Solidan netbook, kao i prije.
Ali moram istaknuti dizajn.
Stvarno prelijepo izgleda!
Solidan netbook, kao i prije.
Ali moram istaknuti dizajn.
Stvarno prelijepo izgleda!
Koja drastična razlika spram prvog Eee sa samo 7 inch monitorom i 4 GB SSD-om, nebo i zemlja.
Fini su ovi laptopići, samo što mi je 10" premalo :(, pokvario bi si još više ove moje oči :)
Bit će njih uskoro i sa 12 inča, samo treba još malo sačekati jer samim tim će i ovima još pasti cijena.
Ideja netbooka je da bude mali, lagan (prenosiv), izdrži na bateriji što duže (radno vrijeme), a ne da se na njemu radi svakodnevo (komentar na veličinu ekrana). Idealno za odlazak na teren, prezentacije, konfiguracije i sl.
Ono što meni smeta je što Asus pretjeruje sa čestim izlascima novih modela, postepenim povećanjem dimenzija... na kraju će uništiti originalni koncept.
Bilo bi fino kada bi imao i dvd čitač.
Ideja netbooka je da bude mali, lagan (prenosiv), izdrži na bateriji što duže (radno vrijeme), a ne da se na njemu radi svakodnevo (komentar na veličinu ekrana). Idealno za odlazak na teren, prezentacije, konfiguracije i sl.
Ono što meni smeta je što Asus pretjeruje sa čestim izlascima novih modela, postepenim povećanjem dimenzija... na kraju će uništiti originalni koncept.
Bilo bi fino kada bi imao i dvd čitač.
Albatron
http://www.techeblog.com/index.php/tech-gadget/2-2-pound-albatron-slimline-netbook-hands-on
ili je možda albatros.. :D
treba vidjeti cijenu i funkcionalnost ovog mališana..
Ovaj mi se bas sviđa po dizajnu a sto mi se najvise dopada je baterija sa 10h rada
I tako ja danas došao produžiti ugovor za Mobile Internet u T-Mobile i umjesto da uzmem malog Lenova na kojeg sam se već jedno vrijeme napaljivao, oni meni uvalili opciju i ovog malog vraga.
Dovraga, molim pomoć koji uzet? Lenovo ima onaj quick start (Asus ima nekakav Super Hybrid Engine i flash disk od 4 GB, a ovaj mi je nekak slađi, sjajniji no po karakteristikama su jednaki ko jaje jajetu. Ako netko zna neku tajnu molim preporuku
Ovaj u T-Mobileu ima oznaku H pa ne znam koliko baterija drži - objasnili su mi da je 6-ćelijska 5.600 mAh???
Cijena im je ista (698kn), tak da to nije u pitanju.
Fini su ovi laptopići, samo što mi je 10" premalo :(, pokvario bi si još više ove moje oči :)
LOL ja prije par mjeseci. Evo nabavih taj laptop i super sam zadovoljan; i brzinom i radom na njemu. Ekran nije onako kako sam prokomentirao prije par mjeseci, nego ja baš onakav, dovoljan i sve se da lijepo vidjeti i jako je oštar. Jedino mi zna zasmetati to što nema optike, ali srećom imam jedan eksterni DVD pogon pa to spasi stvar.
Zna li itko ima li Asus EEEPC 1005HA Bluetooth???
Unaprijed hvala!!!