Blu-ray i DVD u jednom

poruka: 5
|
čitano: 1.729
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Blu-ray i DVD u jednom".
17 godina
neaktivan
Blu-ray i DVD u jednom

fora, jedino bi još veća fora bila kada bi kapacitet bio 50 gb, a mogla bi se ta dva sloja čitati i s br i dvd-om, i to puni kapacitet. a probleme kod dvd čitaća prebrodit fimwireom.

Kondomi su in -> koristite ih i VI! Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. Hakiranje je umjetnost a ne zločin. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Blu-ray i DVD u jednom
Matatata krele od zanata kaže...

fora, jedino bi još veća fora bila kada bi kapacitet bio 50 gb, a mogla bi se ta dva sloja čitati i s br i dvd-om, i to puni kapacitet. a probleme kod dvd čitaća prebrodit fimwireom.

Bubneš i ostaneš živ...Kako ćeš s crvenim laserom koristiti puni kapacitet, tj. 50 GB? Jedina stvar bi bila da misliš na 50 GB samo za blu-ray tj. 2 sloja za blu-ray pisače, kao što trenutno ima 2 za "obične" dvd pisače.

Inače, odličan kompromis između ove dvije tehnologije. Sad sve ovisi o cijeni tih diskova. :)
17 godina
neaktivan
Blu-ray i DVD u jednom

A hoću li ja platiti manju cijenu ako dokažem da imam samo dvd player, a ne i blu-ray?!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Blu-ray i DVD u jednom
Valkic kaže...

A hoću li ja platiti manju cijenu ako dokažem da imam samo dvd player, a ne i blu-ray?!

rofl lmfao
C2D e8400 | 4GB DDR2 @ 800MHz | Radeon HD4850 | CL X-FI ExtremeMusic Windows Vista & Windows 7
18 godina
neaktivan
Blu-ray i DVD u jednom

Pa zašt bi plaćal manju cijenu? Medij ko medij, namijenjen je jednom i drugom standardu... Koga briga dal budeš ti iskoristil puni potencijal medija ili ne.Smijeh

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice