Užas - . Neznam kako ću to preživjeti
Kako živjeti bez bijelog IPHONE-a?
Užas - . Neznam kako ću to preživjeti
Kako živjeti bez bijelog IPHONE-a?
Činjenica da su se odlučili ipak izdati bijeli iPhone4 manje od 2 mjeseca od WWDC-a, gdje obično predstavljaju novi iPhone, govori o tome da su glasine točne. Iphone5 neće biti predstavljen u lipnju kao obično, nego kasnije, vjerovatno u listopadu ili studenom.
Sad cete vidjeti redova pred prodavnicama, sad vise odjednom nece valjati crne cetvorke i ameri ce poletjeti da kupe bjele...
Mislio sam da je već izašao, dobro izgleda.
Novi iPhone tek u 10. mjesecu?
Izgubit će nove korisnike, koji će uzet SGS II, HTC Sensation ili jeftiniju varijantu LG X2.
nVidia Tegra 2 vs Apple A4 ( ARM Cortex A8-800Mhz).
LG Optimus 2x ga jede pogledom!
Ne zadugo :)
Namjerno su čekali tak dugo s izbacivanjem bijele verzije, ali neće dugo uspjet zadržat hype kod ljudi, konkurencija je jaka.
Jedino što me smeta je što kad najave neki mobitel i onda trebamo čekat pola godine da stigne na tržište.
Da dok dode iPhone 5 sa A5 procesorom( 2 cores-1Ghz) dotad će već izaći Tegra 3 i tako u krug( 4 Cores).
Usporedbe radi:
Tegra 2 radi na 1Ghz i jezgre su dvije Cortex A9 dok Apple A4 ima jednu Cortex A8 na 800Mhz.
And the winner is? :D
Izgubit će nove korisnike, koji će uzet SGS II, HTC Sensation ili jeftiniju varijantu LG X2.
Ma, sve je to rekla-kazala. Jedina činjenica je ta da je Apple prilično zatvorio kanale iz kojih su curile pouzdane informacije o novim proizvodima ili nadogradnjama postoječih pa više ne možemo biti u ništa sigurni. Izgleda da Apple još nije tvornicama predao "roadmap" kada bi se trebao pojaviti iPhone5, a naravno, oni to trebaju da bi znali kada prestaju sa prizvodnjom trenutnog modela da bi mogli pripremiti alate u tvornicama, krenuti sa probnom te onda sa punom proizvodnjom novog.
Izgleda da je iPhone4 još uvijek na mnogim tržištima u zaostatku u proizvodnji, čak su i kod nas čekanja još uvijek oko 2 mjeseca. A i predstavljanje iPhone4 na Verizonu u veljači govori o tome da su znali da iPhone5 ne izlazi u lipnju jer inače to nema nikakve logike, predstaviti stari model na mreži 4 mjeseca prije objave novog.
Apple se u proizvodnji suočio s problemom ljuštenja boje prilikom izlaganja toplini.
Problem je također predstavljao i „senzor“.... ser, ser...
je8ate... ni telefon nemos prefarbat. odmah problemi :/ kakva li je to farba?
štedi se,štedi se...
Mislim da su to glasine koje širi sam Apple, ovako će biti još interesa za četvorku do samog predstavljanja.
A niti h od nekadašnjeg hype-a,a Apple sljedbenici,nešto kao propali u zemlju...
Budući da je konkurencija iPhonea 4 teška smijurija, da iduće dvije godine ne predstave novi model, zadržali bi vodeće mjesto prodaje i tehničke superiornosti.
Riskirati ću da me proglase haterom, ali moram reći: žalosno!
Riskirati ću da me proglase haterom, ali moram reći: žalosno!
Sve bi bilo ok da ne dolazi iz usta nokia fanboya, ovako je 
Budući da je konkurencija iPhonea 4 teška smijurija, da iduće dvije godine ne predstave novi model, zadržali bi vodeće mjesto prodaje i tehničke superiornosti.
O cemu ti pricas. Ja sam veliki ljubitelj apple-a, vlasnik 3gs-a dvije godine, sad trenutno imam htc trophy, odnosno windows phone 7, gledam ljude oko sebe koji imaju samsung galaxy, sad evo izlazi i samsung galaxy 2, tu je samsung omnia 7, htc hd7....da ne nabrajam dalje. Današnji iphone 4g odličan mobitel, ali to više nisu vremena iphone-a 3g kada nije bilo gotovo nikakve dostojne konkurencije u ovom segmentu mobilnih uređaja...Vremena su se dosta promjenila, pored današnjih smartphone-a iphone 4 nije nista sem prosjecan mobitel u tom segmentu....Ne bude li iphone 5 nesto "WOOW", vjerujem da će apple izgubit trenutne postotke prodaje na tržištu mobilnih telefona....
Onda cu reci i ja.. zalosno. I ruzno. crni jos donekle moze stat, ali bijeli je nesto poput rozog Bentley ContiGT-a.
Sve bi bilo ok da ne dolazi iz usta nokia fanboya, ovako je 
Ne želim ovu raspravu odvući u off-topic, ali mislim da ne zaslužujem naziv nokia fanboya. Nikad se nisam ustručavao reći (i napisati) bilo koju Nokijinu manu, a nakon neugodnih iskustava s Mobisom i određenih najava iz Nokie zbog kojih su neke stvari koje me privlače postale upitne jako ću dobro promisliti koji će mi biti sljedeći mobitel i vrlo je vjerojatno da to neće biti Nokia (a to sam već i napisao). Ko zna možda to bude i iPhone 5....
Ovaj mora da je Artfullov brat od tetke...
Apple se u proizvodnji suočio s problemom ljuštenja boje prilikom izlaganja toplini.
Problem je također predstavljao i „senzor“.... ser, ser...
je8ate... ni telefon nemos prefarbat. odmah problemi :/ kakva li je to farba?
To je za ove sto nemogu ni kuhat bez iPhona,pa odmah testiraju.
Inace lijepo izgleda,ali zar je stvarno potrebna ta bijela,zasto ne plava.
To je za ove sto nemogu ni kuhat bez iPhona,pa odmah testiraju.
Inace lijepo izgleda,ali zar je stvarno potrebna ta bijela,zasto ne plava.
Apple pa bijela boja.Baš čudno.lol
Ovo je več deseta vijest ovdje o bijelom ajfonu. Imam osječaj kao da čitam o Gotovčevima, tj. povrača mi se 
Da dok dode iPhone 5 sa A5 procesorom( 2 cores-1Ghz) dotad će već izaći Tegra 3 i tako u krug( 4 Cores).
Usporedbe radi:
Tegra 2 radi na 1Ghz i jezgre su dvije Cortex A9 dok Apple A4 ima jednu Cortex A8 na 800Mhz.
Usporedbe radi: Moj Desire radi na 1Ghz, a moj bivši iPhone4 radi na 800Mhz. Usporedbe radi: U tri dana koliko imam desire, dva puta mi se uspio srušiti web broswer i jednom Power AMP svirač. Usporedbe radi. Pet mjeseci koliko je iPhone4 bio kod mene ni jednom se nije srušio ni jednom zablokirao.
ONTOPIC: Bome se je rano Apple sjetio izbaciti bijeli iPhone.
Usporedbe radi:
Usporedbe radi: Moj Desire radi na 1Ghz, a moj bivši iPhone4 radi na 800Mhz. Usporedbe radi: U tri dana koliko imam desire, dva puta mi se uspio srušiti web broswer i jednom Power AMP svirač. Usporedbe radi. Pet mjeseci koliko je iPhone4 bio kod mene ni jednom se nije srušio ni jednom zablokirao.
a koliko si platio i-phone a koliko desire?
i zasto ti je iphone bivsi??? and the winner is desire!!
iPhone je cijenom ekvivalentan sličnim smartphonovima poput Desirea HD i sličnih.
E sad, to što u Hrvatskoj T-mobile, i od nedavno Vip, imaju monopol, to je druga priča. Naravno da ako si tele 2 korisnik, i želiš kupit otključani iphone u t-mobileu, da će ti to naplatit masno, jer to MOGU. Inače prava cijena bi trebala biti (za otključani) kao što je sad cijena za simpa uređaj (zaključani) .
Na pretplatu je čak i poprilično jeftiniji od inače cijenom ekvivalentnih smartphonea, no očito ste vi svi, izgleda, Tele 2 korisnici 
Za kraj, www.njuskalo.hr - dovoljan dokaz o čemu pričam.
Ovo je več deseta vijest ovdje o bijelom ajfonu. Imam osječaj kao da čitam o Gotovčevima, tj. povrača mi se 
Onda nemoj čitat.Tko te sili.Odi malo van možeš sve radit igrat nogomet,ići u kafiće..Nemoj stalno na kompu gledat.
Usporedbe radi:
Dajte pogledajte neki iphone 4 vs npr. optimus 2x ili neki drugi i vidite da nema velike razlike jer je Ios ispoliran kao i što ispoliraju hadrver(njihov čip) s softverom pa je brz i fluidan sustav bez rušenja programa ili štekanja.
Usporedbe radi:
Desire je precijenjen realno vrijedi oko 2 soma.
Dok sam imao galaxy tab prije nekih pola mjeseca stalno su mi se rušili programi kao browseri još neki ugrađeni programi(imam slike!)da to nemožeš povjerovat.
A i multitasking je bolje sređen kod Iosa kao prvo možeš gledat sve aplikacije dok na androidu samo zadnjih 6,ne guši sustav mt od iphona možeš imat sve pokrenuto a i dalje bude brz sistem dok na androidu dok igraš angry birds sve drugo ti zbriše i aplikacije ostaju u mutlitaskingu pa usporavaju sistem i troše bateriju.Isto tako android ide više na desktop mt dok je apple za mt mobilni.
Isto tako jedna situacija gledam nešto na youtubeu na androidu i netko me zove i onda kad se vratim na youtube treba se počet ispočetka plejat video dok na iphonu je ondje gdje je stao.Takvih situacija ima dosta.I onda nek netko kaže da je bolji mt na androidu?
I cijena iphona 4 je manja nego konkurentskinh mobitela kao desire hd,nokie n8 i wp7 mobitela.Pogledajte malo u t-mobileu tamo je veliak razlika dok u vipu je manja razlika dok je prije par mjeseci(12-1 mjesec) bila dosta veća cijena za gore navedene mobitele.
Na oglasniku je razlika oko 500kn i to ip4 sigurno opravdava evo s memorijom a gdje su ostale stvar.
Koristio sam skoro dvije godine iPhone 3GS. Prije tjedan dana sam kupio LG Optimus 2X (radi malo promjene) i mogu reci da sam se pozitivno iznenadio jer nikad prije nisam radio sa Androidom nit sam imao bas najbolje misljenje o njemu. Od onoga sto je bolje je kod Optimusa jest display pa cak i od onoog kod cetvorke i notification system. Ono sto je definitivno losije je baterija i da je brzi to nisam bas primijetio.
meni je lijepsi crni makar bijeli ima vise smisla ipak je to šminkerski mob