Apple vodi u mobilnom pregledavanju Interneta

poruka: 92
|
čitano: 9.203
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple vodi u mobilnom pregledavanju Interneta".
16 godina
protjeran
Re: Apple vodi u mobilnom pregledavanju Interneta
apoteka kaže...
grimyHR kaže...
apoteka kaže...
grimyHR kaže...

gdje je onda s40?

ako je pod symbian, onda su istrazivaci neznalice

mozda pod unknow, jbg, mozda nemaju kak ga vidjeti u statsima

unknown

pa s40 je broj jedan bez premca

ocito su nesto zbucali sa SE

a gle, ovdje se radi samo o uredajima koji su koristeni za surfanje, sto odmah iskljucuje one koji na netu koriste samo facebook i youtube aplikaciju, a browser ni ne otvaraju, a da ne pricam o mnogima koji net uopce ne koriste

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
14 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
apoteka kaže...
grimyHR kaže...
apoteka kaže...
grimyHR kaže...

gdje je onda s40?

ako je pod symbian, onda su istrazivaci neznalice

mozda pod unknow, jbg, mozda nemaju kak ga vidjeti u statsima

unknown

pa s40 je broj jedan bez premca

ocito su nesto zbucali sa SE

a gle, ovdje se radi samo o uredajima koji su koristeni za surfanje, sto odmah iskljucuje one koji na netu koriste samo facebook i youtube aplikaciju, a browser ni ne otvaraju, a da ne pricam o mnogima koji net uopce ne koriste

Mobile OS pise

ne govorim za temu, nego za link

vruće je...
16 godina
protjeran
apoteka kaže...

Mobile OS pise

pa da, mobilni OS-evi koristeni za browsanje internetom, radi se o statcounteru ipak, a on funkcionira tako da mjeri posjecenost na milijunima stranica na koje je integriran

14 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
apoteka kaže...

Mobile OS pise

pa da, mobilni OS-evi koristeni za browsanje internetom, radi se o statcounteru ipak, a on funkcionira tako da mjeri posjecenost na milijunima stranica na koje je integriran

opet mi nije jasno kako ima SE, a nema nokia

nema smisla da SE dummyphoni vise idu na internet od s40

a kako si i rekao, valjda se racuna i facebook i slicno

svejedno, ta istrativanja su sva razlicita

i to je dovoljno da ne vjerujem nijednom

vruće je...
16 godina
protjeran
apoteka kaže...
grimyHR kaže...
apoteka kaže...

Mobile OS pise

opet mi nije jasno kako ima SE, a nema nokia

nema smisla da SE dummyphoni vise idu na internet od s40

a kako si i rekao, valjda se racuna i facebook i slicno

svejedno, ta istrativanja su sva razlicita

i to je dovoljno da ne vjerujem nijednom

ne racuna se ak ide preko posebne aplikacije umjesto browsera i da, ni jedno to istrazivanje nije vjerovatno ni blizu tocno, mozda da se udruze

14 godina
neaktivan

ma hebo vas više apple dosadnii ste s tim temama sve apple

kinder milch schokolade

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da fakat pretjeruju, ne bi ni da je naša firma toliko pisali o njemu

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
15 godina
Pa nece valjda o Nokiji pisati? Dosta mi je crne kronike.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ezio kaže...

da, tesko je biti najveci proizvodac mobitela, imati najzastupljenije mobilne platforme na broju 1 i 2, prodavati najvise mobitela i biti jedna od najzelenijih firmi... da ne spominjem kako nokia ima jasno zacrtanu buducnost, za razliku od mase android sluga.

mislis da sjede i ne rade nista gori u finskoj. nisi valjda toliko naivan

vruće je...
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 0:21 (apoteka).
17 godina
neaktivan
nsoul kaže...

Svi koji imaju iphone većinom surfaju na safariju ( ili ak imaju ipad), dok an androidu ima stock browser android, htc... ima dolphin, miren, opera onakva, opera ovakva, firefox... i svatko koristi kaj mu odgovara. jer kolko se sjećam nedavno je bilo istraživanje da je android najrašireniji mobilni os, pa da svi koristimo isti browser stanje bi bilo pun drugačije nego sad.

Pa imaš i na Ios-u sve te browsere od dolphina,opere,skyfirea i još mnoštvo drugih..samo kaj je lakše trollat neo pogledat situaciju.Evo frend koji je tako reci hejter applea mislio je da je safari jedini browser na Ios-u.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 9:13 (jpelko2).
15 godina
apoteka kaže...
Ezio kaže...

da, tesko je biti najveci proizvodac mobitela, imati najzastupljenije mobilne platforme na broju 1 i 2, prodavati najvise mobitela i biti jedna od najzelenijih firmi... da ne spominjem kako nokia ima jasno zacrtanu buducnost, za razliku od mase android sluga.

mislis da sjede i ne rade nista gori u finskoj. nisi valjda toliko naivan

toliko im je fantastično zacrtana budućnost da izdaju uređaj a onda sljedeći dan objave da obustavljaju podršku za njega. nemoj pričat bajke apoteka, tu ste po forumu kukali zbog toga svi.

17 godina
Bypass kaže...
Ezio kaže...

pogledaj specifikacije težine i volumena pa usporedi.

Nosio ja kilu i pola ili pola kile, tako mi je svejedno jer opet moram nositi oboje u torbi ili pederuši za tablete.

Možda bi ovo bilo od nekog značaja da imaš 5 godina.

Kako ne kuzis da su vecina Apple korisnika tetkice koje ne mogu nosit 3 kila vise od 5 minuta :)))

Pravi muskarci nose 17'' laptope.

I am creationist. I believe man created god.
17 godina
apoteka kaže...
 da ne spominjem kako nokia ima jasno zacrtanu buducnost, za razliku od mase android sluga.

Da, imaju zacrtano gasenje pogona i odlazak na burzu rada :D

14 godina
neaktivan
tnakir kaže...
apoteka kaže...
 da ne spominjem kako nokia ima jasno zacrtanu buducnost, za razliku od mase android sluga.

Da, imaju zacrtano gasenje pogona i odlazak na burzu rada :D

gledaj, samsung, lg, motorola, sonyericsson

nemaju nista osim androida

njihova ih buducnost vodi gdje ide android

slazem se da su neki potezi bili cudni

ali vrijeme ce pokazati sto mogu ms i nokia

ne sjede na guzicama, koliko god apple fanboyi to zeljeli

vruće je...
17 godina
apoteka kaže...

gledaj, samsung, lg, motorola, sonyericsson

nemaju nista osim androida

njihova ih buducnost vodi gdje ide android

slazem se da su neki potezi bili cudni

ali vrijeme ce pokazati sto mogu ms i nokia

ne sjede na guzicama, koliko god apple fanboyi to zeljeli

Ma ja provociram bezveze jer mi je dosadno. Nemoj obracat pozornost na mene. Btw android mrzim vise od Symbiana :)))) Ako ti to sto znaci :D

16 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...
nsoul kaže...

Svi koji imaju iphone većinom surfaju na safariju ( ili ak imaju ipad), dok an androidu ima stock browser android, htc... ima dolphin, miren, opera onakva, opera ovakva, firefox... i svatko koristi kaj mu odgovara. jer kolko se sjećam nedavno je bilo istraživanje da je android najrašireniji mobilni os, pa da svi koristimo isti browser stanje bi bilo pun drugačije nego sad.

Pa imaš i na Ios-u sve te browsere od dolphina,opere,skyfirea i još mnoštvo drugih..samo kaj je lakše trollat neo pogledat situaciju.Evo frend koji je tako reci hejter applea mislio je da je safari jedini browser na Ios-u.

Daj malo bolje čitaj i ne glupiraj se ko obično. I pogledaj starije postove gdje se hvalite brzinom na safariju  a pogotovo novom verzijom, dakle svi koristite safari. Naravno da većina vas ne bude koristila ništa kaj nije apple "izumio". dok android korisnici nisu umišljeni  koriste kaj im odgovara, ja koristim dolphin hd, koristio sam stock, miren, operu, firefox, skyfire... i evo opet na dolphinu. 

Dok vi na iphoneu safari i samo safari.

Ono kaj sam rekao gore dok sam nabrajao browsere na androidu , je to da ih android korisnici koriste, dok vi vidite samo safari, većina vas.

hobi: androidhr.blogspot.com
14 godina
neaktivan
Ezio kaže...

toliko im je fantastično zacrtana budućnost da izdaju uređaj a onda sljedeći dan objave da obustavljaju podršku za njega. nemoj pričat bajke apoteka, tu ste po forumu kukali zbog toga svi.

podrska za savrsen uredaj je suvisna

kome treba, ima linux zajednicu i alien dalvik

vruće je...
17 godina
neaktivan
nsoul kaže...
jpelko2 kaže...
nsoul kaže...

Daj malo bolje čitaj i ne glupiraj se ko obično. I pogledaj starije postove gdje se hvalite brzinom na safariju  a pogotovo novom verzijom, dakle svi koristite safari. Naravno da većina vas ne bude koristila ništa kaj nije apple "izumio". dok android korisnici nisu umišljeni  koriste kaj im odgovara, ja koristim dolphin hd, koristio sam stock, miren, operu, firefox, skyfire... i evo opet na dolphinu. 

Dok vi na iphoneu safari i samo safari.

Ono kaj sam rekao gore dok sam nabrajao browsere na androidu , je to da ih android korisnici koriste, dok vi vidite samo safari, većina vas.

Zašto se ja glupiram pa napisao sam ti da toga svega ima na Iosu i da nije zatvoren kako vi mislite.

Safari je s 4.3 dosta brži,ja sam ga testirao s 4.2.1 i 4.3 na dva iphona i valjda znam što govorim.Pa kad izađe nova verzija 4.3 pa nebudemo onda raspravljali o tome kak je opera dobila updejt konačno nakon 1 godine i sad napokon podržava retinu display nego budemo raspravljali o nviim stvarima u novoj verziji.Svatko koristi kaj hoće,ima dosta korisnika iphona,ipada koji ne koriste safari isto tak vrijedi za gotove sve sisteme od windowsa,mobillnih sistema..

Ja ću valjda koristit kaj je meni najbolje i nije apple izumio browser daj malo ohladi evo ti hejtera pa se onda pitaj zašto.

Safari je među najboljima i njega uglavnom koristim,koristiio sam sve ostale browsere da vidim kakvi su i imaju neke stvari bolje od safaria ali i dosta mana.

Evo glavne mane ostalih browsera zašto ih ne koristim-Opera redizejnira stranica po sebi pa je sve zbrda zdola mada ima dobra stvari kao tabovi ili sikronizacija bookmarka s netom.

Onda skyfirea kopira ui safaria,nije fluidan multitouch,prenapučen s nekim stvarima kao facebook ili twitter..

Dolphin je ok ali nema sikronizacije bookmarka,nema auto ispunu kao safari,ne safari reader,oni gesturi su ok ali zar nije lakše samo u traku upisat b i odmah mi nađe bug.hr nego se gnjavit s gesturesima?

Većinom vremena koristim safari jer je među najboljima isto tako kak sam uglavnom koristio android stock browser imaju mana ali imaju najbolju podršku,integrirani su u sistem itd..

16 godina
protjeran
kojem je to uredaju zaustavljena podrska nakon jednog dana? ne seri bezveze
17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
kojem je to uredaju zaustavljena podrska nakon jednog dana? ne seri bezveze

O kojim ti uređajima pričaš?Ja sam govorio o browserima i da su defaultni među najboljima na androidu i Iosu imaju mane kao što su tabovi u android browseru ili full screen u safariu ali su ispred ostalih browsera.
16 godina
protjeran
imas tipku nadporuka, nauci koristiti forum i njegove funkcije
15 godina
apoteka kaže...
Ezio kaže...

fanbojizam

@grimyhr, onaj neki mee go, me gone, begone...kak se vec zove

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 12:31 (Ezio).
16 godina
protjeran
Ezio kaže...
apoteka kaže...
Ezio kaže...

fanbojizam

@grimyhr, onaj neki mee go, me gone, begone...kak se vec zove

meego ce imati punu podrsku koliko god treba, ti mjesas podrsku sa drugim stvarima koji s njome nemaju veze, to sta nece nokia izbacivati meego uredaje ne znaci da n9 nece imati podrsku, jer hoce

16 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...

Zašto se ja glupiram pa napisao sam ti da toga svega ima na Iosu i da nije zatvoren kako vi mislite.

Safari je s 4.3 dosta brži,ja sam ga testirao s 4.2.1 i 4.3 na dva iphona i valjda znam što govorim.Pa kad izađe nova verzija 4.3 pa nebudemo onda raspravljali o tome kak je opera dobila updejt konačno nakon 1 godine i sad napokon podržava retinu display nego budemo raspravljali o nviim stvarima u novoj verziji.Svatko koristi kaj hoće,ima dosta korisnika iphona,ipada koji ne koriste safari isto tak vrijedi za gotove sve sisteme od windowsa,mobillnih sistema..

Ja ću valjda koristit kaj je meni najbolje i nije apple izumio browser daj malo ohladi evo ti hejtera pa se onda pitaj zašto.

Safari je među najboljima i njega uglavnom koristim,koristiio sam sve ostale browsere da vidim kakvi su i imaju neke stvari bolje od safaria ali i dosta mana.

Evo glavne mane ostalih browsera zašto ih ne koristim-Opera redizejnira stranica po sebi pa je sve zbrda zdola mada ima dobra stvari kao tabovi ili sikronizacija bookmarka s netom.

Onda skyfirea kopira ui safaria,nije fluidan multitouch,prenapučen s nekim stvarima kao facebook ili twitter..

Dolphin je ok ali nema sikronizacije bookmarka,nema auto ispunu kao safari,ne safari reader,oni gesturi su ok ali zar nije lakše samo u traku upisat b i odmah mi nađe bug.hr nego se gnjavit s gesturesima?

Većinom vremena koristim safari jer je među najboljima isto tako kak sam uglavnom koristio android stock browser imaju mana ali imaju najbolju podršku,integrirani su u sistem itd..

Gle sam veliš koristiš safari na iphoneu, ko većina ljudi koji imaju iphone, ja eto koristim dolphin i stock. stock na sensu ej odličan browser, samo kaj mi fali exit ko na dolphinu u da ima clear cache. 

A hejter? kolko vam puta moram ponovit da nisam ni hejter ni fanboy, samo koristim ono kaj mi odgovara i radi mi bolje nego mi je radilo na ostalim uređajima,  i smeta mi onda kad neki pljuju po tome a nisu ni isprobali. ne znam kolko si imao android uređaja u rukama, ali ja dhd ne bi mjenjao za ništa, još da ima malo jaču bateriju ali i ovak je ok, evo s svim sinkronizacijama ( fejs, fejs messages, mailovi,sense,vrijeme,google,skype, soundcloud,viber...), wifi i 3g uključeni skroz...

Jedino kaj ekran malo previše cucla bateriju , jer s da ne pretjeram  desetak mailova ,isto tolko  poruka na messages, pozivi, sms poruke...

a browseri? skyfire mi je oduran, firefox sam probao i ne sviđa mi se, opera brza ali ne otvori stranicu kak treba nekak tekst sj***e, jedini koji mi je ok uz ove koje koristim je miren browser.  sinkronizacije nema, da, ali da imam dolphin na kompu i mobitelu, ili chrome istot ako, siguran sam da bi bilo i sinkronizacije. jer ti imaš safari na iphoneu i pretpostavljam na macu.

gestures su odlična stvar, i pomicanjem desno otvara mi se lijeva traka s bookmarksima ili pomicanjem lijevo desna traka s ekstenzijama.

Ali da stock browser ima exit ko dolphin koristio bi njega jer je brži od dolphina  i svih browsera koje sam probao

17 godina
neaktivan
nsoul kaže...

Gle sam veliš koristiš safari na iphoneu, ko većina ljudi koji imaju iphone, ja eto koristim dolphin i stock. stock na sensu ej odličan browser, samo kaj mi fali exit ko na dolphinu u da ima clear cache. 

A hejter? kolko vam puta moram ponovit da nisam ni hejter ni fanboy, samo koristim ono kaj mi odgovara i radi mi bolje nego mi je radilo na ostalim uređajima,  i smeta mi onda kad neki pljuju po tome a nisu ni isprobali. ne znam kolko si imao android uređaja u rukama, ali ja dhd ne bi mjenjao za ništa, još da ima malo jaču bateriju ali i ovak je ok, evo s svim sinkronizacijama ( fejs, fejs messages, mailovi,sense,vrijeme,google,skype, soundcloud,viber...), wifi i 3g uključeni skroz...

Jedino kaj ekran malo previše cucla bateriju , jer s da ne pretjeram  desetak mailova ,isto tolko  poruka na messages, pozivi, sms poruke...

a browseri? skyfire mi je oduran, firefox sam probao i ne sviđa mi se, opera brza ali ne otvori stranicu kak treba nekak tekst sj***e, jedini koji mi je ok uz ove koje koristim je miren browser.  sinkronizacije nema, da, ali da imam dolphin na kompu i mobitelu, ili chrome istot ako, siguran sam da bi bilo i sinkronizacije. jer ti imaš safari na iphoneu i pretpostavljam na macu.

gestures su odlična stvar, i pomicanjem desno otvara mi se lijeva traka s bookmarksima ili pomicanjem lijevo desna traka s ekstenzijama.

Ali da stock browser ima exit ko dolphin koristio bi njega jer je brži od dolphina  i svih browsera koje sam probao

Korisitm ga jer je među najboljima već sam gore pisao zašto ne koristim ostale a i ti si tu napisao,isto tak koristim ostale malo za probu.

Zašto ti isto govoriš da su svi korisnici iphona glupi da je safari jedini najboljii browser to si gore napisao da nema drugog browsera mada nisi sprobao niti neznaš ali je glavno trollat.Sudrži se glupih komentara,ima dosta browsera na Iosu i svatko nek koristi kaj hoće.

Na tvoju žalost nemam ni mac a ni ništa od applea osim iphona zato kaj mi netreba i nemam para za macbook rađe si uzmem komp i 42" plazmu za cijenu isto tak vrijedi za tablet ili neki drugi laptop.

16 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...

Korisitm ga jer je među najboljima već sam gore pisao zašto ne koristim ostale a i ti si tu napisao,isto tak koristim ostale malo za probu.

Zašto ti isto govoriš da su svi korisnici iphona glupi da je safari jedini najboljii browser to si gore napisao da nema drugog browsera mada nisi sprobao niti neznaš ali je glavno trollat.Sudrži se glupih komentara,ima dosta browsera na Iosu i svatko nek koristi kaj hoće.

Na tvoju žalost nemam ni mac a ni ništa od applea osim iphona zato kaj mi netreba i nemam para za macbook rađe si uzmem komp i 42" plazmu za cijenu isto tak vrijedi za tablet ili neki drugi laptop.

Kad sam ja rekao da su glupi? ajd mi molim te citiraj tu kad sam ja to rekao.

Onda kad sam ja rekao da nema drugih browsera na iosu? ajd mi i to citiraj.

ima da, ali većina iphone korisnika koristi  safari, sad mi reci da nije tako.

A ovo o trolanju, pa pogledaj svoje postove.

I ja sam pokušao civilizirano pričat s tobom ali ti stvarno nisi normalan i ne znaš kaj znači normalno pričat, aki ti mora u postu bit vrijeđanja i nazivat nekog glupim, s tobom se ne isplati pričati. 

17 godina
neaktivan
nsoul kaže...

I ja sam pokušao civilizirano pričat s tobom ali ti stvarno nisi normalan i ne znaš kaj znači normalno pričat, aki ti mora u postu bit vrijeđanja i nazivat nekog glupim, s tobom se ne isplati pričati. 

Evo ti-I pogledaj starije postove gdje se hvalite brzinom na safariju  a pogotovo novom verzijom, dakle svi koristite safari. Naravno da većina vas ne bude koristila ništa kaj nije apple "izumio". dok android korisnici nisu umišljeni  koriste kaj im odgovara.

Jel ti dosta?

Pogledaj svoju poruku i vidiš da si napisao da svi koriste safari jer drugo nije apple izumio i da su umišljeni to znači glupi da ne vide više od onog kaj apple da.Gdje sam ja trolao?Ja sam samo iznio svoje mišljenje,dok ti u temi "apple vodi u mobilnom pregledavanju interneta" samo trolaš i još pišeš ovo gore pa si zamisli.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 8:38 (jpelko2).
15 godina
jpelko2 kaže...

Evo ti-I pogledaj starije postove gdje se hvalite brzinom na safariju  a pogotovo novom verzijom, dakle svi koristite safari. Naravno da većina vas ne bude koristila ništa kaj nije apple "izumio". dok android korisnici nisu umišljeni  koriste kaj im odgovara.

Jel ti dosta?

Pogledaj svoju poruku i vidiš da si napisao da svi koriste safari jer drugo nije apple izumio i da su umišljeni to znači glupi da ne vide više od onog kaj apple da.Gdje sam ja trolao?Ja sam samo iznio svoje mišljenje,dok ti u temi "apple vodi u mobilnom pregledavanju interneta" samo trolaš i još pišeš ovo gore pa si zamisli.

ma pusti. ne pada mu na pamet da je safari odlican browser i da ga zato vecina koristi nego mu je lakse zabrijati da smo svi mi umisljene budale. to su veliki kompleksi i frustracije.

15 godina
neaktivan

Nema smisla se previše prepirati oko browsera. Cinjenice jesu takve kakve jesu. To što Safari koristi vecina iOS korisnika ne mora znaciti da su "ograniceni"

nego da im zapravo Safari toliko odgovara da ne trebaju posezati za drugim rješenjem. Safari jest uznapredovao kroz zadnjih par nadogradnji i to je važno,

jer zapravo svi preglednici u iOSu koriste dio Safarija za surfanje, ali se u statistikama prikazuju ovisno kako podesiš u postavkama.

Ovi podaci jesu pokazatelji, ali ne i cinjenice. Stvari za Apple i bilo koga drugog mogu u postotku biti i bolje i gore. Odstupanje neko sigurno postoji, ali i dalje bar otprilke pokazuju stanje na tržištu.

''Ne možemo izbjeći svaku kritiku niti je moguće udovoljiti svima '' I.P.II
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...
nsoul kaže...

Jel ti dosta?

još uvijek ne vidim da sam rekao da su glupi? i još uvijek čekam da mi taj dio skopiraš.

ovo da svi koristite safari? pogledaj postove iznad i ispod svojeg pa vidi, safari i samo safari.

A oni koji tvrde da ga nisam isprobao, pa eto isprobao sam ga prije na iphoneu 4, sad su dvojica kolega dobili službene iphone 4 i igrao sam se s njim da baš vidim u čemu je poseban taj ios4 i iphone, i ništa, meni stock brži od safarija, brže otvara, otišli van firme, njemu pukne wifi meni ga još uvijek lovi, aplikacije koje on ima na iphoneu imam ja i na androidu, ekran premali, probali istu igru i veći je užitak igrat na 4.3 ekranu, ekran na suncu, nije ništa bolji od desirea, mail aplikacija tolko hvaljena od vas, haha smješna prema androidovoj.... da još uspoređujem? i nemojte mi reći da nisam isprobao, jer nebi pisao da nisam, iako malo mi je bilo žao i mislio sam da sam pretjerao s stvarima koje android bolje radi, ali sad vidim da sam bio u pravu. neću reći nikad da je iphone loš uređaj , dapače odličan je, ali nije tolko bolji kolko ga vi hvalite i dižete u nebo.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice