing. ne znam na osnovu cega mislis da se moze doci do nekakvog cistog i neoborivog zakljucka o sgs4 a da ne ispadnes- fanboy? evo ja nemam pojma