Napokon se stvari pokreću, jos sam o da intel ne zajebava bilo bi to to 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A kad ce bit dostupni (i cijenom) uređaji sa USB 3.0, stickovi i tak to...
nešto se asus uzbunio kad je gigabyte bio pohvaljen...
Asus je pravi brand za prave muskarce?
haha budi muško - budi asus!
Ajme kako dobro izgleda ova ploča na slici. Sline mi cure.
haha budi muško - budi asus!

imas je u admu za 800-900kn cini mi se ;)
imas je u admu za 800-900kn cini mi se ;)
Hahaha, da bar.....
hehe xD ja sam gledao po slici ....al sad tek vidim kakvu sam glupost rekao :D
nemas je u admu za 800-900kn :P
na ovu sam mislio http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_214_188&products_id=7919
hehe xD ja sam gledao po slici ....al sad tek vidim kakvu sam glupost rekao :D
nemas je u admu za 800-900kn :P
na ovu sam mislio http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_214_188&products_id=7919
Ah jbg... Nije bitno. Već dugoo ja nju želim :P. Svaki dan u ADM-u gledam dali je možda cijena niža :D
A majketi, fakat ste dosadni više s tim USB 3.0. :(
A majketi, fakat ste dosadni više s tim USB 3.0. :(
Slazem se. A ako hoces USB 3.0 uzmi jednostavno pci card, ima od asusa za 150 kuna i kus, a ako ti ne treba onda nista ne brini. 
????? dobro izgleda? po cemu?
jasno mi je da neko slini za izgledom zene, auta, monitora.... ali da neko slini za izgledom maticne, graficke ili harda, to mi je malo cudno.
Jel netko od vas isprobao USB 3.0 u praksi? Kupio bi ja sebi kontroler i eksterni hdd ali mislim da je još rano.
Jel netko od vas isprobao USB 3.0 u praksi? Kupio bi ja sebi kontroler i eksterni hdd ali mislim da je još rano.
jesam, nema puno smisla ako nemaš usb 3.0 uređaj, jdino portable programi rade puno bolje i na memorijama s usb 2.0 (nema štekanja)
Ma uzeo bi ja i vanjski disk na 3.0 (MyBook 3.0 1TB) jer mislim da je to ulaganje u budućnost. zanimalo me samo koliko je to stvarno brže od 2.0 jer njihovim reklamicama baš i ne vjerujem.
Ma uzeo bi ja i vanjski disk na 3.0 (MyBook 3.0 1TB) jer mislim da je to ulaganje u budućnost. zanimalo me samo koliko je to stvarno brže od 2.0 jer njihovim reklamicama baš i ne vjerujem.
u tom slučaju je kupnja opravdana (mislim da imaš test u bug-u), što se tiče rada uređaja, driveri rade uredno... evo ti možeš pročitati malo ovdje i ovdje
Kada budem kupovao PC jel mi se isplati neku plocu sa USB 3.0 ili uzet neku malo bolju sa USB 2.0 ?
eee jel meni neko može da objasni koja je razlika između 2.0 i tog 3.0 ku*ca ??
Evo jedan test, razlika je i više nego očigledna (vidi grafikon),
http://www.guruht.com/2009/11/usb-30-vs-usb-20-read-write-benchmarks.html to je prava stvar za budućnost, posebno za one koje barataju sa HD videom he jos kad pojeftine SSD diskovi jaoo nesmijem ni pomisliti, odmah mi sline cure...