Asus Eee PC 1005HA

poruka: 13
|
čitano: 5.167
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Asus Eee PC 1005HA".
16 godina
neaktivan
Asus Eee PC 1005HA

Solidan netbook, kao i prije.

Ali moram istaknuti dizajn.

Stvarno prelijepo izgleda!

Don't worry Cartman. There are no stupid answers, just stupid people.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Asus Eee PC 1005HA

Koja drastična razlika spram prvog Eee sa samo 7 inch monitorom i 4 GB SSD-om, nebo i zemlja.

16 godina
neaktivan
Asus Eee PC 1005HA

Fini su ovi laptopići, samo što mi je 10" premalo :(, pokvario bi si još više ove moje oči :)

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30mm f1.4, FL-50R, HLD-4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bit će njih uskoro i sa 12 inča, samo treba još malo sačekati jer samim tim će i ovima još pasti cijena.

17 godina
protjeran
Asus Eee PC 1005HA

Ideja netbooka je da bude mali, lagan (prenosiv), izdrži na bateriji što duže (radno vrijeme), a ne da se na njemu radi svakodnevo (komentar na veličinu ekrana). Idealno za odlazak na teren, prezentacije, konfiguracije i sl.

Ono što meni smeta je što Asus pretjeruje sa čestim izlascima novih modela, postepenim povećanjem dimenzija... na kraju će uništiti originalni koncept.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Asus Eee PC 1005HA

Bilo bi fino kada bi imao i dvd čitač.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Pero1234 kaže...

Ideja netbooka je da bude mali, lagan (prenosiv), izdrži na bateriji što duže (radno vrijeme), a ne da se na njemu radi svakodnevo (komentar na veličinu ekrana). Idealno za odlazak na teren, prezentacije, konfiguracije i sl.

Ono što meni smeta je što Asus pretjeruje sa čestim izlascima novih modela, postepenim povećanjem dimenzija... na kraju će uništiti originalni koncept.

Mali, lagan sa dugotrajnom baterijom i je. Meni je 12" još uvijek malecko a kamo li 7". Svaka veličina ima svoju svrhu, recimo meni bi bila dobra kombinacija 12" netbook za putovanje + recimo malecka Open Pandora za "po svuda". Drugima je odlična kombinacija 8" netbook ali mnogima je to zbilja premaleno za rad. Netko tko piše daktilografskim načinom je današnji netbook pravo mučilište, nešto veći dizajn je koristan.

BTW ovi novi netbooci od 11.6" imaju masu od 1.3 kg dok 9" imaju masu od skoro kilograma.. tih 300g je isplativi tradeoff. Jedina razlika je u tome što ti treba malo veća torba ali za mnoge to je dobar tradeoff jer je takav model i dalje vrlo lagan i baterijski dugotrajan.
17 godina
protjeran
iKAR kaže...

Bilo bi fino kada bi imao i dvd čitač.

Neeeeeeeeeee!!!!!!! i još jednom NE! Zašto? Imam notebook, ima DVD RW i ne sjećam se kad sam ga zadnji puta koristio za bilo što. Sve što snimim na disk je došlo ili sa LAN-a ili sa USB sticka. Snimio DVD ili CD nisam dugo ni na desktopu a kamoli na netbooku. 

Mayo kaže...
Pero1234 kaže...

Mali, lagan sa dugotrajnom baterijom i je. Meni je 12" još uvijek malecko a kamo li 7". Svaka veličina ima svoju svrhu, recimo meni bi bila dobra kombinacija 12" netbook za putovanje + recimo malecka Open Pandora za "po svuda". Drugima je odlična kombinacija 8" netbook ali mnogima je to zbilja premaleno za rad. Netko tko piše daktilografskim načinom je današnji netbook pravo mučilište, nešto veći dizajn je koristan.

BTW ovi novi netbooci od 11.6" imaju masu od 1.3 kg dok 9" imaju masu od skoro kilograma.. tih 300g je isplativi tradeoff. Jedina razlika je u tome što ti treba malo veća torba ali za mnoge to je dobar tradeoff jer je takav model i dalje vrlo lagan i baterijski dugotrajan.

Ja ove netbookove gledam kao rješenje za putovanja jer mi ovaj HP prilično naporan za nošenje. Čini se da par grama nije bitno ali kad vućete prijenosnik sa napajanjem i nešto dokumeneta skupi se zavidna težina s kojom nije baš lako bez obzira koji transport koristili.
17 godina
protjeran
Asus Eee PC 1005HA

Albatron

http://www.techeblog.com/index.php/tech-gadget/2-2-pound-albatron-slimline-netbook-hands-on

ili je možda albatros.. :D

treba vidjeti cijenu i funkcionalnost ovog mališana..

0 0 hvala 0
17 godina
Asus Eee PC 1005HA

Ovaj mi se bas sviđa po dizajnu a sto mi se najvise dopada je baterija sa 10h radaCool

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Asus Eee PC 1005HA

I tako ja danas došao produžiti ugovor za Mobile Internet u T-Mobile i umjesto da uzmem malog Lenova na kojeg sam se već jedno vrijeme napaljivao, oni meni uvalili opciju i ovog malog vraga.

Dovraga, molim pomoć koji uzet? Lenovo ima onaj quick start (Asus ima nekakav Super Hybrid EngineIznenađen i flash disk od 4 GB, a ovaj mi je nekak slađi, sjajniji no po karakteristikama su jednaki ko jaje jajetu. Ako netko zna neku tajnu molim preporuku Neodlučan

Ovaj u T-Mobileu ima oznaku H pa ne znam koliko baterija drži - objasnili su mi da je 6-ćelijska 5.600 mAh???

Cijena im je ista (698kn), tak da to nije u pitanju.

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2009 15:30 (genije_čudo_prirode).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Fini su ovi laptopići, samo što mi je 10" premalo :(, pokvario bi si još više ove moje oči :)

LOL ja prije par mjeseciCool. Evo nabavih taj laptop i super sam zadovoljan; i brzinom i radom na njemu. Ekran nije onako kako sam prokomentirao prije par mjeseci, nego ja baš onakav, dovoljan i sve se da lijepo vidjeti i jako je oštar. Jedino mi zna zasmetati to što nema optike, ali srećom imam jedan eksterni DVD pogon pa to spasi stvar.

Atomska bubamara - Last known good rank
16 godina
Alex55 kaže...

Zna li itko ima li Asus EEEPC 1005HA Bluetooth???

Unaprijed hvala!!!

ima

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice