Brdo novosti na CES-u 2011

poruka: 14
|
čitano: 3.350
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Brdo novosti na CES-u 2011".
18 godina
neaktivan

Znaci Android OS polako preuzima tron u prenosnim uredjajima svih vrsta :D A posto ce ova godina da bude tablet boom znaci da ce da bude i Android boom :D Zao mi je sto ovo moram reci ali Apple je dobio dobar samar od Google-a :D

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Brdo novosti na CES-u 2011
dex3108 kaže...

Znaci Android OS polako preuzima tron u prenosnim uredjajima svih vrsta :D A posto ce ova godina da bude tablet boom znaci da ce da bude i Android boom :D Zao mi je sto ovo moram reci ali Apple je dobio dobar samar od Google-a :D

i ja mislim da ce postat Android boom.....od kako se pojavio vjerujem u Android.......a i bilo je i vrijeme da Apple dobije samar (znak jabucice i dizajn naplacuju 3500 kn)

17 godina
neaktivan

Predstavljen Panasonic Viera tablet baziran na Androidu.

www.fotografiranje-vjencanja-split.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
TheMrCro123 kaže...
dex3108 kaže...

i ja mislim da ce postat Android boom.....od kako se pojavio vjerujem u Android.......a i bilo je i vrijeme da Apple dobije samar (znak jabucice i dizajn naplacuju 3500 kn)

Apple zaslužuje šamarčine iz svih smjerova, bezbroj puta! :D Android FTW!

17 godina
neaktivan

a u klinac... nemojte i ovu temu zaspamat sa "android je bolji od os x-a koji je bolji od linuxa, ali ne od opensuse-a, koji pwna windowse koji se ne vrte na ipadu, ali je galaxy najbolji iphone ftw " postovima. Priti pliz...{#}

iddqd

6 0 hvala 0
18 godina
.
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 12:35 (nixass).
18 godina
neaktivan

Motorola Atrix 4G

... Orange UK and Motorola Mobility released good news today - the Motorola Atrix is coming to the UK as well, it's not just for AT&T. It's just without that 4G moniker. They've also dropped a few juicy details on their European-spec Atrix.

Tegra dual-core processor,

1GB of RAM and support for up to 48GB of memory,

a 4-inch QHD display (or 960 x 540),

a front-facing VGA camera and 5-megapixel with an LED flash 'round back,

a 1930 mAh battery that promises nine hours of talk time,

fingerprint login security, and Android 2.2 for an OS.

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 21:30 (viper).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

volio bi odletit do tamo

bar da vidim hostese {#}

17 godina
neaktivan
viper kaže...

Motorola Atrix 4G

.... Orange UK and Motorola Mobility released good news today - the Motorola Atrix is coming to the UK as well, it's not just for AT&T. It's just without that 4G moniker. They've also dropped a few juicy details on their European-spec Atrix.

Tegra dual-core processor,

1GB of RAM and support for up to 48GB of memory,

a 4-inch QHD display (or 960 x 540),

a front-facing VGA camera and 5-megapixel with an LED flash 'round back,

a 1930 mAh battery that promises nine hours of talk time,

fingerprint login security, and Android 2.2 for an OS.

OMG... i to sve stane u 135 grama... ovo sad već liči na borbu INTEL - AMD, AMD - NVIDIA. Sad će svi morati odgovarati sa bržim, boljim preformansama, više memorije, quad procesorima ... me like!

iddqd
18 godina

motorola mi se jako sviđa u posljednje vrijeme

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan

e da sam barem tamo

0 0 hvala 0
18 godina

Više slika Dragane, ak nam nemreš poslati barem 10-20 slika cura... ups mislio sam IT gadgeta {#}

17 godina
neaktivan

evo ti par slikica  IT gadgeta

edit: disclaimer - link ne vodi na stranicu sa fotografijama gadgeta, već lijepih teta sa CES 11. Ako vas fotografije lijepih teta vrijeđaju, nemojte kliknuti na link.

iddqd
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 22:47 (badmad).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice